överaskningsfest!

Igår hade vi fest för curre och ullis som fyllt nyligen. 80-tals tema. Vi hyrde lokalen och åt pizza, tårta, sjöng singstar och giutarr hero. Sjukt bra vart kvällen!<3 låt bilderna tala för sig själva -->
(bilderna har pillis tagit för soklart så dog min kamera precis när jag skulle ta första kortet! :s som vanligt..
Pizza

pizza och brommedar smygfotar oss bakifrån!

pernilla och jag

Ankan va lös på golvet!

Födelsedags barnen

Ullis va ivrig med tårtan

Sing Straaaar! Och alla va på G! specielt curre

Anki fick självmordstankar där ett tag! haha men det slutade väl

Ser ut som jag har en sjukdom men jag är mitt i att göra mitt dansmoov
och här en engång så är curre på G så var även pillis!


Nu var det min tur och jag är sämt på singstar men vafasen.
och även här har vi curre.. hahah


hahaa...

Anna som va Jättesnygg i sina 80-tals kläder! och med denna bild  
avslutar jag detta inlägg. Tack för en jättebra kväll tjejer! <3

I Never learnLjunkan med Ludde imorgon sen träning på kvällen.

maby           

kaatchiing $

    Allt är från H&M:S hemsida.                       Bikini (hipsters) 98;-                Topp 98;-          

Klänninge ska igentligen vara svart
men hitta inte den svarta

        Klänning 398;-                                        Tröja 198;-                 

                                      
                                         
                                                          Väska 129;-                                                      tröjorna har ja fått av mamma! pluss en grön Bh.
              

Skorna är från Bianco.


                                    


livet leker med oss

                          

Hade konstigaste natten i natt. Jag vet inte om jag vakna eller om jag hade legat vaken men jag vände mig iallafall om och kollade på klockan och såg att den va 4.30 och tänkte att fan jag måste sova för jag är astrött. Sen ringde klockan 6.30 som vanligt men då fick jag för mig att klockan va 5.30 så då skulle jag gå upp och tänka av klockan. Jag reser mig upp och det ena benet var definitivt inte vaket. Jag snubblar åt sidan och ramlar i golvet med en smäll. Va helt shockad! Sen kolla jag på klockan igen och insåg att den va 6.30 så då tände jag lampan? Helskummt. Jag va vaken men det kändes inte som det. Sen kom mamma in vid 7.00 och undrar vem det va som ramlat ur sängen.


Första lektionen hade vi teknik med samirjäveln. Behöver inte säga mer en så. Sen innan lunchen på tyskan så kom det en engelsk författare, Aidan Chambers, till lektionen och vi fick lyssna när han berätta lite om sitt liv sen fick vi även ställa frågor. Det va faktiskt jätte intressant! Det va kul att lyssna på. Sen var det inte långt kvar på dagen. Såå nu är det bara att chilla järnet för vi har ingen skola imorn! Hur skönt är inte det? Ah men ni får ha det bra och om det är någon som känner att dom inte har mycket att göra imorn så riiing för tusan! :D


you can always be better

Andra veckan i skolan och jag börjar redan ledsna. Inget nytt händer, det är bara det samma.
Men bra är ju nu att Anders kommer tillbaka på Måndag! Samir har varit en ren plåga. Vet att jag/ vi har klagat mycket på han men det går inte annat! Som idag. när jag kom in sent (hade en anledning) så sträcker han upp händerna i luften och säger; P(b)aulina, vart du varit? Kunde inte låta bli att sträcka upp händerna i luften och svara. Sen så måste han gå ner till mig hela tiden för att han inte tror att jag fattar. Sen ville Tim att jag skulle skriva åt honom för att jag tycker det är så roligt (ironi), då kommer Samir fram igen och frågar om jag tycker det är roligt att skriva? Jag sa nej. Då fråga han om det va lättare att skriva om sharlek. Då fattade jag ingenting. Tänkte att vem fan är sharlek?! (det lät som att han sa sharlie först) Men han menade visst kärlek. Viste inte vad jag skulle svar på det heller så jag sa lite segt eh aah? Då sa han att det är samma sak som det vi höll på med på lektionen ( labbrapport ) Han sa att det är bara att skriva med svenska ord och att sen skriva det som meningar? Aah ni hör hur vi har det.

Sen så va det bara svenska som återstig av skoldagen. Så kom hem vid halv 2 och la mig i soffan och sov.

Men nu är det ju tid för att välja gymnasium. Ska åka och kolla på Ljungkan och InfoKomp på tisdag. Läskigt med tanke på att jag ska vara med och kolla på lektionerna från 8.15 till 11.00 och det är ju ingen jag känner där så jag kommer nog inte få så mycket sagt under dom timmarna. Sen från 11.00 till 13.00 så ska jag äta på stan och fördriva tiden helt Själv!? Sen till infokomp mellan 13.00 till 15.15. Vet inte hur jag kommer lyckas den dagen. Men är det någon mer som ska in och kolla på någon skola på tisdag så kan den väll säga till?? :)

                                        ≤♥≥ 

You Can't Play On Broken Strings

                            Guu va underbart med sovmorgon, fyra lektioner & sen hem igen! Så borde alla dagar vara tycker jag! Börja kl 09.00 & sluta kl 13.20. MMMM. Börja med slöjd, sen fysik som vi bara hade i 35 min istället för 55min. Samir kollade inte på shemat & sen så skulle tydligen vi få skulden för det..?! Han mena att vi skulle ta igen tiden vi missat. Halva idag & halva på torsdag. Men hela klassen protestera så det blev ju ej så. Tur för han! Sen va det lunch, pyttipanna. Fattar inte att dom fortfarande bjuder på sån skitmat. Sen svenska i 30 min sen hem. WOOHO. Sen har jag bara sovit i soffan & kollat på tv. Helskönt. Imorn ska jag & Malin ha softisdag, men mjukisbyxer & tjocktröja. Så skulle man vilja gå varje dag. Hadebra!
                                                            ≤♥≥

Handboll

Jah som ni kanske kan förstå med tanke på rubriken så kommer det handla om handboll.
Handboll nästan hela dagen idag. Spelade min andra match idag. Gick vell sådär. gjorde inga mål, släppte förbi i försvar och gjorde lute tabbar här och där. Men annars så. Vi va bra idag, Förlora visserligen med 5 mål tror jag men poeng är inte alltid allt. Laget va taggade och stämningen va på topp i omklädningsrum och uppvärmning. Även på läcktaren och på bänken så vare stämning. Alla häja och pusha! Riktigt kul. Sen efter matchen så skulle jag stå i kiosken. Men har man tur så har man en snäll mamma som gjorde det åt en. Sen kollade vi på P93:s matc som dom van! Bra bra.
Jah det va vell ungefär hela min dag. Åt pizza nyss och nu har jack kramp i revbenen? Sen ska jag ta det lungt och slappa så mycket som möjligt efter som det är skola imorn. Tschüß
                                                           ≤♥≥

www.GratisMode.se

GratisMode är en sida för dig som bloggar. Där kan du bli medlem och dela ut anonser på din blogg. Ju mer läsare du har ju mer poeng får du och ju mer pengar känar du. Belöningarna är i form av  prisentkort på t ex H&M och Vero Moda. Du kan även få Biobiljeter eller Trisslotter. Detta får du om du handlar eller registrera dig hos dem. Så va väntar du på?!

             www.GratisMode.se

Fullt upp!

Torsdag kom vi till skolan och allt vart precis som det var innan vi sluta, lovet var som bort blåst. Alla lärare var taggade på att börja snacka om alla nationella prov vi ska ha och alla andra prov för den delen också. Känns ju inte så himmla kul att höra att vårat liv inom dom närmsta månaderna ska vara fylda med prov. Men posetivt är ju dock att vi bara går kvar ett halvår till. Både bra och dåligt.
Slutade skolan 15.20. Sissta lektionen var fysik med Samir.........
Sen följde jag med pernilla hem och vi åt lite sen blev det hetts som vanlig och vi kom sent till träningen. 1 timme träning i hallen och 30 min fys. Inte så farligt. Det enda var vell armhävningarna. Mina armar är svaga som kycklingben! Det är ju bra och så när man spelar handboll. Sen åka hem, kommer på när jag står innan för dörren att jag glömt min nya handbolls mjukisoverols tröja i sporthallen... BRAA PAULINA! Har inte sagt det till mina föräldrar med hopp om att jag ska slippa det, att den ska finnas i kvarglömdsskåpet.
Sen hände inte mycket mer den kvällen.

Idag avled jag nästan av trötthet, jag satt och sov på So:n! Inget bra tecken. Det blir att lägga sig en aning tidigare i fortsättningen. Men förutom tröttheten och dom tråkiga lektionerna så har det vell varit helt okej. Åkte hem och sov en stund och nu har jag hamnat här. Ska äta fahitas ikväll. Ska bli gott! Sen är det ju Let's Dance idag me! Det får vi ju inte missa. Blondin Bella, Magnus Samelsson, Laila Bagge och masser mer. Ska bli intressant att se! Tschüß.
                                                                                        ≤♥≥


Görbra dag!<3

                       

Ingen sovmorgin för mig idag. Blev  väckt av mamma kl 7.30! Gick upp gjorde mig iordning och åkte till mormor. Det va ett bra tag sen jag såg henne! Man saknar ju sin lilla mormor. Fick frukost och sen satt vi och prata lite. Fick se henne i ett bar byxer för första gången ( alltså hon brukar ju inte ha kläder på sig, bara att hon alltid har haft kjol på sig) Hon va jätte fin i dom. Sen åkte jag ner till stan. Mormor var snäll och tanka mitt busskort och köppte ett par fingervantar.
Sen gick jag och mötte mathilda :D Vi gick och kolla lite, sen gick vi och åt kebab. Nyttigt gjort av oss, jag som försökte börja ett nyttigt liv..aja jag får vell se hur det blir med den saken.
Sen gick vi lite till. Hitta två par linnen och mathilda köppte en nesesär och läppglans. Sen mötte vi Anna och bella efter ett tag. Dom hakade på oss. Sen skulle mathilda pront ha Idol dvd:n så vi åkte till maxi där vi även köppte glass. Sen åkte Bella och Anna och mathilda och jag satte oss på varsin bänk och vänta på att tiden skulle gå, vi skulle äta på steves med Anki, Malin och pernilla. Det körde förbi en familj med ett barn som satt i kundvagnen. Han satt i en bajsstälning med en kaviar tub i händerna. HAHA gu va vi garva. Sen kom det all möjligt konstigt folk! Sen åkte vi in till stan igen. Gick till steves och mötte tjejena där. Det va sjukt trevligt. Måste vi göra oftare!<3 Sen hem igen.
Sammanlagt denna dag va jag på stan från 11.20 till 19.15. En lång dag med andra ord, men även e bra dag.
                                                                                           ≤♥≥


icee coold

Idag så vaknade jag faktiskt 9.45. Bra gjort av mig! Gick upp åt en morot satte mig vid tv:n sen gick jag ut. Kom in, duscha. Gjorde hårinpackning, använde bodyscruben jag van på nyår, smörrjde in hela mig. Hemmaspa. Hiiiimmla skönt! Sen efter ett tag åkte jag till pernilla med grillerna i högsta hugg! Vi åkte ner till kanalen där malin även skulle komma. Vi satte på oss och började åka. Träffase Emma och Sofie. Sofies skridskor va urtjusiga måste jag säga ;D Sen efter ett jädra bra tag så kom även lilla malin. Men efter en kvart så åkte pernilla och jag hem för det va sjukt kallt. Efter en jävla jobbig hemfärds så kom vi in och satte oss med en kop varm choklad och med one three hill på tv.  Sen satt vi vid datorn och sen åkte jag hem.  Helbra dag! 
                                                                                                      ≤♥≥

♦♦♦

Vaknade vid 12 även denna dag. Tycker inte riktigt om att sova så länge. Visst det är skönt men man missar masser av dagen! Men idag hade jag faktiskt skäl för att sova länge. Hade en sömnlös natt. Gick och la mig 01.30 låg vaken till 03.30. Somna och vakna vid 6 av att min kära fader ligger och snarkar i soffan. Gick upp och slog till han så att det vart tyst på han! Gick in och la mig och somna inte förns 7! Sen vakna jag vid 12. 
Sen satt jag bara i morgonrocken framför tv:n. Gick in på msn och så fråga pillan om  jag ville föja med henne, malin och mathilda och åka skridskor. Det va runt 3. Men jag mitt sega fanskap hade ju inte duschat. Så jag skyndade mig på som satan. Men sen så kunde inte malin och mathilda. Men sen så blev det så sent så vi han inte heller. Så pernilla jag jag tog en sväng ut i det kalla vädret. Sen åkte vi till träningen som va jätte kul! Inte för att det gick så bra för mig men alla var på bra humör och alla var taggade tror jag iallafall. Mathilda gjorde dagen med hennes högerfötter HAHAHA.

Nu ska jag ta och sätta mig i soffan och kolla om det är något bra på tv:n 
                                                                                                          ≤♥≥

-16°c

Nuu har vintern kommit. -16°c var det tydligen i morse. Har jag hört, eftersom vissa vättiga människor ligger och sover vid den tiden! Kunde det inte varit kallt i december och så blir det varmt i jannuari :) Deeet skulle jag gilla skarpt.

Gick upp kl 12.00 idag. Sköönt! Gick upp och satte mig vid tv:n och fasna där till typ 15.00 då jag gick ner och åt wook. Gott men va inte alls sugen på det idag så slängde typ allt. Sen gick jag ut och tog masser kort. Ska lägga upp några här snart hade jag tänkt. Sen kom pappa upp med lite ben & jerry glass. Godaste glassen som finns, cokiedo och jordgubb & cheescake. Ah nog snackat om glass.. Sen kom mamma hem vid 17.00 tror jag. Kommer upp och sätter sig brevid mig och sänger att hon varit och köppt wook!
-Det va ju så länge sen vi åt det?!  h-e-h-e..
           
                                                              Och i går så va jag och matilda i mjölby och kolla på Kevin, Robin, Alice och Johan från idol. Vi stig ute på torget och vänta på att dom skulle komma i ca 40 min och när dom väl kom upp på senen så var jag stelfrusen.
Dom va uppe på senen sammanlagt ca 30 min tror jag! Sen begav vi oss mot signingskön som alla andra också gjorde.
Det va nog den trongaste kön jag har stått i och den kallaste. Det värkte i fötterna och inte allra minst i tårna. Efter 40 min så säger dom som jobbar där att skiverna är slut och att dom inte skriver på något mer enn skiver så alla dom som inte hade skiver kunde känna sig blåsta. Men då va det Masser argt och kallt folk som skrek att dom ta mig fan skulle skriva på papper! och som tur va så fick vi det.

& såklat så kommer det ju en bild på de fyra idolerna;

                          
 
                                                                                                                           ≤♥≥


01-01-09, ennu ett nytt år

GOTT NYTT ÅR lite i efterskott.
Nyårsafton börja med att det kom lite folk hit. Blev utskämt av min kära mamma (som vanligt)
Sen vid 16.00 åkte jag till malin där även pernilla va. Bytte om och gjorde oss fina. Sen vid 18.10 mötte vi tulda, anki och anna och vi gick bort till lokalen.

Lokalen va mysigt iordninggjord, Vi fick tre rätters och lekte lekar, vann båda. *stolt* Fick Body scrub och body-lotion. Tack för det emma, sofie och linn.

Sen vid 22.00 ungefär så gick malin, pernilla och jag hem till malin och dom andra hem till sig och bytte om Och kort där efter så mötte vi marre och frida och cyklade lite omvägar hem till frej där det va fest. Sen ut vid tolvslaget så gick alla ut och smälde raketer åt alla håll. Sen gick vi en kall vandring upp till lokalen igen. Det va en jävla vandring och innan vi kom fram hade min tårtrillat av i skorna..urmysigt (Y) Sen va vi där inne ett tag och sen så åkte vi hem.

Jah det var ju ett hyffsat nyår iallafall. Tack alla!
                                                                                                  ≤♥≥


RSS 2.0