ledigt

Min dag så här långt;

- kom till skolan
- en timme..hem
- åkte till Pernilla och va med den fian
- åkte hem
- åt
- SOV

- Snart åka på tränig om jag orkar...

Ja det va ju trevligt och förstår att ni antecknar detta, bra.
Tänkte förgylla detta inlägg med lite bilder från igår..meeen den funkar inte! Sur jag blir!

Sen ville jag bara säga att..jag är ledig imorn och på fredag. Me like


happy face

En långhelg sitter ju aldrig fel. Fast det känns som att jag ligger en dag före hela tiden.
I tordags följde jag och Sandra med Freja hem efter skolan. Vi åt på rödan och va ute och gick o lite så, trevligt som alltid. Sen åkte vi hem på fredag och när jag kommer till Gunnarsdal och kollar ut mot min moppe så står den inte där. Fick lite panik! Jag trodde jag hade ställt den någon annan stans och att jag blivit helt virrig men sen låg det en liten bit kvar av den i gräset... Så den jävla jävlen som tagit min moppe kan DRA ÅT HELVETE! FUCK YOU rent ut sagt! Om någon annan har sett något så skulle jag bli superglad om ni hörde av er.
 Så fredags eftermiddag/ tidig kväll var inte alls rolig men sen kom anki och hennes bror och hämtade mig och vi (inte ankis bror) åkte in till stan dä'r vi träffa Jenny och lite annat folk. Mysigt på bussen hem med..
Sen sov jag hos Anki. På lördags förmiddag åkte jag hem till Pernilla för att kolla hur hon mådde efter sin operation. Hon va lite drågad men skönt o se att hon mådde skapligt iaf.


Bilder från Kisa kommer senare

HAR FÅTT MIN NYA KAMERA!

Äntligen fick jag en ny kamera! Har kännt mig lite enarmad utan den. Bara för att jag inte har någon så ser jag massor saker jag måste ta kort på. Men nu är jag back on track agian!

Det är en digitalkamera, den är jätte bra och frän! Tuchskärm och jätte många roliga funktioner på den.
Paulina är nöjd med andra ord.
Så nu tänkte jag att jag kunde lägg upp lite bilder av det jag köpt de senaste dagarna.






En liten afrikan i mig

Gårdagens temadag va faktiskt över förväntan. Trodde inte att det skulle bli kul alls men ack så fel jag hade.
Jag va med HR tjejerna hela dagen och dansade två pass med AFRODANS/POWERDANS. Anki och jag var duktiga på det tyckte ja, jag som gick och oroade mig att jag skulle slå ihjäl någon men nej alla överlevde. det va så kul att Anki och jag körde dans båda passen! Inte illa. Men i mellan så gick Anki, Curre, Ronja, Anna, Carro och jag för att äta sallad.
Vi träffade även på Tulda som skulle dansa sista passet och när det va slut gick hon och jag från sporthallen in till gränden. Vi va dyngblöta när vi kom fram! Det spöregnade.. Sen va jag tvungen att gå till Expert där mamma va och fixade jobb så jag stod där inne helt blöt och äcklig! De som jobbade där inne kollade rätt så lustigt på mig.

Sen på kvällen åkte jag till Pernilla och sedan till gymmet. Vi...är...så...hurtiga!..NOT
Men det behöver ingen veta. Tanken som räknas!


well I´m going to do it just fine


Från i lördags; Underbart väder med underbara vänner (perilla tar kort)

Har haft en helt okej dag, slutade 11.00. Riktigt skönt! Somna direkt i soffan när jag kom hem och drömde sjukt verkligt!
Drömde att det ringde och att jag svarade men sen somnade jag med telefonen i handen och den i telefonen ropar hallå sen när jag vaknar så ligger jag med handen på örat hahah!

Ikväll blir det träning för hela slanten och imorgon är det temadag som gäller. Ska dansa afrodans, önska mig lycka till!



A Messed Up Kid

Nemen se där nu har jag hittat hit igen, trevligt.
Tänker inte köra någon lång sammanfattning av veckan som gått för kommer inte ihåg mycke av den just nu.
Fast igår va jag och shopade sommarkläder för mina födelsedagspengar. Är sjukt nöjd med allt jag köpt och bilder kommer på sakerna när jag har en fungerande kamera.
Annars har jag bara umgåts med mina kära vänner i sommarvärmen, faiint.

Ska fortsätta med det nu så SOLONG!


17 år!

17 är en meningslös ålder måste jag ju ta och säga men det posetiva är ju att det är 1 år närmare 18.
Idag kommer släkten hit och firar mig med smörgåstårta. Gott!

I Torsdags så åkte Mathilda, Anki, Malin och jag in och tog en fika på eh. Vart ju en lite annorlunda fika om man säger så. Sen åkte vi hem till Malin dit även Pernilla och Bella kom. Bella som fyllde år och allt! :D

Igår åkte jag till rece vid 12 för att träffa Freja, Olivia, Sandra. Viste inte vad vi skulle göra och när jag kom fram så va ingen där. Ringde till Freja och hon satt på bussen, ringde till Sandra och när jag frågar vart hon är säger hon ingenstans och så hör jag att det piper i bakgrunden och Olivia som säger något. Så jag trodde att dom va hemma hos Olivia och micrade något? Men sen kom alla tre och då satte vi oss på ett tåg till...Norrköping! otippat, jaa! Sen fick jag packet, ett linne och byxor. Jätte fint! Sen gick vi på stan och de bjöd mig på mat.
NI ÄR BÄST TJEJER!<3
Senare på kvällen åkte jag och Pernilla till Anki där vi kollade på en thai B film. Men Pernilla skrek som en lite gnu :)) Maajsigt!


For the sun

Trevlig fredag-lördag hemma hos min lång-håriga vän Fre-ja! Gått igenom hela Kisa har vi gjort och gått i de värsta backarna någonsin! Sen va det Kisa marken på lördagen, regna som bara den men vi knöka runt med paraplyerna. Mötte även Stewe tre gånger. Weehj!
Resten av dagen tog vi det lugnt och åt kebab.

(Bilder från helgen kommer när freja skickat dem)

Idag har jag bara slappat, huur skönt som helst! Eller jag har faktiskt städat, dammsög upp en tangent från min dator! Braa där. Men nu ska jag ta tag i mitt liv. Börjar med att byta från morgonrock till vanliga kläder.

It´s a long dusty road

Imorgon är det fredag och det något jag längtat efter hela veckan. Ska åka med Freja hem efter skolan och sen sove där!
Sen på lördag ska jag med henne på Kisa marknad. Det blir nog en upplevelse! Jag hoppas starkt på att få träffa Stewe och kanske en liten Magnus. Nu back to work...


ja tack





Från Nelly och Bubbleroom

paulina=mocha late tjej= tuff brud

Dagen började med att jag vaknade av att moder ropar på hjälp, jag springer upp och tror att kvinnan slagit sig men när jag kommer ut till henne så ser jag att det är en fågel som flugit in i vårat vardagsrum?

Senare på dagen åkte jag till Anki och vi gick ut och gick i det underbara vädret. Sen mötte vi pernilla och senare åkte vi in till stan och tog en fika. Vi satte oss på ecpresso house och så kommer det fram en kille och säger att dom ska ha gudstjänst där snart, så vi va på gudstjänst. Men vi gick där ifrån ganska snabbt, kände att det inte va något för oss.
Sen gick Anki och jag hem till Curre och kollade på Wipe out.








första maj

Valborg va helt okej. Det började hos Mathilda.F med massor tjejer, vi åt och sjöng. Trevligt!
På väg in till mötte vi trevligt folk. Pernilla och jag åkte hem med halv ett bussen, trötta som gnuar.
Somna på direkten vill jag lova!
Men vaknade halv tio som vanligt och hade skaplig huvudverk. MÖÖÖÖSIGT

Resten av denna dag har spenderats med Pernilla, vi har kollat fotboll och ätit marängsviss/röra.

Har tyvärr inge bilder för min kamera gick sönder igår, massa med ledsen i ögat :(


RSS 2.0