varamon

Som ni säkert redan har läst så åkte Mathilda, Bella, Pernilla, Anki och jag till Varamon liksom alla andra i Ljungsbro också gjorde.
Riktigt varmt och skönt var det. Synd bara att det va krampkallt i vattnet. Men det blev några "kärringdopp" i alla fall.
Vi åkte hem ungefär vid 4 tror jag. Så galet trött vart  jag på bussen. Pernilla tyckte det va kul men hon va lika sömnig hon!
Sen när vi kom hem så åkte jag och Pernilla och tog ett dopp i kanalen.
Nu har jag bara tagit det lugnt för en gångs skull. Kollat på tv, vart ute och sprungit, tagit en lååång kall dusch.






sola och bada

Älskade sommar måste jag börja med att säga. Vädret är ju helt underbart även fast man klagar på värmen när man är ute. Idag åkte jag, Pernilla, Bella och sola o bada. Riktigt hett! Sen åkte vi hem och åt. Jag tror både jag och Pernilla fick solsting idag för fysaten va sega vi vart. Helt seg i huvet vart jag. Sen blev det en tripp till för att bada och sola. Sen åkte vi och handla tills imorgon då vi ska till Varamon med Mathilda, Bella och Anki. Sen åkte vi och träffa Mathilda, Hanna och Bella en stund. ja det va min dag i helhet. puss

am I wasting my time?

Inte för att skryta men...Eller jo jag vill skryta!


Med denna bild ville jag bara säg att det har varit ennu en lång dag ute i solen. Jag har bränt skinkorna av mig, fått lite mer färg på resten av kroppen och är het som en potatis. Inte helt fel?

You are killing me from the inside and out

Tisdagen och nästan hela onsdagen spenderades i Pernillas sommrstuga. Där vi fiska, sola, bada och hade det allmänt trevligt och mysigt. Jag va jätte nära på att få en fisk för första gången i mitt liv men så klart så har jag ju inte den turen. Pernilla fick två abborrar. När jag såg va man skulle göra med fisken så ville jag inte ha någon fisk längre...
Men vädret va/är helt underbart så det har varit helt perfekt att vara där ute.











Idag; Åkte jag och Pernilla till Båtbryggorna och sola. Vi va inte där länge för Pernilla kunde inte ligga stilla så vi åkte ner till Ciao Ciao och åt pizza med Malin som arbetat ute på deras baksida. Duktig hon är!
Sen åkte jag och Pernilla upp till Båtbryggorna igen, den här gången lite längre. Vi sola och bada.
Kanske 40 minuter senare bestämde vi oss för att åka till ikano. Så det gjorde vi. Pernilla kollade fel på bussen som vanligt så vi fick gå från henne till Ljungsbro. Sen väl inne gick vi och kolla på rean. Det fanns inget specielt på rean. det lilla som fanns va bara kvar i XL. Men jag kom hem med ett par jeans-kortbyxer. Fina tyckte jag. En Mc.Flurry han vi så klart med.
Sen åkte vi hem och när Pernilla ska gå av bussen så ramlar hon i trappan. Hon börjar vifta med armarna och skrek till. Fötterna vek sig som gelé och jag skrattade så jag fick kramper i magen. Jag låg ute på vägen, så mycket skratta jag!
Det va lätt dagens bästa
!
Efter den incidenten åkte vi hem till Pernilla för att sedan åka till Malin och hjälpa henne packa lite efter som hon ska till Frankrike på Lördag och vara borta i en vecka. Då är det mycket man måste tänka på vill jag lova. Packandet gick inte så bra så vi gick ut och mötte bella. Någon timme där efter åkte vi hem.



sometimes I youst wanna hide `cause it´s you I miss

En fågel har viskat i mitt öra om att det ska bli fint väder imorgon. BRAA för jag behöver all solbränna jag kan få! Jag börjar likna ett lik nu..Känner mig som ett me!

Åkte till Malin nu på kvällen. Vi visade upp våra fotbolls *host* talanger *host*. Sen kort efter kom även Cornelia och Hanna ner och kort där efter kom även Bella och Pernilla. Det vart inte så mycket av fotbolls spelandet. Vi gjorde allt annat istället. Kom hem för ungefär 45 min nu. Har myggbett över hela ryggen? Å då hade jag massort tröjor på mig.
Dom satarna gnager sig förbi allt! 
Nej men ska väll lägga mig och kolla på en film eller något nu. Puss


screem

"Om nu gud finns. Så har han nog ett stort jävla problem med mig. Jag börjar undra.."


Va med Tim en stund idag. Mys. Sen åkte jag hem och åt sen kort efter åkte jag till Malin. Masser med prat, riktigt jädra skönt! Puss på dig! :*

Tisdag


dripp dropp dripp...

Det har redan gått 4½ dagar på sommarlovet. Men det känns inte som det är sommarlov. Om solen och värmen kunde titta fram skulle det kanske kännas bättre.

Men dom här 4½ dagarna kan jag väll kort  sagt sammanfatta så här; MALIN & PERNILLA! Haha
Avslutningskväll, filmkväll, garvkväll/dag. Ah men det är ju så det ska va.

avslutningskvällen












Bra kväll med bra folk!

skolavslutning


<3


sötnos!


en riktigt söt jenny!

Så ledsamt.. Jag grät som en tok. Jag hade nog inte riktigt fattat det förns allt nästan va över. Nu så här i efterhand så önskar man att man tagit hand om tiden med vännerna lite bättre. För när slutet är här så äre försent. Men bara för att vi har slutat nian behöver det inte innebära att det är slut. Vi alla ska fortsätta att träffas och hålla kontakten. Hoppas jag..

(jag hade inte så mycket bilder på min kamera som typ på dom i B och på hela klassen)

Skolavslutning



det finns inte ord för hur mycket jag kommer sakna allt detta. alla vänner, alla minnen, ALLT.
jag hoppas att jag fortfarande kommer träffa allt underbart folk som har gjort dom här tre åren till dom bästa.
puss på er :*


livets gåtor blir så uppenbara när du vilar mot min arm

Stockholmen igår med alla nior. Först gick vi i gammla stan, åt, gick till museet i spöregn sen åkte vi till Grönan där vi va i några timmar. Jag och Malin åkte frittfall och Insane. Dom va faktiskt riktigt läskiga! Vi båda skaka efter att åkt Insane. Sen åkte vi hem och va hemma ungefär 23.15.
Det va faktiskt roligt, förutom att vi hade sån otur med vädret.



vi hittade in på ett cafe där vi satte oss

och tog ett glas varm oboy. Riktigt gott när vi va blöta och kalla




järngängent!

snyggt!

RSS 2.0