Virus

Jaa tråkigt men sant, "en snel hest tog et bet" av min dator. Så nu kan jag inte använda den..
Så inga bilder på ett tag nu tills datorn är "hel" igen. Rätt så tråkigt! Men jag la ner lite skäl och energi på en bild här nu bara för att det inte ska bli för ledsamt i detta inlägg, wuhu!Förövrigt är liver rätt gött just nu! Har fått min lön så är rätt så tät (ett tag i alla fall). Så igår var jag och shoppade loss lite, Freja hängde med ett tag men flickan mådde inget vidare så hon åkte hem sen. Men jag fortsatte min vandring och hittade;
två par leggins, Från H&M med läder på knäna 99;- och ett par med dragkedjor längst ner från vila för 199;- men fick 20% rabatt.
- Två halsdukar, en mossgrön (eller som freja så fint säger "armygrönt") från BikBok för 149;- och en svart från Ginatricot för 99;-.
- En mörkblå jacka (som jag är förjävla nöjd med rent ut sagt) från Monki för 500;-, lite väl dyrt men värt!
- Två baslinnen från BikBok 2 för 99;-
- Foundation (nödvändiga saker det där!)

Aa det var allt! Men är fortfarande på jakt efter höstskor och något stickat mysigt!

Find the will to succéWhat a day! Naturkunskapsläraren sa denna dag va över 200 gånger på 50 minuter och min första riktiga matte B lektion var ungefär såhär, eh VASADU????? Sandra kom med finaste kommentaren; Men...då..måste man ju tänka!?

Avslutade denna dag i staden med en fika på M Kafe med Sandra och freja,  det är hallon!

från förra helgenOskar Linnros i Kungsträdgårdenyou will not go far but you can always dream

Nu har jag äntligen gjort en ny header..Den är inte så bra men lite bättre och roligare än den förra.

Har inte skrivit på ett tag så vi kör en kort sammanfattning av veckan:

Skola.

Där har vi det!

Nej vars men skolan drog igång i tisdags och idag va första "riktiga" skoldagen. Började med matte B och jag vettitusan hur jag ska klara mig där? Sen hade vi naturkunskap och till sist svenska. Slutade halv tolv och åkte hem med pappa och jag slängde mig på sofflocket ett tag.

Nu ska jag ta tag i mig själv och släpa mig till duschen och kanske fixa te mig lite, kanske behövs.
Ska kolla alla nollor inne i stan ikväll med mina barn. Kan bli kul?


cirkus

Sista dagen på jobbet igår. Skönt faktiskt för jag klarar inte av lukterna, det sätter sig i näsan! Men kommer sakna några av tanterna.

Efter jobbet åkte jag till Anki men kom på att jag hade mitt busskort i min väska som låg hemma i pappas bil..knepigt där! Men fick som tur vad åka med bussen hem ändå.
Väl hos anki gjorde vi oss iordning och senare på kvällen kom det lite tjejer hem till Malin. Görbra!
Och nuu blir det bilder, se och njut:

Sista bilden snodde jag från malin, tyckte den va fin

Ska man behöva ta det?

Idag satt jag och pratar med en dement tant och jag frågade henne; hur gammal tror du att jag är igentligen? Hon kollar noga på mig och säger " jahdu mellan 35-45?" Mitt ansiktsuttryck vart, va fan säger du kvinna! Men sa så klart inte det. Sen kommer det en till tant som INTE var dement och inte speciellt gammal och jag frågar henne samma sak. Hon kollar noga på mig och säger " ja men du är ju ung!" Då vart jag glad och började le. Sen säger hon "mellan 35-40 kanske?" Då slutade jag le och gick jag därifrån...

Ändå kommer jag inte in på krogen..

handboll


Första handbollsträningen på ett tag. Kul att vara igång igen och att träffa alla handisar igen.
Måste säga att jag gillar att träna i regn. Det är skönt på något sett.

Nu sitter jag här ren och fräsh med ett ont knä och letar efter regnjackor som inte kostar överdrivet mycket..! Billigaste är 600 (y) Sen har jag även hittat  ett par stövlar som jag ska få av pappa, snel hest :)

In a house of bambu

En riktigt skön och välbehövlig helg må jag säge! Den har tyvärr gått lite för fort..Det är redan söndag va fasen?!
I fredags var Anki, Malin och jag i Berg där det var konsert. Där träffade vi Hanna, Fanny, Hanna, Sara och masser andra. Riktigt trevligt!

Gårdagen slappade jag nästan hela dagen, tog en springtur och åkte sedan till Anki. Vi tog en fika på stan och eftersom det var så dåligt väder så åkte vi hem till henne och kollade på saw. Aldrig sett förut.
Sen sov jag kvar där. Mööös som fan!


och gud sa att det var gott, slick slick

Jag har fått en kick! Började med att klippa sönder min pappas byxor till shorts, vart ganska nöjd faktiskt! Ska fixa till dom lite innan det är helt klara. Sen fick jag massa smycken av mor min. Fina halsband, armband och ringar. Vill bara slänga ut min garderob och smäcka in helt nya saker. Har dock inte pengarna till det så man får göra vad man kan.

Har även varit på Skänninge marknad nu på eftermiddagen med la familja och vänner. Vart rätt så besviken, det var inte som jag trott/mins. Hittade nästan ingenting och det jag hittade va dyrt och förstort..
Men hittade ialla fall ett par örhängen och ett skärp. Sen köpte jag (pappa) majsbollar. Det är ett måste på marknader!
Lördag med dessa
RSS 2.0