Don´t drink and drive

Har varit på handledarkurs idag, hela familjen. Tre timmar tog det, inte så farligt som jag trott, plus att instruktören är jätte duktig på att få en att lyssna. Men när jag satt där och lyssnade så kom jag plötslig på att jag glömde berätta om en lite rolig grej (tråkigt för föraren). Men när jag och Pernilla kom invandrandes på varamons strand så kommer det en poliser gåendes och lite längre fram står det några till. När vi kommer fram ser vi en bil ståendes med ena hjulet hängandes i luften, över stranden. Det var en liten gubbe som antagligen inte orkade gå och tänkte att han "tamigfasen" skulle köra så nära som möjligt, och visst gjorde han det! Kanske liite för nära.
Lite synd om han när jag tänker efter. Polisen frågade hur hans sambo hade kommit ut ur bilen och han svarar; jag vet inte. Hahah lilla gubbe!


O ja jag är kung på paint!  not


tillsammans kan vi allt

Årets varmaste dag har haft sina stunder kan man ju säga.
Dagen började toppen med att jag vaknade skapligt och satte mig med en skål smultron och mjölk.
Där efter smörjde jag in mig och cyklade iväg i god tid till bussen. SJUKT varmt var det så jag cyklade sakta men kom ändå fram på 15 min. Sist jag cykla kom jag fram på 20 och det kändes som att jag cyklade långsammare?
Men kom 30 min för tidigt så gick och ställde mig i skuggan ett tag men blev nästan överkörd så jag ställer mig på vägen vid hållplatsen. Står där och tänker fan vad vaaarmt det är men hellre att jag är här tidigt och slipper stressa. Då var klockan 12.45 (bussen skulle komma 12.54 till mig) och några sekunder senare ringer Pernilla och säger att bussen inte kommit till rece än..Då dog jag ett litet tag! Fyfasen för bussarna! Så jag stod där på vägen i en timme typ. Sen när jag kommer på bussen finns det ingen ac...STÖRSTA SKÄMTET! Allt händer när jag och Pernilla ska iväg! Men efter mycket om och men kom vi fram till varamon och det första vi gjorde var att slänga oss i vattnet!

Men förutom våra bussbekymmer så har dagen varit hur skön som helst. Först solade vi med Mathilda, Bella, Hanna. Senare på eftermiddagen så kom Pernillas kompisar dit, mycket trevligt!







det blir så bra som du gör det

Riktigt härlig dag! Varit i Berg och stekt med Pernilla, där vi även träffade på Jenny och Olivia som vi slog oss ner med. Två dopp vart det, riktigt skönt!

Väl hemma tog jag och mamma en prommenad och jag plockade smultron till min frukost imorgon!
Hann även med att sitta i solan och läsa i min bok, äta massa glass, äta färskplockade jordgubbar/smulbär och ta en springtur. Superskönt!
Dock sitter jag och svettas som en annan gris, sjukt varmt är det i mitt rum..
Men nu ska jag sova så jag kan gå upp lite skapligt imorgon. Då Pillan och jag ska till varamon och steka ännu mer fläsk. Solong!




Födelsedag







bror fyller år


Så grattis på födelsedagen! Hela 16 bastar.

adios



Idag på morgonen (27/6) åker lilla Anki till Egypten i 10 dagar för att gotta sig i solen och värmen! Kommer sakna henni men sen en dag efter hennes återkomst så åker ju hon, Pillis och jag till Halmstad! Sweet.


yippie kay yay mf

Glad midsommar alla! Hoppas ni har det trevligt och sätt inte sillen i hallsen eller i brallan.
Själv har jag stått och gjort gino som vi ska äta snart. Det är bland det godaste i efterrättsväg som finns tycker jag!
 
¨



you fulfill my fantasy

Älskar sommarkvällar! Speciellt när de spenderas med mina älskade vänner.





Bra start på dagen


Jaaa en bra star på dagen. En expresso i min (fiiin fina) pippimugg. Hahah varför inte?
Kanske ska fixa mig en ny mugg.

Förövrigt har jag precis tjafsat färdigt med Pernilla om hennes dumma öronreklam! Och nu ska jag jobba ute och tjäna lite pengar.

rewind

Upps plötsligt försvann lusten till att blogga. Men slänger in ett litet inlägg nu bara för att.

Helgen har varit lugn, träffade nästan alla tjejer för att säga bye till Curre som nu har åkt till Fårö där hon ska vara hela sommaren! Ha det så bra fröken Curr!

Igår blev det ennu en tripp till stan med halta-Lotta, eller rättare sagt till Ikano. Jag har varit alderless för mycket i stan och shoppat nu tycker tillomed jag..Då är det illa..
Och ja, jag kom hem med lite igår med. Faast kunde ha köpt betydligt mycket mer, men hejdade mig! Men det vart Ett par trosor, mineralpuder och två kilo extra på magen.
Men tappade 1,5 kilo efter 4 timmars gång fram och tillbaka på Ikano, fattar inte vad vi gör? Tog säkert 30 min och om  inte mer i varje affär.

Senare när vi väl kom därifrån så åkte vi till Anki där va planerade till Halmstad som förövrigt är fixat och klart! Den 8 juli far vi, läängtar!!


Solen skiner idag

Härligt med lite sol nu när man har sommarlov och allt. Så eftersom det varit underbart väder ute så fick bloggandet vänta, ingen ide att sitta inne och häcka.

Men båda onsdagen och torsdagen fördrevs i Berg med fina vänner. Har inte blivit så brun på kroppen men ansiktet har blivit lite brunare! Lite närmare mitt mål, mitt mål är att jag ska bli så solbrun i ansiktet så jag kan slänga iväg all foundation och bara gå ut som jag är (utan att skämmas), inget fix och trix. Men har en liten bit på vägen kvar.









Denna dag skulle bli regnig och mulen så jag bestämde igår kväll att jag skulle in till stan med vart der regn? Naae! Va det mulet? Naae!
Men vart en fin dag med fina vänner. Köpte lite grejer och allt på rea, då känns det alltid lite bättre när man vet att man har tjänat lite även fast man bränt pengar. Nu är det bara mina skor och mineralpuder som fattas.


klänning från BikBok

Topp i tvåpack från hm (supersköna!)

Bikini från Cubus

Balconette BH från Lindex

När vädret är som det är vad passar bättre än bio?

Anki, Pernilla och jag ska gå och se Sex And The City 2 ikväll! Det är en film som måste ses tycker jag.
Satt nyss och försökte leta bussar som går lagom tills filmen börjar men det va ju inte det lättaste! Så himla dåligt de har fixat med busstiderna/bussturerna.

Nu ska jag ta tag i dagen och det görs i form av städning. SOLONG


godnatt


Idag är det sandras dag!

Grattis Sandra, Sassy, Sanjda, Saaandriee, Sassa brassa mandelmassa, Böörg, Borg! Hoppas din dag blir bäst och sol fick du i alla fall! Puss på dig<3


I´m al alone and I ned you right now

Just nu är jag så himla trött! Ska borsta mina tänder och slänga mig i min mjuka varma säng! Hur bra låter inte det på en skala?

Nu på kvällen åkte jag tillbaka till Anki. Dit kom även Malin en liten stund och vi satt och snacka lite och åt frukt, med andra ord hade vi fruktstund. Malin som idag cyklat tjejvättern, riktigt duktig är du! Sen hände det inte mycket mer. Malin gick hem för att äta och jag och Anki gick ut på promenad och sen hamnade två trötta tjejer i Ankis soffa.





life is what you want it to be

På kvällen åkte jag till Anki för att lämna lite saker och göra mig iordning inför kvällen. Efter någon timme kom Curre och Hanna och sedan gick vi ner till bussen. Mathilda kom på med och när vi kom till rece mötte vi upp Olivia, Freja, Sandra och vi gick och åt. Sedan gick vi vidare till Vickan där Anki och Curres klass va.
Med andra ord firades sommarlovet in på ett bra sätt!





Sedan tog vi halv två bussen hem. Fräsht folk måste jag ju säga..inte!
Följde med Anki och sen sov jag där.

(bilden är superäcklig men tyckte det va lite kul, jag om 30 år! Hängface!)

11/6-10

Som sagt, slutade skolan igår.
Jag och freja gick från rece till Ljunkan och det kom glada, blöta och fulla studenter från alla håll.
När vi kom in på skolan så möttes vi av ännu mer studenter som skrek, "vart är mössorna!".
Som avslutning så gick hela skolan till gamla ishallen där ettorna och tvåorna satt på
läktaren och treorna va nere i rinken.
Man ville bara springa ner till som och skrika och dansa! Men två år kvar tills dess.
Avslutningen var som en konsert, det va livemusik och strålkastare mm. Eleverna och de övriga som
uppträdde va jätte duktiga.




Efter det åkte Anki, Curre och jag till katedral för att kolla på när de sprang ut.
Vi stanade även för att kolla på alla flak som åkte förbi, även då önskade man att man själv fick stå där uppe.
Fast när jag tar studenten ska det vara fint väder, det har jag bestämt redan nu (he he).





Lite snabbt

Fredag den 11/6.
Skolavslutning/student.
Slutade 1:an/vill ha slutat 3:an

Har lite bilder från dagen men just nu hinner jag inte lägg in dem. Ska göra mig iordning ¨på nytt och sen ska jag till Anki där ifrån ska jag och Mathilda ta bussen till rece för att möta mina kvinnor i klassen och där efter blir det lite fiesta. Sen ska jag sova hos anki!
Hoppas på uppehåll, det har regnat tillräkligt för idag!

Men som sagt, mer om denna dag imorgon. SOLONG


So I put my hands up They're playing my song

Jag njuter av att vara ledig! Helt underbart.

Denna dag spenderades i stan med Anki och Pernilla. Alla tre kom hem med minst två påsar var, bra jobbat!
Själv fick jag hem en byxdress från h&m med långa ben som va sjukt snygg!! Och ett par haremsbrallor från Lindéx. Ni ska få se bilder på det.

Nu är det däremot dags att nanna kudde, uppe med tuppen imorgon. Bror min slutar nian.
SOLONG!


veckan som gått


Cyklade till staden med Anki








jag och katten låg och stekte i det fina vädret




Frejan fyllde år så vi firade lite lätt




Solade på båtis med fina vänner. Dock bara en knas på bild


GRATTIS FREJA!<3

Idag fyller Freja/Frojen/Frojsan/Bob flugan år! Hoppas du haft en toppendag och GRATTIS ÅTER IGEN!<33


oboy vilket vackert väder, solen skinner idag lalala...

Jag väntar inte tills ikväll med att lägga in bilder, gör det nu i stället. Och för att inte vara dum och gå miste om en sådan dag så tog jag naturligtvis ut datorn (he he). Inget innesittande när solen äntigen är framme. Hörde även att det skulle bli dåligt väder nu i veckan som kommer så ut i solen och stek medans det går.






back on track

Nu är det såhär att mitt internet har inte funkat sen i torsdags så det har inte varit lätt att uppdatera här. Men nu funkar det som ni kanske märker och min kamera har använts flitigt under dessa dagar så kommer komma några inlägg på raken med mestadels bilder och lite uppdatering frpn veckan, inte helt fel nej.

Skolan blir det inte mycket av nu för tiden, älskar det! Om hela skolåret skulle vara som nu skulle jag lätt kunna gå i skolan längre.
Betygsnack är det som står på schemat resten av dagarna (alltså måndag). Har redan fått reda på att jag har MVG i Branch- och produktkunskap, VG i Information- och layout sen ska jag komplettera en grej i svenskan så får jag VG i slutbetyg där med. Så det ska jag lätt fixa.

Nu ska jag ut i solen och bränna på min bränna! Så mer bloggande ikväll. SOLONG

Det är ingen vanlig dag för det är Pernillas födelsedag, hurra hurra hurra!<3


Idag fyller min kära vän Pernilla 17 år!
Nu blir hon stor men kommer aldrig bli större än mig..
Hur mycket du än räknar.
Synd du men grattis min LILLA syster! Älskar dig<3
Ha en toppendag!

It is summer time and the weather is fine, IT IS SUMMER TIME!

Idag kom sommaren på riktigt! Hur skönt som helst! Vill bara ligga ute vid en strand och sola i en ny bikini.
Men dagen började med matteprov... Det gick sämst! Han inte ens klart, uschianemig!
Efter det hade vi mentorstid en kortis och efter det lämnade jag och Olivia tillbaka svenska-,engelska- och matteboken, hur bra kändes inte det?!

Efter det gick jag och freja för att köpa jordbubbar, choklad och smoothie och så satte vi oss vid kyrkan. UNDERBART!






Lite senare efter liten rundvandrig på stan träffade jag Anki och vi gick till Hemköp och köpte blommor och godis för att sedan ta en STEKHET buss till Pernilla för att fira henne. Hon fyller ju sjutton och allt, inte illa!
Där fick vi smörgåstårta och tuttifruttitårta, jätte gott!

Men andra ord så har det varit en sjukt bra dag!


Fick bara en suddug bild på födelsedagsbarnet, men det får gå.

Snygg Ankan


Bilder från Kisa








ledig dag

Vaknade vid 11.00, jadåå helt okej! Satte mig vid tv:n och kollade på en film för att sedan slänga på mig lite kläder och fara till Pernilla.
Ska snart börja plugga lite matte, prov imorgon!

Bilder från förra veckan, nu när jag äntligen kan lägga upp bilder.





RSS 2.0