oh happy daySämst kvalitet jag vet men ett himla fint kort måste jag säga! 

Det här har varit en av de bättre tisdagarna på väääldigt länge! Började med sovmorgon, slappa lektioner och sist men inte minst skolfoto vid kvart i fyra. Blev nog helt okej faktiskt, ni ser ju bara hur fina vi blev på denna bild.
Fick även MVG på mitt prov som vi gjorde igår, glaaaad tjej

hajhaj!

 Dags att titta in här igen, har inte varit inne på datorn så mycket nu senaste veckan eftersom jag har varit hos anki för det mesta. Ska lägga upp lite bilder och så snaart men inte innan halv åtta hos mig! Det är helig tid, so long!


törrt


that is not the city i like

Hey Mari! Wihi har varit ute och gått (sprungit typ 1/3 av det jag gick eftersom det vart mörkt och jag var rädd). Lite mysigt till en början men efter tag vart det bara blött och kallt. Kom in lagom till halv åtta hos mig började, awsome! Nu tänkte jag räkna lite matte och lägga in alla mina 1 miljon bilder på datorn igen. Ska ta med några till lektionen imorgon. Håller på med en egen hemsida med mina egna bilder, spännande!

Annars då, jorå det rullar. På tosdag åker Ankas föräldrar iväg så då ska jag vara hennes mamma och ta hand om henne, mata henne och byta blöjor. Mysigt, verkligen! Så ja slutet av veckan ser jag fram emot!While laughing up a storm until we were just bone

Tjaafan! Är trött som en åsna så inget långt inlägg för ska slockna till en film snart (ta en tupplur med andra ord).
Sen ska jag fanken i mig ta tag i matten!! Kommer nog sitta och gråta ikväll med..

jag ocg min baby, även kallad matte B.

Föresten vad var det för krångel de lagt upp på blogg.se startsida? Man skickades automatiskt dit och sen kunde man inte trycka ner det? Fick vara snabb som attan för att hinna logga in! Inget sånt krångel tack.


You're young until you're not

Fyfan va gött med helg, har varit så himla trött och seg hela veckan. Har nog aldrig varit så trött och seg på ett bra tag. Har igenligen inte så mycket att säga men hoppas på att det händer något ikväll men innan ska jag övningsköra och städa, wuhu..


bild från sommaren 09 i strömstad

surbulle

Vet inte vad det är med mig just nu men är sjukt sur, det känns som allt går och fel och gråten sitter i ögonvrån. Skulle vara gudars skönt att bara skrika åt någon/något. Får ta ut alla agritioner på träningen i stället!


Tisdag

Valdebatten va riktigt intressant tyckte jag! Många hade mycket bra att säga, de flästa hade liknande åsikter och vissa förstod jag inte riktigt vad dom gjorde där. Som typ pirat partiet? Deras ändå riktiga ämne är ju fildelning, kanske inte den viktigaste frågan här i Sverige om jag får säga vad jag tycker. SD är ju också lite lustiga.

Efter debatten så träffade jag på Pernilla så hon åkte med i bilen. På torsdag ska vi "spa á" i simhallen! Fint.

Annars har jag bara varit och tränat och nu sitter jag här nyduschad, färdig gjort, och trött vid datorn. Ska sova vid tio ikväll tror jag! Har aldrig hänt förut så skulle va skönt.


valdebatt i cloettacenter ...

sp_a1467 (MMS)

valdebatt i cloettacenter just i detta nu! Inte så bra bilder men det är sjukt mycket folk här! Kan bli intressant


nya idolen


Hur bra är hon inte?! GRYYM TJEJ säger jag bara. En av top 10 helt klart, annars blir jag lite galen!

Skola!


Såhär ser jag ut i skolan idag, byxlös och dan..!

Nej men sitter här i datasalen iförd mormors ursköna stickade stora tröja med Olivia, Freja, Sandra! Vi har det himla mysigt. Paramore ljuder i bakgrunden i samma takt som våra magar kurrar av hunger.
Inte så farlig dag trotts allt, slutar 14.45 med matte B, ÅHHHH så kul! Sen blir det lite mer matte när jag kommer hem..ÅHHHHHH så kul. Sen ska jag sova, ÅHHH så kul!
Äsch hejs!

hahahahah


träning


Dessa skor vill jag ha! Försökte få mamma att dela med mig men fick inte det svar jag ville höra. Får tjata liiite till.
Annars har det varit en okej dag och nu på eftermiddagen/kvällen var jag och Pillan på gymmet. Sen vart det IDOL! Ole och tjejen som Anders bagge hittade var ju heeelt fantastiska! Med det sagt ska jag säga godnatt!

tjaa

två jävligt heta bilder från just detta nu! Tissen och jag tar en lur innan träningenEn helg i Göteborg med Handbolls flickorna
mer bilder hittar ni på facebook!

sassa brassa mandelkubb!?

Tråååkig blogg jag vet men får fixa till det i nästa vecka kanske? För i helgen drar Ljungsbro tjejerna på handbollscup i "Götelabörg". De blir´ala woligt!..
Lite liseberg också skadar ju aldrig, eller jo kanske men hoppas inte! Ha en bra helg alla!


RSS 2.0