***'FREDAG;
  Åkte till morfar och hans fru och åt Thaimat och råa köttbullar ( urk =0). Kollade även på Thai TV. Dom är värkligen helt kontiga! Alla mat reklamer stog dom och lagade mat i jätte fina klänningar o masser annat weard stuff! Sen åkte vi hem och fick ett dragspel på köpet? :s  Ahja sen åkte jag till pernilla och sov där. Vi spela lips och jag söööög hårt på det. Måte vart något fel på spelet =} Vi somna typ 02.45. Va tvugna att gå upp 09.30. Liiiite tötta då. Sen träning i 1H. Det giiick såå himmla dåligt för mig :( Sen duscha och åka hem o nu sitter jag här. Ska nog sova lite. 
                                                                                                        ≤♥≥


tjugofjärdedecember*

GOD JUL!.  Har inte skrivit på länge men nu kan det bli ändring på det efter som att jag nyss fick en egen dator i julklapp =D Förstår ni hur glad jag är! Sen på morgonen fick jag lite krämer, två tidningar, en tomte och choklad. Och nu på eftermiddan så fick jag, Datorn då, sen en skrivare (tillsammans med richard och mamma), en parfym, en prydnad, pengar, biobiljetter, strumporoch ja jag tror det va allt! Och något som gjorde denna dagen ännu bättre var att det snöade när jag vakna/blev väckt! Underbart. Nu ska jag bara mysa med familjne, kolla på TV och äte lite mer julmat :) mm mm!

                                                            
                                                                                                              ≤♥≥


sjutondedecember*Åkte till stan efter skolan med tötnosarna! Jag skulle köpa julklappar till familj och hasarden. Först gick vi och kolla lite sen gick vi och åt på McD. mm mm =} Sen gick vi och kolla mer. Hittar masser snyyyggt som jag vill ha. Ett par as snygga skor på bianco. 500:- så ne de får tyver vänta. Kändes som om det bara va jag som inte köppte något. Va nästan så. Åh det är jag som har mest att köpa ;o Såå jag kom hem tomhent idag igen. Så jag måste åka in på lördag Igen! Det blir tredje dagen jag är på stan och den här gången måste jag verkligen köpa me!
Men nu ska jag bara ta det lugnt, låta min afötter vila efter all gång i klackstövlar. Uhh det värker lite kan jag ju säga!
Men nu ropar tv:n och soffan på mig så bäst att jag går. 
                                                                                                        ≤♥≥

femtondedecember*Sista veckan i skolan. Inga läxor, nästan inga vanliga lektioner. Kan det bli bättre? Jah att inte va i skolan alls men det här funkar det med. Och idag fyller lulle liten 16 år! Grattis till dig!:D Även fast du antagligen inte ser det här.
Idag så åkte alla 9 och 8 och bowla, bada och jah lite allt möjligt. Själv va man och bowla. Paolo, Ankiie och Jojjoen va ett lag. Jag vaa såå duttig ^^. Jag förlora stort. Men jag gjorde två strikar. Johanna gjorde fyyra och anki me tror jag? :P Sen gick vi på stan och åt. Vi gick först in på Åhlens där man blev nersprutad med parfym (tillomed i munnen) av ankii! Thanks for tath xd Sen blev man typ misshandlad me. Utputtad på vägen oh jah. Jag vart dagens mobboffer. Men jag hitta masser saker jag vill haaa! En jätte snygg polotröja på BikBok och jah lite allt möjligt! Sen åkte jag hem. Sommna och vakna av´att jag hade ont i magen, tror det va kebab såsen ;o Så jag orkade inte åka på träningen. Så nu sitter jag här med en sån där vetekudde på magen :) 
                                                                                                             ≤♥≥

tretondedecember*

Såå sjukt skönt att gå och duscha. Få bort all 20 ton av hårspray och alla TOVOR.  Jag fick ta balsam typ 3 gånger för att få ut alla tovor! Sen gjorde jag mig iordning och åkte till stan med pernilla :) Skulle köpa julklappar men hitta inge. Pernilla skulle me köpa klappar men köppte bara till sig själva ;) hehe. En jätte snygg polotröja och strumpbyxer.
sen åt vi på steves. Båda satt typ och halvsov. halvsjuka och trötta. Sen åkte vi hem till varo sig. Sen bakade jag pepparkakor. Dom blev tyver äckliga och det va inget kul att baka dom så neh inget mer pepparaksbak här.

Nu sitter vid datorn och kollar på bilder och videoklipp från luciat som vi hade i skolan.
 
                                                                                                   ≤♥≥

Natt innebandyn*

     


Nattinnebandy igår kväll. Vi hade 80-tals tema och alla var väldigt fina. Starka färger, läppstift, benvärmare, stort/fluffit hår och ah ni vet. Det va lite kul för varje gången jag satte upp solglasögonen i pannan så fastnade dom ui mitt toviga hår xd haha. Meeen spelet vart ju inte så bra.  -16 poeng i målskilnad xd Men annars vare bra tjejer!:D Det va andra lag som var utkläda med. Men bara nior. Linns Lärjungar , Eliten (emosarna) ich bratsen. Vet inte hur det gick för några lag. Var inte riktigt med i matchen. Men det vart en kul kväll! :) 
                                                                                                    ≤♥≥

tolftedecember*

                                        

Äntligen kommer det snö i masser! Perfekt till Lucia och allt.
Vi gick lucia tåg idag. Var så sjukt nervös! Första som hände
var att det sprack när jag skulle gå upp bland dom höga
tonerna. Det gjorde ju en inte mindre nervös heller.
Sen fick jag stå och öva lite med katrine och sen var det dags.
Hörde hur mycke folk det kom in. Kände hur bajsnödig jag vart,
men kunde inte gå på toa för då hade jag missat att gå in.
Men när det äntligen va våran tur (pernilla, jag, amanda, julia)
Så kändes det inte lika nervöst. Sen när det väl vart min tur så
börja jag sjunga och satte det höga. Snacka om lättnad!
Alla va jätte gulliga och snälla och stöttade!<3 underbara!
Lucia tåget vart jätte fint. Alla tog i och ingen svimma.

Juste sen så blev det en jenny på slutet. En av musik-
lärarna tappa en lyckta såp den gick sönder och så
klart fick jenny en glasbit i benet. haha jennysen asså :D
                                        ≤♥≥

elftedecember*

Jag är nog den mest otekniskaste människa jag vet, för tillfället. Jag tog bort min gammla blogg. Läste igenom och hitta att bloggen inte försvinner förns 6 månader. Så jag kan inte använda min MSN adress till min nya blogg efter som den då är upptagen. Så fick hålla på att klura med det där ett tag. Men nu har jag fixat en nyy blogg (Y)
                                                                                                      ≤♥≥


RSS 2.0