Babababam

Vaknade av en läskig dröm! Det var som i en film och jag tänkte att jag ville vakna men det gick inte, sjukt.
Sen kollade jag på klockan och tänker "oh men skönt att jag sov tills halv tolv! Det behövde jag".
Jag går upp och kollar på klockan i köket och då står det 10.30.. Fasen då. Kunde lika gärna somnat om för har inte direkt gjort något roligt. Har städat hela huset och ska snart ut och springa. Efter det åker jag och några tjejer in till min farmors lägenhet. Hoppas på att kvällen blir som vi planerat. TSCHÜß!


smile for me now

Gårdagen bjöd på fika med en saknad vän och en tripp till Motala. Bra dag med andra ord!

Denna dag var det bara att gå upp tidigt för att åka till jobbet. Slutade vid tre och mötte Anka, Tulda, Maloo för ennu en fika men som slutade med mat.  NICE!

NUU ska jag färga håret och det var banne mig på tiden!


beyoncé


Just nu går denna låt på repet. Sitter och spolar tillbaka till början hela tiden

kameleont



Vad passar bäst? Själv skulle jag lätt välja bruna ögon.

I LOVE THE WAY YOU LIE


Bild från i går. Min mormors tröja

Ingenting funkar för mig just nu och jag får panik på´t.

we are going down

Vaknade tio i elva i morse. Så himla SKÖNT det var att sova ut.
Hade planerat att bättra på min bränna idag men det känns ju lite ovärt att lägga sig ute i 15 graders kyla när det är moln över hela himlen. Trooor inte att det tar idag..
Jag kommer fasen vara blek tills skolan börjar!!

Sen har jag även klarat av en vecka på jobbet och det känns faktiskt ganska skönt. Bara tre veckor kvar lixom, men jag jobbar hellre än att gå i skolan känner jag. Jag har ju iaf ett liv efter jobbet vilket man knappast kommer att ha efter skolan.


En vecka själv i farmors lägenhet med goisarna ser ut lite såhär;


Vi lagade mat. Efter mycket om och men vart det klart men då va ingen specellt hungrig..Men det vart gott och vasen va bra vi är.






Älskade

Sitter med min fina Angelica och pratar. Pernilla är och duschar och det tar en himla tid för kvinnan!
Denna dag har varit en bra dag. Tanterna på jobbet är supergulliga mot mig och så fick jag sluta en timme tidigare.
Nu på kvällen lagade jag Anki och Pernilla mat. Duktiga vi är!! Puss påå´t

tröööööööött!

Sov helt ensam i farmors lägenhet igår natt. Lite läskigt med alla konstiga ljud, det knaka i golvet och lite sånt. Men jag klara det! Sen i morse skulle jag tvätta håret och jag fattar inte hennes dusch! Har stått och klurat i tre dagar men hittar inga knappar eller spakar så att det byter från kranen till slangen. Så jag fick helt enkelt skölja det i handfatet....är jag sämst eller är jag sämst? Aja sen kom Anki hit och löser min gåta på 30 sekunder. Då kände jag mig ännu sämre...

Men nu har Anki och jag varit och handlat. Vuxenpoeng till oss och det sved att lägga alla mina pengar på mat meen sånt som löser sig sen. Ska även ta och käka ute ikväll och sen kolla om det är något att ha med utebion, ser lite mulet ut just nu.

Härliga dagar

Här var det riktigt dåligt uppdaterat! Har inte riktigt tid för det eftersom jag inte varit hemma på ungefär 2 veckor. Men dessa två veckor har varit super och igår började jag jobba. Det är helt okej faktiskt. Himla kul att höra alla historier!

Slänger in en bild från lördags. Jag ser ut som en röv men annars är bilden snögg!

bilder från sthlm

Gröna Lund
Pappsen och mammsen
Shoppade såklar lite, detta linne fick följa med hem!
Ett gäng gubbar samlades för att spela schack. Så var det en gubbe som hade suttit hela dagen på bänken bredvid. Sen vid 6 på kvällen (han kom dit vid 12 på dagen) så reser han sig upp för att spela! Alltså har han suttit och väntat på att få spela i 6 timmar i 30 graders värme, stark man!

Söndag

Gårdagen i Motala vart great! Riktigt roligt och massa härligt folk! Det vart ganska sent och
vi kom hem till Malins farmor och farfars hus vid 7 på morgonen och då vare bara att slänga sig i sängen och somna snabbt som bara attan.

Kom hem vid halv tre nu på eftermiddagen och börjar bli skapligt trött, igen! Men efter maten ska jag ut och träffa mina älskade små. Bilder och sånt roligt kommer senare ikväll! Solong


nattinatt

Nu är jag hemma igen! Åkte ju till Halmstad med Anki & Pernilla i torsdags morse. Var tvungen att gå upp klockan 05.15! Vi bussade totalt i ca 6 timmar. Fast det gick helt okej. Vi har bott hos Ankis kusin och hennes pojkvän som bor i en urfin lägenhet i stan. Så jaa mina dagar i Halmstad har varit sjukt bra med fint väder och mina fina vänner.

Igår kom Anki och jag hem från Halmstad. Perilla åkte till Strömstad två dagar innan. Efter 4½ timmes bussfärd i över 30 grader på en buss utan ac och med en gnällig tant och en förståndshandikappad som satt och skrek i telefonen så var vi framme i Linköping. Jag åkte direkt till Malin där senare Anki och Mathilda kom. Kvällen vart hejkonbejkon men det var kul! Fick mig många skratt måste hag säga!

Nu tänkte jag slänga in lite bilder, men det funkar naturligtvis inte så får bli imorgon bitti eller på söndag kväll för imorgon åker jag till Stockholm och stannar där några dagar. Hare gött!


ont

Gårdagens arbete har satt sina spår..Har sjukt ont i högel nacke/axel! Så just nu hatar jag gräs och utemöbler! Ska aldrig skaffa utemöbler..ialla fall inte i trä..

Så min dag blir att sitta med en vetekudda runt nacken och läsa i min bok. Solong

Jasper Hale



Har inte lagt märkte till det innan men Jasper ser faktiskt riktigt bra ut! Det märker man nu i senaste filmen!
me like.

städar dag

Japp en sådan kul dag ska jag ha idag! Klippa gräset, olja utemöbler och dammsuga huset. Treeevligt!
Men ikväll hoppas jag på ett kvällsdopp ialla fall, annars vet jag inte vad jag gör.

övningskört


Har tränat på dragläget idag. Inte det lättaste jag gjort men efter typ 100 gånger gick det någorlunda.

Ögonen på skaft

Va ute och prang förut ikväll och när jag kommer ner för backen så ser jag något stort vitt ligga i diket. Kollar och tänker att det där va en lustigt formad pingisboll? Går närmare och ser att det är lika stort som 4 pingisbollar och att det är ovalt. Det va ett ägg med andra ord! Ett ganska så stort ägg med. Va tvungen att visa er:

Jämfört med ett vanligt ägg.

Bilder från dagarna i veckan:


















bara lite kort

Har suttit ute och myst med mina fina tjejer! Badat och proppat i mig chips med dipp, livet är gott ibland.
Vart aningens kallt efter allt bad så fick låna mallans goströja på vägen hem, taack!
Cyklade sedan hem i mörkret och jag var inte allt för katig just då kan jag ju ta och erkänna. Har en mördarbacka som jag ALLTID går upp för men ikväll cyklade jag enda upp haha!
Men nu är jag supertrött och ska göra mig klar för att sova, imorgon väntar varamon på mig och familjen Lindh. Natti natt!


Eclipse


Jag är kär i denna serie! Man kan inte bli annat. Man önskar att man fick vara bella bara några få minuter. Men nae.

haha aa ni ser, helt uppe i varv är jag! Men som ni säkert förstått gick jag och Pernilla för att se Eclipse på bio idag. Båda två satt med stora ögon och va helt inne! Det här va defenetivt den bästa av de tre filmerna och bättre lär det bli. En fet tumme upp!


RSS 2.0