run run away




Ikano med Anki. Jojjan va även me typ 10 min sen åkte hon hem. Vi gick runt där man kunde gå och sen blev vi trötta påt och satte oss i sofforna. Sen kom Pernilla dit och då gick vi om hela rundan igen. Sen åt vi på Chilli och sen blev det att rusha till bussen. Men jag fick med mig en tröja och ett par brillor me. Men nu när jag kollar på dom glasögonen jag köppt och dom jag redan hade så va det ju ingen skillnad på dom. Det ända va att dom ena stog ut mer från huvudet. Men jag är ju ett jädra huvud!

under ytan är vi alla små



Gick upp kl 6 för att duscha. Ovanligt pigg va jag.
Ungdomsmottagningen med klassen på förmiddan. Bussen va helt full. Det stog personer ända framme hon busschafören!

Efter att ha lyssnat på en rolig men lite galen tjej som jobba där så åkte vi tillbaks till skolan och åt.
Sen skulle vi ha livräddning. Man skulle göra andnings hjälp på en docka som smaka gummi. Inte för att jag smaka på den men man pressa ju trotts allt munnen mot den. Fast det va allt lite kul. Mycket gnäll vart det i våran lilla tjejgrupp. Haha.

Nu händer inte allt för mycket. Jag sitter i solen med solglasögon och skriver lite.


lite råd?



Jag har ÅNGEST!! Ska jag behålla den eller inte? Ska jag förkorta den lite? ska jag göra den mindre puffig där nere?
Eran åsikt skulle sitta fint nu. Va ärliga tack!

slow down, remember how it used to be

Vaknade vid  halv elva i morse. Tog en dusch. Gjorde mig iordning lite långsamt sen åkte jag till Anki. Sen åkte vi in till Ikano i detta sjukt underbara väder! Vi gick en stund men hitta inget speciellt. Sen framåt tre någon gång så gick vi och åt på Ikea. Dom hade typ inget som såg gott ut. Anki fick fel tror jag och fick en vegetariskt texmex? Hahaha! Jag skulle me ha tagit det men när jag såg va Anki fick på tallriken så ångra jag mig starkt och tog en räkmacka. Sen gick vi lite till och Anki hitta sin avslutnings klänning. Jättefin va hon i den!
Även jag hitta en klänning men jag fick ångest på den så jag vet inte om jag ska ha kvar den. Men skorna jag köppte ska jag i alla fall ha kvar!

Sen gick vi och tog en Mc Flurry och satte oss ute i solen. Sen åkte vi hem.

Har precis ätit nu och ska snart till Pernilla. Ha en bra kväll alla! :)



Ankies klänning!


ingen rubrik en

Kom hem nyss. Har suttit ute på en filt med Anki, Malin, Matilda i några timmar. Mysigt men sjukt kallt! Ska nu ta och tvätta bort allt smink och sen leta upp en varm filt som jag kan gosa in mig i.
Jah det låter riktigt skönt just nu. puss


But I just keep on searching everywhere for somthing true




Onsdagar är nästan slappaste dagen på hela veckan. 4 lektioner sen hem vid 1. Inte helt fel om jag får säga det själv.

Va ute och sprang nyss. Det börjar bara gå bättre och bättre tycker jag. Tur det för min kondition som den är nu är helt urusel!

Belv stoppad av mina grannar som stog ute. Dom börja fråga om jag orgentera för det gjorde hon. Det blev ett nej. Pinsamt. Jag som inte ens kan läsa en karta :S  Dom sa även att dom brukade se mig när jag springer förbi och att jag hade ett bra flyt i min springstil. Hahaha va nu det ska betyda?
Sen sprang jag vidare och det vart sjukt jobbigt att fortsätta springa. Inte alls bra att stanna.

Men nu är jag inne och det känns skönt att ha det gjort. Nu ska jag hoppa in i en KALL dusch sen måste jag kolla igenom matten och engelska glosorna...


??


bara vara någon utan att förklara

Jag tror jag börjar bli senildement. I lördags så trodde jag det va fredag och idag när jag vakna så frågade jag mamma om det va tisdag idag?

Skolan har inte vart så rolig. Malin saknades! Hon va hemma och mådde dåligt.

Sen när jag kom hem så åt jag lite och så gjorde jag en kladdkaka. As sugen va jag på det. Tror ni inte jag glömmer den i ugnen och när jag kommer på det så var det redan försent. Det bara rykte ut ur ugnen när jag öppna luckan och kakan va bara kol typ. Uhh så det vart ingen kladdkaka :(

Sen fick jag magkramp och somna i soffan. Sen vakna jag lagom tills Färjan 2 börja.

Nu ska jag sova igen. sussa sött!

Btw: Dom skorna jag vill ha finns i 39:or i båda färgerna fast på lager! yeey!


och jag blev en av dom som aldrig kommit hem

Gårkvällen va det tjej/födelsedagsmidda med tjejerna. Vi fira Ankie som fyller år idag. Grattis till dig! Har typ skrivit det tjugo gånger nu men helre förmycket en för lite. Men kvällen va kul och åkte hem typ vid 12 elr nått tror jag. 






Denna dagen började för inte så länge sen så jag sitter fortfarande i en stor T-shirt och morgonfrilla (Y)


Love is my drug



stolpskott

Ikano med Malin efter skolan. Skulle köpa present till Anki och sen så skulle Malin fixa lite andra saker me. Bland annat en klänning och skor. Klännings biten ska vi inte gå in på hahaha men det va sjukt kul! För mig vill säga. Sen efter några timmar så gick vi till skopunkten och kollade skor. Hitta massor snyggt jag vill ha. Speciellt ett par som jag blev kär i!

Sen åt vi på McD och sen tog vi bussen hem. Men smarta som bara vi kan vara så går vi av vid Ljungsbro när den går förbi Brunnby. Haha!

Nu är jag hemma och är verkligen jätte trött för en gångs skull. Men det går nog över snart. Så ska ta på mig mjukis kläder och sen ska jag kolla på en film.  puss


Skorna!



Hitta även en fin klänning på Gina.

when did It al change?

Idag förstår ni  mina vänner gick jag upp kl 6.00! För att duscha. Helt sjukt igentligen men för att ha varit så tidigt så va jag inte så sjukt trött. Tog en lång varm dusch. Riktigt skönt.

Torsdag som det är idag så har vi ju en håltimme efter lunch och va gör man inte en att går ut köper en glass och sätter sig i solen. Tyver va det inte så varmt idag men endå. Sen hade vi studietid och jag gjorde matte provet jag missa innan lovet. Fick sitta tillsammans med Pernilla och Danne som hade samma prov så det blev bara "lite" snackande.
Pernilla han också tappa bort sina nycklar på typ en minut. Men det visade sig att Peter hade dom så hon fick dom tillsammans med provet. Bara för att vi hade gått och letat överallt. Yrväder!

Nu hemma har jag ätit, sovit. Helt genom trött är jag!
Skulle gå och hämta en grej i köket och så går jag lite halvsegt. Så snubblar jag på mig själv helt plötsligt. Tur att ingen såg.

Nae nu ska jag plugga lite mer svenska. Tjiihooo


09-04-14

Tillbaka till skolan. Inte så farligt. Bästa dagen på skolveckan, helt klart! Kort och inte så farliga lektioner. Sista lektionen va Elevensval vilken inte jag har något igentligen. Men eftersom jag va sjuk förra veckan så hjälpte Anders mig med matten ute i skateparken. Det kändes sjukt fel att jag satt där ensam med alla skatare. Kallt som gaten va det me för den delen. Men nu är jag hemma och nu ska jag vara duktigt och plugga litteraturhistoria. Dutia mäj!


bakom mina solglasögon

Ennu en underbar vårdag. Vaknade vid 12, gick ner och kände doften av mat i hela huset. Sen på eftermiddan så åkte jag till Malin och har varit där typ hela eftermiddan/kvällen. Görtrevligt! Vi satt i solen och snacka och sen va ute och gick överallt och ingenstans på samma gång.

Du är för bra Malin och jag diggar dig starkt!


me like


allt för många skor har jag slitit ut i staden där ingen längre bor





GLAD PÅSK!


Hemma












Andra dagen så åkte vi till sergelstorg. Där gick vi en rätt stor del av dagen. Det va inte så himmla stort men det fanns rätt mycket att shoppa. Jag köppte faktiskt något mer en 1 grej denna dag. Lika mycket som Pernilla köpte.
Sen åkte vi hem och byte till lite varmare sen tog vi och gick ut ett tag. Vi gick villse...1 timme tog den för oss. Det va lite kallt, lite jobbigt och lite skönt att komma hem igen!













Idag så bar det av till Gamla stan. Det va fint och mysigt och så men det va dyrt och det va inte så himmla mycket som va intressant för oss att kolla på. Sen åkte vi ner till City igen och gick där resten av tiden tills vi skulle åka hem.
Vid 16.30 kom pernillas faster med våra grejer och vi sa hejdå och sen gick vi bort till våran buss. Tyver va lite sena så vi fick inga plattser brevid varandra. Jag hamna framför en sjukt störande kille som satt och hosta och harkla slem. Äckligt! Han väckte mig med flera gången med sitt hostande.
Sen fick Pernilla och jag platts breviid varandra och då satt han och kolla på mig hela tiden!? (Vi flyttade så att vi satt snätt mot honom)

Men nu är vi hemma och jag ska snart packa upp alting. Eller om jag gör det imorn?
Fick också höra att pappa råkat ta sönder min moppe så den går inte att åka på...Bara för att jag behövde den nu! Suck.








stockholm i mitt hjärta

Är i som sagt i stockholm nu. Pernilla och jag kom hit igår vid 13 ungefär. Gårdagen bestog mest av att vi yra runt på stan massa timmar. Pernilla hitta lite saker och jag hitta 1 (!!!!!) tröja. Det är fan inte männskligt att bara köpa en tröja när man är i Stockholm. Men vi har ju imorgon och även idag för den delan kvar att shoppa på. Men jag är fattig så jag kan ändå inte köpa så himmla mycket.
Vädret här är btw sjuuukt underbart. Stockholm är mitt mål när jag kan flytta hemifrån! Helt klart! Jag ska bo i en lyxig lägenhet vid vattnet med glasbalkong. Underbart.

Nu ska jag sluta drömma och så ska vi ta oss o kragarna och gå ut. pusss

not alone

Hemma idag me. Hade förväntat mig en lugn dag för mig själv men inte då. Hela familjen är hemma idag!
Mamma jobbar inte idag. Richard den saten slipper sista praodagen och pappa.. a han vet jag inte varför han är hemma?
Så nej inget lugn och ro här inte. Suck*

sick

Natten har varit helt sjuk. Först frös jag som bara den sen svettades jag som bara den. Har vaknat varje timme och känt hur ont i huvet och hur varm det va. Skulle gå upp på toan me. Ställde mig upp och kände hur allt bara snurra till och hur illa jag mådde. Gick in på toan och va tvungen att sätta mig ner på golvet. Ställde mig upp och bara ramla åt sitan. Så jag fick krypa tillbaka till sängen för jag kunde inte stå upp. Scarry! Sen vid kl.6.00 så kom pappa i och hämta tabletter och termometern och det visade sig att jag hade 40.4 grader feber. Härligt. Så ingen skola för mig nu resten av veckan.


RSS 2.0