let the sun shine







Måste bara börja med att säga, vilket sjuukt underbart väder det va igår! Jag njöt verkligen när jag gick in till stan! Köpte en smoothie (mango mainia) både till mig och mammsen. Herregud vilken underbar dotter jag är då!

Denna dag har varit riktigt bra. Alla har varit på bra humör och har skrattat flera gånger idag. Vi fick sluta vid 2 och då gick Freja och jag till stan och hämtade upp mina nya skor som jag lagt undan. Självfallet vart det att kolla runt lite med och båda köpte sig varsitt linne och ett par solglasögon. Härligt, är så pepp på sommar nu! Vet precis vad jag vill ha för kläder och allt. Mitt problem är bara pengar.

Dagens lite roliga, lite pinsama och lite dumma; Jag och Freja sitter på bussen och jag får syn på en jag vet som ser förjäklig ut. Jag pekar och säger: Freja kolla han i lila kepsen, han är skitäcklig! Då vänder det sig en kille med en blå keps mot mig och frågar om jag snackar om honom! Akward!! Sen sitter han och kollar på mig hela tiden och sen säger han något mer men jag uppfattade aldrig vad han sa. Sen när vi går av bussen i stan så går han bakom oss och säger ohw fain as! Dumma unge...plus att han va något år yngre än oss med. Dagens ungdom.

Lite från veckan

- Kameran slank ner i min väska denna dag, resultatet av det blev massor knäppa bilder.









-På fredagskvällen va jag och Pernilla på bio. Vi såg Remember me, jätte bra verkligen! Sen sov jag hos Pernilla.
Dagen där på vaknade vi runt 11, eller rättare sagt jag vaknade innan men pernilla är segast på morgonen! Sen gjorde vi oss i ordning men fick stressa som vanligt! Undra varför det alltid blir så för oss? Hur som helst så åkte vi in till stan där vi mötte upp Ankie. Vi gick och kollade lite (Pernilla köpte), sen gick vi och åt iväntan på att Eric skulle komma.




Efter den nyttiga måltiden gick vi ner och såg hur måmga som hade tryckt ihop sig för att få se Eric.
Men vi trängde oss igenom alla!

snyyyygg


Vi och alla småbarn, uhj uhj!


Söndag



Torsdag

Nu har det gått 4 dagar sen jag skrev igen..hmm, dagarna går för fort för att hinna med att skriva här. Försöker få en bra rytm i min vardag. Gå och lägga mig skapligt och allt sånt. Har lyckat ganska så bra måste jag säga!

Dagen har varit helt okej, började med att vi spelade squash. Sen hade vi håltimme så Freja, Sandra och jag gick och käkade mat. Pizzabuffe på mokka, goooooot!
Sen hade vi matte då våran lärare visade och berättade om hans avsågade finger, det gjorde ont i varenda fingen på min hand vill jag lova!

Nu på kvällen har jag varit och kollat på en för usel handbollsmatch i sporthallen. Dock va mitt sällskap mycket bättre! Det va ett jädra bra tag sen jag såg Malle kalle så det vi riktigt trevligt, även fast det inte blir några längre stunder som vi ses! Men vi gick och snackade på vägen hem till tösen och sen kom fader och plockade upp mig.

Nu sitter jag och tragglar med datarapporten som ska vara klar tills imorgon, så Freja och jag ska göra den under lunchen imorgon! Planerarna!

Imorgon är det FREDAG! Det är som musik i mina öron! Då blir det bio med Pernilla. Remember me, det blir kanoners!


Söndagskväll

I lördags kväll vart det en lugn kväll hemma hos Mathilda med Ankie och Curre. Vi lagade wook (sjukt stark vart den, och Mathilda tänkte hälla i sambal oelek med!) Sen kollade vi på körslaget och Mathilda visade en film och lite bilder från deras brunbytid! Så söta alla va!
Idag vaknade jag av att min mamma satt och spelade kort och plingar på datorn! Men jag gick upp och åt lite sen åkte jag till samlingen. Borta match i Finspång, sista seriematchen. Vi förlora tyvärr med 3 bollar men jag gjorde ett mål och det var bra för mig. Fick även en "skinkkaka" som gör ganska så ont just nu.
Sen när jag kom hem så åt jag lite och tänka att fan i mig, nu ska jag läsa klart den där dumma engelska boken, meeen som sagt så har jag inte ens kollat på den. Så det är vad jag ska göra nu! SOLONG


bättre sent än aldrig

Sen har jag även varit ute och fotat lite, de här bilderna är också från jullovet.




En dag hos Sandra (tre månader senare)

Igår så la jag in bilderna från min kamera, brukar göra det såfort jag har tagit kort men av någon anledning har jag inte gjort det så nu kommer bilder som är från jullovet! Så se och njut;



Freja, Olivia och jag va hemma hos Sandra och sen sov jag och Freja där!


Sandra

Freja

jag..

froffiga Freja



Good morning sunshine

Vaknade vid 9.30 idag av att solen lyste in i mitt fönster och gjorde nästan hela rummet lysande! Är inte van vid att ha så ljust i rummet (jag har ju tapetserat om, ifall jag glömt säga det).
Ska börja göra mig iordning snart för efter maten ska vi åka och kolla på golv till mitt rum igen. Sen på kvällen ska jag träffa några fina tjejer, äta gott och ha det fint! Det ska bli guuuuut.

Sen imorgon så ska vi spela sista seriematchen. Mot Finspång? Kommer inte ihåg vilka det va nu, men förhoppningsvis tar vi dem!

Nu har ännu ett inlägg trillat in, det börjar arta sig här igen!

mops

När jag kan och har tid ska jag helt klart skaffa en sån här pussgurka!


hey fool

ÅH HÄRLIGA FREDAG! Happy day och allt det där.
Har varit i skolan i ca 2 timmar idag. Värd dag? Njaa, det ända som gjorde denna dag värd va när Sandra och jag var och åt. Riktigt fint.

Sen har jag varit hemma och även varit på träningen. Gick uselt för mig igen. Fattar inte varför det aldrig kan gå bra!

Nu sitter jag och funderar starkt på att stänga av datorn och sen sova, för mina ögon svider och har igentligen ingen lust att skriva här. Vill få en ny kick här med massor bilder och bättre uppdatering. Men den dagen kommer nog?

Godnatt.

who is going to be there after the last angel has flown

Just nu är jag inte på bra humör. Datorn är så seg att jag får panik på den. Det tar en minut att ladda varje gång jag trycker på något. Sen är jag övermätt från allt naturgodis så att jag bara vill klippa bort min mage och slänga iväg den. Har även varit och kollat på golv till mitt rum idag. Hittade inget jag ville ha. Sen svängde vi förbi Ö&B för mamma skulle köpa skurmedel. Gillar inte Ö&B. Bara lustiga människor där inne. Emanuel va där med..Han borde någon slå riktigt hårt i bakhuvudet eller välta han och hans äckliga permobil! USCH.

Gårdagen var där emot mycket bättre. Bastukväll med Mathilda, Ankie, Curre, Hanna. Trevligt med lite spa kväll. Eller Curre vart "spaád av mig och Hanna. 

Nu ska jag göra mig iordning, stänga av dator-helvetet och sen läsa i engelska boken som vi fått. JIPPI.

Trevlig kväll alla!


RSS 2.0