tillbaks till ruta ett


Sitter just nu och sjunger med till Where were you - Evert Avenue  och väntar på att mamma ska komma hem med pizza.
 
Gårdagen spenderades nästan fullt ut hos malin. På kvällen kom Jenny och Frida till Malin och vi satt och snacka. Trevligt! Sen sov jag hos Malin. Vi vaknade vid 11 ungefär. Malin den gulli fjonkan gjorde Frukost på sängen till oss.

Sen försökte Malin ge sig ut med Ronja men varje gång dom kom ner så började det regna.
Sen vid 4 ungefär så åkte jag hem, och här sitter jag nu..
Ha en bra kväll!

för en lång, lång tid

Gårdagen började med att jag åkte till Pernilla. Jag skulle hjälpa henne packa. Fick en liten shock först när jag såg vad hon skulle ha med sig och att hon skulle försöka få ner allt i en väska. Men när vi gått igenom packlistan några gånger och tagit bort lite av det som låg framme så fick hon ner allt i två väskor. Vi han även åka in till Tornby för att köpa det sista som saknades i väskan. Sen vid 7 åkte jag hem och gjorde mig iordning och sen åkte jag till Pernilla igen och kort där efter så gick vi ner till Ljungsbro. Vi rushade ner till bussen och sen när vi kommer fram så kommer Malin och Frej åkandes i en bil. Latisar haha! Sen tog vi bussen in till Stan och satte vid utebion. Lite kallt men det va bra. Åkte hem med Malins mamma sen.


Nu ska jag göra mig iordning och sen åka till Malin! so long!


hold me close or let me go



Sitter här och huttrar som en frusen kamel. Kom hem för inte så lång stund sen. Det är inte speciellt varmt ute ska jag säga er!

Dagen vart ändrad igen.., men åkte till Pernilla runt kl 2. Vi solade när solen tittade fram. Sen åkte hon på träning, då åkte jag till Malin där vi gick ut och snacka. Kort efter gick vi först till Mathilda.F för att sedan gå till Mathilda.C. Sen gick vi bort till skolan ungefär då vi bestämmer att vi ska åka till Berg och ta en glass. Så då går vi tillbaka till Mathilda.F för att sedan gå till Mathilda.C igen för att hämta cyklar och pengar. Sen åkte vi till Cornelia där vi mötte upp Bella på vägen.
Så vi cyklade till Jenny´s och tog en glass och satt och prata. Mysigt!
Sen åkte vi tillbaka till Brunnby där vi fick sällskap av Pernilla. Vi cyklade omkring lite. Vi träffade på Emma och sen lite senare Jenny och Frida. Trevligt att träffa på dom! :) Sen åkte alla hem.

Nu ska jag göra mig iordning och sen krypa ner i min säg och kolla på film. Puss

Rebuilding your house after the bombs took them away

VART TOG SOMMAREN VÄGEN? Är rätt så trött på regn och mulen himmel! Min solbränna är snart ett minne blott och det är jag sjukt ledsen över. Ska man behöva sola solarium för att få någon färg på kroppen?
 
Igår så åkte jag och Pernilla till Curre. Vi fick fina paraply drinkar när vi kom. Lyx! Vi satt ute i solen som för en gångs skull va framme ett tag. Sen åkte Pernilla på träning. Curre och jag målade naglarna, då Eric och Peter går förbi så hälsade på dom. Sen vid 6 åkte jag hem och gjorde mig iordning för att sedan åka ner i regnet till Anki. Jag Pernilla och Anki åkte på bio. Harry Potter och halvblods prinsen. Innan åt vi på Hakepi. Mumma. Sen efter att ha stått i kö i 20 år så började filmen. Vi åkte hem efter 12 någon gång.
 
Idag så åkte jag till Malin. Vi va ute i regnet och snacka o sen åt hon och jag snyltade på deras efterrätt. Mumma! (Dålig stil av mig!) Sen experimentera Malin med mitt hår och sen åkte jag hem för hon skulle på träning.
Va ute och sprang nu på kvällen. Det blir en lugn kväll. Puss


What is it with you that makes me act like this?

Två inlägg på en dag. Starkt jobbat Paulina.

Dagen vart lite ändrad så jag åkte in till stan. Åkte till mammas jobb och hjälpte henne lite, sen åkte vi och åt på Sannes Coffey och kollade på rean. Hittade två linnen och en väska. Ett av linnena kostade från början 249:- och nu kostade det 62:- Jag har med andra ord fyndat. Det händer inte ofta vill jag lova.
 
Nu ikväll vet jag inte vad som händer, vill hitta på något. Ska kolla va mina kära vänner har för sig. Puss


how many roads must a man have to walk?

Helt sjukt, jag har varit uppe sen 9.40. Utan att någon har dragit upp mig! Ioförsig så vaknade jag av att en jävla geting höll på att surra som en tok i mitt fönster så jag inte kunde somna om, men jag gick upp självmant i alla fall.
 
Igår va Anki, Pernilla och jag på ute-bion. Det va väll sådär igår, både Pernilla och jag mådde dåligt, ont i huvudet, mådde illa, ont i magen o aa ni hör hur det va! Sen när jag kom hem så mådde jag ännu värre, trodde jag skulle spy och mitt huvud höll på att trilla av typ, i varje fall ena halvan av det. Men NU ska jag sluta att klaga. Det va lite om igår, nu mina vänner ska jag hoppa in i en varm dusch. Seeya!


let's pretend

Dagen har spenderats med Malin och sedan även Pernilla.
Ska snart åka till Olstorp med Pernilla och springa. Vi har börjat ett nyttigt..liv...!

beautiful one i adore

Lite från Igår;

Måste bara säga att gårdagen va riktigt mysig!!














Lilla gumman fick migrän idag! :(

pernilla och jag vrålar på verandan



pernilla fiskar maneter med fötterna. Urk! haha









jag plockar malins ögonbryn hihi fint som gatan vart det.

starting from zero, got nothing to lose

Idag så vart det Nordby shopping center. Vi va där från halv 2 till halv 8. Det va rätt stort med andra ord. Alla kom hem med lite saker. Jag köpte ett par skor, en tjock tröja, en Bh och sen godis.
Pernillas pappa och bror hade varit ute och fiskat och fått fisk och en krabba. Wööw!
Nu sitter vi här receptions-stugan med datorerna och äter godis. Malin och Pernilla vill att jag ska hänga mig i taket så ska ta och se om jag kommer upp dit med all mat och allt godis i magen. Hmm..!?
Lite bilder från igår när vi satt på klipperna och sjöng och idag när vi va i Nordby;






idag;










remember it is you and me

Är nu i Strömstad. Riktigt mysigt! Riktigt fin utsikt, havet bara några meter från fönstret och mina finingar vid min sida. Låter det bra eller låter det bra?

Vi kom hit igår runt 3 tiden och ska vara här i en vecka.
jag orkar inte skriva om vad vi har gjort och gör så jag låter bilderna tala för sig själva.

jag måste bara tillägga; JAG VAN ÖVER BÅDE MALIN & PERNILLA I TENNIS!!












BILDBOMB

Håller just nu på att packa. Inte min grej om man säger så. Men nu har jag nästan packat ner allt och stängde nyss min väska (med våld). Den är smockad ska jag be och få tala om. Men kom snabbt på när jag hade stängt väskan att jag hade packat ner alla kläder. Alltså även dom jag ska ha på mig när jag ska åka...BRA! Får vell bryta mig in i väskan senare. Men annars är läget under kontroll tror jag. Har fortfarande ett par byxer i tvättmaskinen men det är nog det sissta.

I förrgår så va Mathilda, Bella & jag på Diggiloo. Vädret va väll sisådär. Jag hade två stora vattenpölar i skorna så jag är förkyld nu. Hmm.. Men under själva konserten va det uppehåll. Vi satt ganska långt bak från början men efter pausen så fick vi sitta längre fram och såg då mycket bättre. Sen fick en glad Mathilda sina autografer, kort och en kram. En lycklig Mathilda kan jag lova! Bra dag i allafall! Tack tjejer :)<3
 Lite bilder nu då, det är ingen superkvalite på bilderna efter som vi satt ganska långt bak:



när vi satte oss va det inget vatten alls här. När vi gick så va det nästan en
liten damm runt oss.

Isabelle, Mathilda, Paulina




En glad Mathilda

alla atristerna

ola

Brolle

ola, arja, mojje

jesika



tomas petersson "carolina afugglas"


Tomas Petersson "Marlena Erman"

Tingeling

Tomas Petersson " Rysk Beauti Queen"

Bränn Bh:n




tss..

Idag har jah spenderat min dag med först Mathilda och Bella. Vi planerade lite för imorgon då vi ska till Vadstena där diggiloo är. Vi gick ut och satte oss i åskan. Sen gick vi ner och köppte naturgodis och sen gick vi hem till Mathilda men först plockade vi upp Malin på vägen. Sen gick jag med moppen till Malin och då kör det förbi några och dom börjar skratta åt mig. I oförsig så skratta jag åt mig själv med för det måste ha sett lustigt ut. Man får vell bjuda på sig själv. 
Sen åkte Bella hem och då gick Malin och jag och satte oss och pratade. Sen åkte jag hem i full utstyrsel. Tack min älskade Malin!<3

Men nu måste jag bara säga att det är nått som låter i mitt rum..! Men jag vågar inte kolla vad det är. Det kanske är monstrena som bor under min säng? Spooki! 

Nae nu ska jag ta och sova. Godnatt :*

sunrise avenue

Regn, regn, regn och åter igen regn! Vart försvann det underbara heta sommarvädret? Hur som helst..
Idag åkte jag till Tim typ vid 1, Kollade på film och så. . Åkte hem vid 7 typ. Min moppe starta  inte heller..fy fan va pinsamt det va..! Men mysig dag i allafall :)

På kvällen runt 9 kom Mathilda, Mathilda, Bella till mig. Dom hade med sig lite gott. Vi kolla på film och så. Dom åkte hem ungefär halv 1. Puss på er!

!


fult att ljuga

Fredagen; åskade det som bara fan rent ut sagt. Sen på kvällen åkte Pernilla, Bella, Angelica, Mathilda.F, Curre, Mathilda.C och jag in till stan och åt på Steves. Riktigt gott och mysigt! Sen gick vi ner till McD och tog en glass.
Sen tog vi bussen hem och sen gick/åkte vi till Mathilda.F där vi spelade spel. Mysig dag tack för det<3

Idag; Vart det en lugn dag. Va ute och sprang med pappa på eftermiddagen och sen efter att ha duschat och allt det åkte jag till en saknad Malin som kommit hem från Frankrike. Vi snacka och jag fick se bilder från resan. Då önskade man att man hade följt med för dom hade haft det riktigt roligt! Sen åkte jag ifrån en TRÖTT Malin.

På Onsdag blir det Diggilo med Mathilda och Curre!

I am not trying to be somebody I am not

Did I lost It al? Well nothing lasts forever..
Sorry I can't  be perfect


RSS 2.0