niice

Ett sånt här mönster vill jag ha på min fotled, snyggt!


rararaaa

Idag har skolan varit heelt okej. Har skrattat hur mycket som helst! Har mina älskade vänner att tacka det för!

Nu är jag blöt, kall och hungrig. Så ska nog faktiskt göra något åt saken. Heja mig!
Jag börjar med att ta på mig mysdressen.
Sen blir det nog en kopp varm choklad. SOLONG





Live life like it´s your last day

Dagens;
-Fastnar i några kilometer lång bilkö. Som vi inte kom ut ur på över 40 min
så kom ungeför 50 minuter sent. 
-När vi åker och vänder står det en stackars krake med soppatorsk i en korsning.
-Bussen från ljunkan sölar mer en vanligt så jag missade bussen med 2 sekunder.
Meen annars är det fint!


ÄLSKAR vädret som är just nu och jag kom på att det idag är
2 och en halv vecka kvar tills jag fyller. Inte illa.
Och nu ska jag försöka få med mig Pernilla ut i värmen men det går inte så bra!
Får tjata lite till. Solong




can a thousand eyes me wrong

Imorse va det INTE nådigt att heta Paulina vill jag lova. Himla trött va jag efter gårdagens tre timmars sömn. Men som alltid kom jag till skolan i tid. Skoldagen slutade 14.30 och en timme senare satt jag på bussen till Pernilla med Pernilla. Perfekt tajmat!
Vi åt snabbt och sen åkte vi till gymmet där vi nästan somnade. Sen for jag hem och så hamnade jag vid tv:n med en skål chokladglass och banan. Fifän

so take this wine and drink with me

Söndagen vart seg! Somna inte förens klockan sex i morse och vaknade vid 9! Härligt som bara den..
Som frukost vart det godis, nyttigt! Vi kollade även på en film som jag tyckte va jätte bra men kommer dock inte ihåg va den hette. Sen åkte Freja och jag hem från Mjölby och så fick vi vänta i ungefär en timme på rece så vi tog oss en glass och satte oss för att vänta. Där efter åkte jag till Malin som otåligt satt och väntade utanför dörren. Vi gick ut och snackad och sen köpte vi glass. Herregud vad sjuk jag är på glass. Efter det kom fader och hämtade mig och vi gick ut och sprang. Men innan det åt jag lite mer...glass...FAN för mig idag! Vart sjukt jobbigt att springa med all glass i magen.

Kort sammanfattat kan jag ju säga; en riktigt bra söndag!




oslagbart♥


Lördagen i bilder














På kvällen



Lördag

Sitter hemma hos Sandra med Frejsan. Vi har varít ute i det underbara vädret med våra vänner Ben & Jerry+ en FET godispåse! Ska snart cykla ner till stationen och sen åka till Linköping för grillkväll. Efter det åks det tillbaka till Mjölby! Det blir FIINT!

Would you go along with someone like me

------------------------------------------------- såhär glad är jag att det är fredag imorgon och som grädde på moset är min bror inte hemma och det blir LAX med pressad potatis till kvällsmat!<3 Så gott!

Dagen började med att vi INTE sprang på idrotten. Jej! Så vi körde volyboll, det va faktiskt kul. Sandra och Olivia va hemma och sov så det var bara Freja och jag som va tappra att komma, vi är starka vi :L

På kvällen åkte jag till min affeflaffe. Skulle på mässa i folketspark, många kakor vart det vill jag lova. Pernilla drack även kaffe, hon tyckte hon va jättecool (h) Sen åkte vi hem och lyssnade på Roger Pontare.

NU har jag duschat och ska snart sova, har super ont i magen igen! Inte okej..


@ school

Vill hem..NU! Vill sova..NU! Vill ligga och kolla på en bra film..NU! JUTT NU!!

Förövrigt så är det ganska okej, ska köra ett step-pass med Pillis ikväll, ska även äga henne på lips. Bra kväll


Grattis


Ett stort grattis till ,enligt mig, världens bästa pappa ♥

GRILLNING


Åkte och grillade med några nu på kvällen. Orkar inte skriva om allt så låter bilderna tala för sig själva








Mathilda drömde sig bort ett tag och glömde att hon grillade..

detta vart resultatet. Ser ut som alien bajs typ!


Vår

Ännu en dag med U-N-D-E-R-B-A-R-T väder! Dagen har varit helt okej i sig och efter skolan gick Freja, Sandra och jag till Bosses och åt en glass. Jag tjatade som ett litet barn, har nog blivit GLASSOMAN! Men glass kan man inte få nog av!

På eftermiddagen/kvällen åkte jag till Pernilla och vi cyklade till gymmet. Svetten rann till en början sen höll jag på att somna. Sen cyklade vi tillbaka och nu är jag hemma och är ganska så slut! Ska duscha och sen sova! Har längtat efter sängen nästan hela dagen.


Nu ska jag bara säga; HÄMDEN ÄR JUV


Nu skrattar du inte vavavav?

SOLONG

löööv









från påsklovet



söndagesångest

Vaknade vid tio som vanligt...
Men jag kände inte för att gå upp så slog på en film. Ser även nu att det är underbart väder ute! Kanske man kan ta sig ut en sväng med. Fast igentligen skulle  jag behöva sitta inne hela dagen och plugga, meeen nae not to day!

gårdagen va riktigt trevlig, mat på steves med trevligt folk. Vi satt där i 2 timmar skulle jag tro. En av de som jobbade där va nog inte så jätte glada på oss, vi va 6 pers med ungefär 15 glas. Så hon kom och hämtade alla och fick med sig ett ganska fint torn med glas.

Det va lite kort uppdatering från mig!
SOLONG


ten million fireflies Lit up the world as I fell asleep

God morgon! Vaknade för ungefär en timme sen men ligger fortfarande kvar i sängen, kände att det va lika bra.
Idag är det lördag vilket betyder att det snart är måndag vilket betyder skola! Uschianemig som Pernilla hade sagt! Har en fin liten hög med grejer jag ska ha gjort tills på måndag men inte gjort ett dugg av. Så kan det va.

Lite från de dagarna jag missat, onsdags kväll vart det ett möte hemma hos fröken lindh med flickan Angelica. Vi åt upp hennes frukt och cheesbals. Helt okej!

Torsdagen va jag och Anki på stan och jag försökte lämna in lite mer lappar om sommarjobb. Vet inte hur jag lyckades men Kafé och Kök lät ganska lovande. Sen åkte vi vidare till Ikano där det vart en fika och kolla runt lite men vi (jag) var så trött så vi åke hem efter en liten stund.

Igår kväll åkte jag till Pernilla, vi skulle gymma för vi hade inget bättre för oss men den tjejen har lika mycket koll som...jag brukar ha så vi kom dit och åkte hem igen.
Sen tänkte vi spela in en låt. HAha herregud vad jag garvade, allt slutade med chips, dipp, gurka och morötter. Inget konstigt alls.

Ikväll blir det äta ute med Mathilda, Pernilla, Angelica, Hanna. Det blir fint! Men tills dess ska jag inte göra ett dugg. SOOLONG!


lika snygg somm alltid


My best friend gave me the best advice, she said each day's a gift and not a given right, Leave no stone unturned, leave your fears behind

Igår kväll ställde jag klockan på 10.30. Då planerade jag in att; jag skulle duscha, sminka mig, äta frukost, hinna åka till Pernilla och allt det innan klockan 11.00 så vi slapp att stressa till bussen. Jaah...jag är tidsoptimist.

Jag vaknade vid 10, kände att jag kunde lika gärna gå upp och duscha då. Råkade duscha i 30 minuter (kändes som 10 minuter)! Gjorde mig i ordning och fönade håret. När jag kollar på klockan så va den 11.05. Skulle vart hos Pernilla för 5 minuter sen. Där sprack min första plan. Sen han jag inte äta frullen, där sprack min andra plan. Sen fick jag skjuts till Pernilla och kommer dit 16 över. Där sprack min tredje plan. Men vi han som alltid.

När vi väl kom in gick vi en runda på stan, Pernilla köpte garn och jag bytte en bh. Sen gick vi på jakt efter ett par snygga klackskor till Pernilla. Fyfan vi va i varenda affär vill jag lova! Sen skulle hon inte ha några. Senare kom Malin in och vi åt GLASS (muuuuuumms) på Bosses. Kärlek på deras melonsorbe!!

Sen har Pernilla och jag simmat och lekt i barnpoolen. Efter det gick vi till Malin där kvällen slutade med massor gott att äta och sällskap.

Powerwal/slowwalk






fyfasen, jädra ormsate. Men idag va den död vill jag lova. Dock lika äcklig.


Bilder från en av promenaderna Pernilla och jag varit ute på. Vi va även ute idag i detta skitväder! Det vart en slowwalk som heter duga, för Pernilla kände sig lite mosig. Hahah kan garva åt det hur länge som helst!

Vi har även träffat Malin och Ankie en sväng nu på kvällen. Riktigt trevligt! Imorn blir det stan med...fröken mos.
SOOLONG


Hey soulsister

Två ord som jag har velat säga i 3 veckors tid nu;
Wait for it...WAIT FOR IT...PÅSKLOV!

Det är underbart! skoldagen har varit seg, speciellt efter lunchen. Somnade typ på matten och sen hade vi 90 minuters prov sista lektionen. Jag hade stora problem under de 90 minutrarna sk ajag be och få tala om!

Sen åkte jag till Pernilla som låg och sov så jag hoppade lite på henne. Sen åkte vi för att gymma.
Men nu gott folk ska jag gå och lägga mig, sova igen mina två förstörda mornar!

SOOLONG!


RSS 2.0