I Taket Lyser Stjärnorna

Gårdagen vart helt perfekt. Först åkte pillan och jag och kolla på bandy. Sen åkte vi till stan och mötte curre och hanna vid bion. Sen skulle vi gå och äta. Vi gick och kolla lite överallt, så kommer vi till Nancy's där curre stannar och säger att det ser ju gott ut här inne. Så vi går in och beställer. Sen när vi satte oss vid bordet så säger curre; fan det här stället är inte fräscht, det luktar sjukhus här inne. Jag har tappat matlusten. Men vi åt upp och sen gick vi till Ecpreco haus. Där vi fika och fördrev tiden. Sen gick vi bort och skulle fixa något till bion som tog värdes tid efter som vi skulle hitta något billigt. Men sen så gick vi in och vänta på SF. Där vi bland annat mötte...Lars Hermansson? xd haha sen mötte vi även masser andra.

Men till filmen. Det va jätte bra. Den va rolig, sorglig och man började tänka lite. När dom sorgliga bitarna kom i filmen så grät typ alla i hela bion. Tillomed jag grät. Alla grät förutom killarna och Hanna, haha! Sen när filmen var slut så gick vi bort till busshållsplattsen och väntade. Vi snacka om allt möjligt verkligen. Man blir verkligen glad när man är med er!
Det åkte förbi en liten röd Mc Donalds bil två gånger. Förs körde den sakta bredvid oss och sen gasa iväg. Sen kom den tillbaka och tutade på oss och sen åkte den igen. Sen kom bussen och vi åkte hem. Sen när den va framme i Ljungsbro så står det masser med poliser bland dom som ska gå på bussen. Vi går mot bakdörren och när vi kommer fram så stängs dörren. Vi ropar att han ska öppna dörren men han öppnar inte så efter typ 5 min så går jag fram och säger att han ska öppna dörren. Då säger han varför det?? För att vi vill ut! Då mumlar han något och sen säger varför det igen! Vilken jävla kille. Dagens ris borde han haa! Till slut så trängde vi oss fram och gick ut. När vi gick till bilen så stog samma röda MC Donalds bil som tutat på oss i stan på parkeringe i Ljungsbro. 
 Sen vart det att åka hem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0