cinderella

Fredagen den 19 Januari år 2010 har varit en bra men aningens stressig dag. Sovmorgonen satt fint må jag säga! Sen hade vi handel där vi klippte och klistrade sen lunch och slutligen engelska. Detta betyder alltså att jag slutade klockan 12.50. Jag gick till mammas jobb i stan och hämtade min väska. Hur kallt som helst! Sen gick jag till pappas jobb där jag satt och väntade på att Ankie skulle sluta. Hittade en påse med godis i så under tiden satt jag och åt dumle. Bra lunch!
Tillslut sms:ade Ankie mig och sa att hon slutat och att hon va på väg. Vi tog då en 521 till Ikano.
Väl där gick vi och kollade efter skor till Ankie. Hennes mål var att köpa några koftor och ett par skor. Resultatet blev en kofta och en kavaj medans jag fiskade till mig ett par skor och en kavaj. Sen efter en fika så fick vi ruscha igenom ikano för att hinna med bussen. Sen gick jag av bussen i Ljungsbro och powerwalka bort till sporthallen för att byta om och sedan träna. Kommer dit 15 min försenad och upptäcker att jag har EN sko med mig! Så jag ringer till mamma för jag hade fan inte stressat ner i onödan men varken hon eller pappa kunde lämna min saknade ensamma sko...Men så tog jag och lånade Saras "gladisskor" så det löste sig. Träningen va kul (förutom att Sara skadade tummen). Nu har jag haft en lugn kväll och jag har njutit av att bara göra saker jag vill göra utan att tänka på att jag måste göra ditt eller datt! Så nu ska jag sova och tänker sova så länge jag bara orkar!
SoLong


"Ps; ingen dagens outfit freja, jag gör inte sånt. Ds"


shabam

Hej alla glada, här sitter och gör...inte ett skit. Eller tekniskt sätt skriver jag ju men det räknas inte.
Jag ska snart hoppa i sängen. Är mycket trött. Har inte sovit efter skolan på två dagar nu! Inte okej.

Men i morgon blir en bra dag. Sovmorgon till 10.00, slutar antingen 11.30 eller någon gång efter ett. Då ska jag och Freja in till stan och sen ska jag åka med Ankie till Ikano och kolla runt lite. Efter det ska jag direkt till träningen. Kommer antagligen somna där men vad gör man inte. Sen hem och ta det LUUGNT! Det ska bli så jävla skönt rent ut sagt.

Förövrigt så har jag fått shoppingnoja. Hittar saker överallt. Deet mina vänner, är inte bra!







Back too school..

Just nu sitter jag i skolan och har svenska. Vi ska skriva en saga. Jag funderar på om jag ska skriva om Sandra, Freja och Olivia? Fast som andra karaktärer. Men jag får se. Har ingen lust att skriva något nu, vill bara hem och sova. MMM MMM!

Gårdagen spenderades hos Malin. Vi testade strumpbyxor..på huvudet och jaa..? Behöver jag säga mer om det. Senare kom även Curre och Hanna ett slag. Sen åkte jag hem med Malins sportbag, två tjocktröjor och en t-shirt! TAACK! Och som alltid när jag har något nytt så måste jag prova det, så jag satt hela kvällen i en av tjocktröjorna och kollade på en annan del av Köping (<333) och sen blåsningen!  


I´m still waiting for better days

Den här veckan har gått fort men ändå inte. Konstigt?
Har inte hänt mycket denna vecka heller. Det tycker vi fortfarande inte om.
Eller vi åkte iväg för att köra en träningsmatch i Mantorp i torsdags. Vi vann! För första gången och så var det bara en träningsmatch. Det var ju lite synd men det kändes skönt att inte förlora igen. 
Men dom tyckte nog det kändes surt att förlora mot oss! Det kunde man inte ta miste på, några av dom vart ganska argsinta där på slutet och då satt jag och Mathilda bara och skratta åt dom.
Jag fick i alla fall med mig en lårkaka hem. Den känns fortfarande kan jag ju säga!

Sen hade vi match idag..Vi förlora igen, det börjar bli riktigt surt nu! Efter det har jag inte gjort någonting, man blir väldigt deprimerad av att gå hemma och inte göra något har jag kommit underfund med. Men i morgon ska jag förhoppningsvis träffa Malin. Soloooong


It’s like you’re the swing set and i´m the kid that falls

Ohoj där! Jag är trött som ett djur. Ska snart gå och borta tänderna och sen ska jag sova! Innan 00.00 har jag bestämt mig för.

Min dag började inte så bra. När jag skulle gå ut till bilen ramlade jag i snön och fick stora blöta fläckar på byxorna. Starkt jobbat MISSSS! 

Skolan va ingen hitt men även fast skolan inte är kul så blir den det på något sett eftersom jag får träffa fingerborgen, Bobflugan och Ringfingret. Plus att vi har börjat med några nya ämnen som jag tror kommer bli ganska roliga.
Men jag hoppas på att det kommer hända något kul i helgen! Det skulle jag behöva. Malin vill jag träffa och sen vill jag bli uttagen till matchen på lördag. För en gångs skull..
Men vi fårlá se vad som händer.

NU... TILL BORSTNINGEN!

studiedag

Har inte gjort ett gnutta idag. Kul? Nae!
Men ska åka och träna om ett tag. Bra? JA!


lite tid över till annat


Konfan

Utanför svenskasalarna med en hedlig macka och festis!

Kladdkaksperioden

Moppebruttorna

Skolan

Fattar inte hur jag kunde gå ut så! Fast så lär jag väl säga om två år igen.

ljungsbro tejerna

Malins gåva att ta kort på mig när jag ser som bäst ut



Just nu är jag så himla sur!
Dåliga dagar, allt känns bara så stressigt och misslyckat hela tiden..

life killed the dreams I dreamed

Fredagar är underbara! Man har klarat av ännu en vecka utan att avlida. Starkt av oss. Men nu ska jag inte vara sån, denna vecka har faktiskt inte varit något att klaga på. Men nästa vecka börjar alla lektioner igen. Känns såådär va?!

Gårdagen va i alla fall bra. vad 17.30 va det träning som gick ganska bra idag med. Dock fick jag inte spela match..Snyft! Men jag och Ankie ska kolla på och heja!

Sen efter träningen gick jag hem till Ankie. Där vi gjorde oss i ordning det sista och sen åkte vi på fest hos Eve. Det va trevligt, träffade några som man inte har sett eller pratat med på länge. Ankie och jag tog sedan halv ett bussen hem. Somnade på direkten kan jag ju tala om! Skapligt trött! Vaknade sedan vid 10 på morgonen. Bra av oss. Vi gick upp och åt frukost. Hos Ankie får man god och lyxig frulle så ni vet! Sen åkte jag hem och tog en låång dusch. Herregud va det lukta illa om mitt hår..
Men nu är jag fräsh och sitter här uttråkad och lyssnar på my chemial romance. Har även packat ner julsakerna. Bort med skiten och fram med våren. Jag har sagt mitt..SOOLONG!


min dag

Kort dag även idag, inte mycket vettigt gjort. Hade håltimme så Sandra, Freja, Olivia och jag gick till subway och åt. Har aldrig ätit där innan men det var gott. Jag gjorde även bort mig. Men det brukar jag ju göra så det var inte så farligt denna gång. Sen skulle jag köpa ett nytt månadskort (busskort)och när vi står där inne kommer det in en gubbe med jätteglasögon! Ni vet såna där som man får enorma ögon av, som man brukar ha som skämt-glasögon. Hur söt som helst!
Freja och Sandra bara stog och gapskratta åt han, lilla farbrorn.
Sen hade vi engelska och sen åkte jag hem. Kollade på film och sov lite. Sen åkte jag på träning. Som för en gångs skull gick gaanska bra för mig! Och jag var inte helt död när vi skulle köra match. Good for me!
Nu är mina fötter förstörda så jag ska stänga av datorn, lägga mig i sängen och läsa i min nya bok. Hejsvejs

Btw; årets första vurpa gjorde jag på vägen från skolan idag. Den var mycket fin.


a beautiful nightmare

Kan inte sova. Tänker för mycket på allt och inget.


you make my heart go bombom

Dagen började klockan 8:a för mig i morse..Fyfasingen va trött jag var med tanke på att jag inte har sovit bra på nästan en vecka nu. Men gjorde mig i ordning för att sedan åka med mamma till stan och sen möta Curre på Ikano. Vi åt på Chilli (MUUMMS) och som vanligt vart det liite för mycket mat i magen! Men va ska man göra när det är gott i gott gott?

Sen gick vi och kollade lite. Curre hittade en slags väst på MQ som var fin. Jag köpte en bok (Ja ni hörde rätt). Jag har redan läst 50 sidor. Det är verkligen inte likt mig men någon gång ska måste vara den första.
Sen så gick vi till skopunkten. Där Curre hittade ett par jätte snygga stövlar som jag verkligen tycker hon ska ha!
Vi testade även skor från "fynd hörnan" det va ju inte direkt något fynd. Det borde ha stått "Skit hörnan".
Men jag köpte mig ett par aggs/uggs (är det någon som kan berätta för mig om dem heter aggs eller uggs?!)
Supperskönt speciellt eftersom mina tår är trasiga. Sen gick vi in på SOVA. jag testade att ligga i en sån där Tempur-säng. Jag skulle hoppa upp och sätta mig på sängen och när min rumpa landade mot madrassen (om man nu kan kalla det för madras!) så lät det som att jag satte mig på ett trägolv? Hur hårda som helst! Jag vet att dem formar sig efter kroppen efter ett tag men herregud, jag skulle aldrig kunna ha en sådan säng.
Efter ett tag ringde mamma och vi gick till maxi för att handla och sedan skjutsade vi hem Curre och sen vart det så sent så jag han inte träna. Ajaj!

I morgon blir det en stressig dag. Ska först åka och köpa tappeter. Sen ska jag åka och kolla på våran match i Motala. Måste ju kolla på den match som alla har fruktat "MALIN MATCHEN" ohohoh!

Sen på kvällen så ska jag och Curre på fest, tror jag? Det lär märkas.

NU klarar jag inte av att skriva längde för min pappa ligger och snarkar och jag håller på att få ett panikutbrott!

Så soolong!


If you can´t say it, sing it

Nu har jag suttit och läst på folks bloggar och på nästan varje blogg står det. "Dags för skola igen", "Jag va död i morse" mm. När jag läste det kändes det lite extra fint att vara ledig tills måndag.

Igår åkte Freja, Olivia och jag på äventyr till MJÖLBY. Det var första gången jag åkte tåg. Det var inte så kul som jag trodde det skulle vara. Efter 20 min så var vi framme och Sandras pappa med Sandra (så klart) kom och hämtade oss på stationen.

När vi kom hem till henne så fick vi mat nästan med det samma. Sen kollade vi på TWILIGHT. Jag hade inte sett den innan och herregud vad jag hade missat något där! Den va jättebra! Innan jag sett filmen tyckte jag att "Edward" var ful och att "Jacob" var gaanska snygg. Men efter att ha sett Twilight och new moon (som jag inte sett innan heller) så kan jag inte annat än säga. Uhlala! Dom ser himla bra ut.
Så imorgon ska mamma låna den tredje Twilight boken för jag måste få veta vad som händer sen! (Det är första gången i mitt liv jag ber min mamma låna en bok åt mig och att jag verkligen vill läsa den!

Men sen åkte Olivia hem och efter att vi kommit tillbaka så gick Sandra, Freja och jag ut i snön. Skapligt kallt var det men kul! Ingen tvekan om den saken. Sen gick vi in och hängde upp våra blöta kläderna och kröp ner under våra tecken och så kollade vi på New moon. Dom satt och lurade mig att Edward skulle dö hela tiden. Då vart jag ledsen i ögat. Men han dog inte. Pjhu..
Sen skulle vi försöka sova och det gick inte så bra. Övertröttheten tog överhand. Men sen när vi väl skulle sova så hade jag på musik för hennes föräldrar snarka så jag lyssna på radio för att inte höra det. Första gången jag gjort det. Inget jag skulle göra varje kväll, jag kunde inte tänka med musik i öronen. Sen somnade jag klockan 7 på morgonen..IGEN..
Jag vet inte vad som har hänt med mig. I söndags somnade jag klockan 7 på morgonen. I måndags somna jag klockan 9 på morgonen och sen resten av dagarna har jag somnat vid 7..Det är verkligen inte kul.

Men nu har jag uppdaterat så det heter duga så om ni orkar läsa, enjoy!


soon you going to se brighter day

I morgon ska jag för första gången åka tåg. Oliva, förhoppningsvis Freja och jag ska åka till Mjölby där Sandra bor. Det ska bli trevligt att träffa dom töserna igen.


2010

Första inlägger för året, värt en applåd tycker jag allt!

Har inte haft på min dator det här året. Alltså inte på tre dagar. Bra jobbat tycker jag. Det är rätt så tråkigt att sitta vad datorn nu tycker jag (nej jag har inte blivit galen!).

Men nyåret spenderades med Hanna, Curre, Mathilda, Pernilla, Bella, Anna, Frida hemma hos Hanna. Där fick vi tre rätters. Jätte gott och fint fixat. Curre, Tulda och jag hade gjort glasen. URLÄCKRA!
Sen skulle vi till stan men så han vi inte längre en till Vreta förens bussen gick sönder för att folk började hoppa och slå i bussen så den gick sönder! Va är det för fel på folk! Det tog en timme att komma till Vreta och så fick vi sitta och vänta på att polisen skulle komma och sen att en ny buss skulle komma så nästan två timmar senare var vi framme i stan. LYCKAT!
Sen så går vi upp i kylan till borggården där folk sköt raketer och sånt. Vi vart jätte rädda när dom sköt bland folk.
Det vart inte alls lyckat! Sen åkte jag och Pernilla hem till henne och så sov jag där.

Sen i dagarna har det inte hänt så mycket. Eller jo, dagarna innan nyår så va först jag och Pernilla inne på mellandagsrean och jag hitta inget roligt alls, va riktigt besviken! Men för att bota den besvikelsen så åkte vi och gymma. Borde jag göra offtare!

Sen dagen efter så va först jag och mamma inne på Tornby och då köpte jag två par skor! BEHÖVLIGT! Sen träffade jag Malin och då åkte vi in till stan och denna gånge hittade jag ganska mycket. Totalt så handlade jag för lite under 1000 lappen den dagen. Lyckat.

Nu har jag skrivit av mig lite. Braa!

RSS 2.0