I want to be a billioner so fucking bad!

Fyfasen om jag bara hade typ tio tusen då skulle dessa kläder flytta in i min lilla håla, även kallad garderob!
Allt från modekungen! Sjukt snyggt.








He puts the color inside of my world

Börjar helgen, lovet, med att ta det lugnt. Eller "JÄVLIGT lugnt" som Gunvald larsson skulle sagt.

Denna vecka har: mitt öga ryckt 1000 gånger (!!),  jag gjort det risigaste prover någonsin, haft det mösigt med mat, kaka och Mallcom a.c.a Malin (Malin du fick just ett nytt smeknamn) på stan och varit på almänt fniss,garv,sur,trött,fis,mongo,hungrig,mätt,glad humör.

Imorgon blir det saft och bulle, hoppas på en trevlig kväll.




vafasen, nya msn!?


Både kontaktliste rutan och msn idag är i samma ruta!


Vad hände? Jag uppdaterade datorn och fick nya msn på köpet. De har förstört den traditionella D gubben!
Shame on them..

Don´t whant to hear your sade songs

Mitt internett har inte funkat sen i onsdags så därav att jag inte skrivit här. Men nu är jag i skolan och det är något/någon som spökar här inne! Det är något som rasslar i i ena änden av salen.. :0
Sandra är jätte rädd men jag skyddar henne, man som jag är!

Snart är det lov, om bara några timmar faktiskt! Fififint!

:)

Just nu vill jag bara smälla samhällsböckerna i någons huvud...Mitt öga rycker mer än annars och min axel gör ont. ÅHH så kul jag har!


uggly face

Kände för att det var dags att byta header, blev en liten galen sak i stället. Passar kanske.
Godnatt


Playing god

Roligaste Iv-valet tror jag kan ha varit detta iv-val. Även fast låten blev tjatig efter 100 gånger och jag lät som en strypt skata på slutet. Annars har dagen inte varit den roligaste kanske. Eller jo för jag har ta-mig-fasen garvat åt nästan allt de sista timmarna i skolan. Sandras boyfriends katt hade fält päls på Sandras halsduk och ja då skenade tre dumma flickors fantasi iväg och fyfan vad jag/alla tre garvade! Vi är rätt dumma i hela huvudet när jag tänker efter...

Nu måste jag plugga samhäll? HUR ROLIGT PÅ EN SKALA? mm sug på den ni..


Rubrik efterlyses


Glömde säga att min kära moder fyllde år igår, vi åt ritkigt gott och hon och pappa fick lite paket (pappa fick för att han inte fick när han fyllde). De fick bl a ett tee som smakade as hole, gott aa joo..Fast det luktade inte illa så får ha det som luftrensare. 
Skulle vell mest säga Grattis (i efterskott) bästa mamma<3


we listen to it twise because the DJ is a sleep

Denna dag vart inte som alla andra dagar. Började med att matteläraren var sjuk så vi hade ingen matte. Hade två prov på raken och det första gick nog rätt så bra men vg/mvg delen på svenskaprovet gick ju lika bra som jag är på att passa tider. Helt åt fanders alltså.

Inväntade IV valet med att ränna runt på staden med Olivia. Den kvinnan vart galen så fort hon fick se en skylt med ett erbjudande på! Rätta takter tycker jag.

Nu sitter jag och njuter FANKEN av att vara hemma och söffa. Såg första idol-finalen för denna säsong ikväll med. Tycker inte det är så bra längre så nu sitter jag och blinkar 100 gånger i minuten för mina ögon är helt uttorkade och ska snart mysa ner mig och kolla på film. TJILEVIPPEN gott folk!

Hakuna matata

Är trött i hela ögat! Är lite hungrig med fast jag ätit som en liten kamel?
Håller på att plugga natur och måste säga att jag skiter nästan fullständigt i vad skogens fyra skikt heter eller att en hare bajsar gräs! Bajsa på harjävel och läman mig ifred. Typ så känner jag nu, somsagt är för trött för det här så nattsi!

Bondä söker ena fruua

Sitter och kollar på "Bonde söker fru" just i detta nu. Jag slutar aldrig förvånas över vad det finns för männsker i våran värld. Vissa har ju ett IQ som ligger på samma nivå som min katt och hon är inte den skarpaste kniven i lådan om man säger så. OCH jaa jag älskar att sitta och klaga på skämsiga tvprogram!
Man kan ju inte låta bli! Får lite smått panik på när det kommer fram små stjärnor och skämmer ut sig totalt.
Nu känner jag att min tid här är slut, tjodilo! 


HAHAH hittade Malins löshår i soppisen och tyckte det var förtjusande! Kanske...inte ne..
Jag har stora problem..


Please read the letter I wrote for you

Knäade nyss ner en hylla. Det är rätt hyfsat duktigt måste jag säga.
Det är måndagskväll och jag är inte så trött men ska fanken gå och lägga mig för att få min skönhetssömn.
Nya sleeping beauty, faktiskt. Har ju även sovmorgon i morgon och det tycker jag är ganska sött, eller mer vääldigt sött. Så med dessa fina ord säger jag nu ADJÖKEN!



Klockan är btw 22.22, jag får önska mig något! Kanske ett liv?

Yeah i'm sorry, i can't afford a ferrari, But that don't mean i can't get you there

ÄNTLIGEN FICK JAG MIN AVOCADOSOPPA! Och det smakade juvligt. Men nu är mitt stora problem igen att jag är övermätt. Andra gången jag är proppmätt idag....jag lyckas, jag lyckas!

Matchen i dag blev 19-19 och laget/brudar/ vi va himla bra! Riktigt kul att spela när vi kör handboll på riktigt. 
Kom hem med en bula på knät och en bula under halsen rikare.

Är ganska trött efter igår, som förövrigt var väldigt trevligt! Jävligt härliga människor! Det tackar jag för.
Så nu ska jag plugga lite och sen knäppa upp byxorna och lägga upp fötterna på bordet för att njuta framför tv:n.


Nämen tjena, hallå, tudilu!

Solen skiner, fåglarna kvittrar, mamma sjunger på toan och jag sitter och fiser i soffan. Nu undrar ni kanske vad jag vill ha sagt med detta? Jo helt enkelt att det är LÖRDAG!
Har varit duktig och plockat in ute möblerna och alla krukor in i boden mm och jag vill lova att det är fan inte några krukor! Tog några timmar men nu är det klart. Belöningen för detta vart massa GLASS.

Ikväll följer jag med Pernilla hem till hennes kompis Erika på pärty. Det blir himla bra det! Så nu ska jag nog använda plattången som jag stänge på för ungefär 30 min sen, innan det börjar brinna i mitt rum menar jag. SOLONG!

Ganska små


fick en känga i magen tills jag smakade gata

Hej mamma och pappa, jag undrar vad ni äter? Kanske är det något gott?

Så kan det låta om man heter Freja :)
Men nu gör inte jag det så att´e..

Har varit och lekt med klassen i simhallen idag. Sjukt kul faktiskt! Dog några gånger i rutschkanan och sparkade några i magen.

Just nu sitter jag och väntar på pappas jobb. Ska följa med och handla på maxi och sen måste jag plugga mer sväjnedska.   Det blir nog görmysigt! Kanske.   Sen är det ju halv åtta hos mig och ett till program som jag inte kommer ihåg vad det hette men himla skönt att dregla lite framför tv:n.


http://www.youtube.com/watch?v=jrGmcuj44DQ
(gick inte att lägga in på bloggen)

Bilder från i Söndags












Här står jag kvar


Hur kunde  mina fyra lediga sköna dagar gå så fort? Det är ju söndag för bövelen..!

Men ska inte deppa ihop över det för denna söndag har varit himla mysig. Började med att jag blev väckt vid halv tio och kom ner till ett dukat bord med rostat bröd, kokt ägg, varm oboy, riktigt trevligt!
Efter det har jag städat och plockat i mitt rum som är sjukt fint för tillfället. Sen kom farmor hit för att äta mat och prata. Sen har jag varit ute och fotat, vart endel fina bilder faktiskt. Kommer upp här snart!

for old times´ sake

HAHA oh jag älskar att kolla på gamla saker, kort, böcker, tecknigar mm. Hittade en hel del av det när jag plockade iorning i rummet. ENJOY säger jag bara!


Har nog aldrig varit så snygg! Eller? Så såg jag tydligen ut på dagis.


Hur många fingrar? Typ 25 på varje hand!


tror att jag gillar färgen rosa



Den här är ju fan bäst! Går i ettan och kan inte stava för fem öre! HAHA
"Jag har varet och ätet petsa hema och sen har jag lekt"


Har så mycket mer bilder men det kommer en annan gång..


IKEA

Känner att jag ligger alltid en dag efter men jobbar på det, är snart ikapp igen.
Igår åkte jag, mamma och pappa till IKEA för att kolla lite. Har inte varit på IKEA på jätte länge! Precis i ingången sitter hela ali släcktet och käkar IKEAS pan pizza för 10 kr. Mysigt?
Älskar att gå och kolla på inredning, kolla vad jag vill köpa när jag flyttar hemifrån.
Efter en timmes vandring hade vi hittat ganska mycket, jag fick två bänkhyllor och ett litet bord av pappa och så köpte jag en lampa och massa ljus. Vart riktgt snyggt och jag är helnöjd!



 


let the daylight dry out your tears

Gårdagen spenderades med my brother from another mother, a.k.a Pernilla. Fast började dagen med STOR städning! Skurade, dammsög, tvättade, torkade you name it! Sen for jag iväg till Pernilla som otåligt väntade på min närvaro. Det vart en tur till simmhallen och sedan hem för att göra oss iordning tills maten och bion. Vi såg "I rymden finns inga känslor" och personligen tyckte jag filmen va bra, fin faktiskt.
Är riktigt nöjd med min fredag!




GRYM är hon!


Seriöst hur bra är hon inte? tänk att kunna sjunga så, sickt!

s-t-u-d-i-e-d-a-g!

Bilder jag skulle lagt upp för ungeför två veckor sen men som jag inte gjort för att jag är ganska lat, men nu så. Det är från veckan jag nästan bodde hos anka!







oh lalala


JAHRÅ KOM TO MAMA!
Var och kollade på outleten som ligger i Tornby. Trodde inte jag skulle hitta något men ack så fel
jag hade. Det fanns faktiskt ganska mycket snyggt så kan rekomendera er att ta en titt.
Men som sagt så hittade jag den här och så fick jag den av pappa, sjukt glad vart jag! TACKAR!

I woke up this morning, feling closer then ever to GUD

Det är måndag, en ny vecka börjar men just denna vecka känns bra. Ledig torsdag, fredag vilket jag lever för just nu. Annars då, dagen började med iv-val som vi körde någon låt (kommer inte ihåg va den heter) men den va fan inte lätt att sjunga till! Lät som en död skata satt och skrek i halsen. Efter det hade vi Maggish, henke penke och sist matte b. Gick en runda på stan och...jag måste bekänna/bikta  mig "för o fader jag har syndat" sitter bara och väntar på att en röst ska säga "jag förlåter dig mitt barn för det var ju till ett gott ändamål" men det är rätt tyst runt omkring mig för tillfället. (för er som inte fattar så har jag shoppat och inte börjat droga..)
Han även med gymmet en snabbis innan momsi kom och hämtade mig.

Nu är det snart halv åtta hos mig, bästa, sen måste jag göra klart samhällsuppgiften och skriva om en dum mässa. blöö

we live, we love, we die






Bilder från i fredgas. Riktigt bra eftermiddag/kväll vart det. Efter skolan gick Anki, Mathilda och jag för att köpa ansiktsmasker och allt det sen gick vi óch gymmade. Sen direkt till Mc.D (jo jag tackar) och sen direkt till bussen och hem till Ljunsgbro där vi köpe det sista och sen trog allt igång. Riktigt mysigt och trevligt!



I don´t minde spending everyday, out in a corner in the pouring rain

Alltså jag försöker vara en bra tjeja och lägga upp bilder men det går inte. Så favorit i repris " bilder kommer imorgon"

Nya bilder från bastu/spakvällen kommer upp med, de blirr ála brau!


RSS 2.0