du säger att du är stark, att du varit igenom det här förut



Jag vill ha jullov nu! Ingen skola och ingen stress. Bara ta det lugnt, va med vännerna (Malin du får hålla dig hemma lite bättre :)) och mysa. Jamjam

Första advent

Sitter och försöker få lite fason på mitt liv. Jag har byggt en rätt fin hög av skolarbete. Kanske skulle gått bygg!?
Och nu va det dags att riva den högen men lättare sagt en gjort. Känner att jag kommer få en rätt tuff vecka och det gör ju inte saken bättre. Men har man själv grävt gropen får man själv fylla igen den helt enkelt. Hoho jo jag kan låta förnuftig jag med. Men som mamma brukar säga; mycket snack och lite verkstad. Det kanske ligger något i det?
HUUR som helst så åkte man ju på en liten bi-effekt av sprutan som jag har skrivit och beklagat mig över i det förra inlägget tror jag det va? Men nu är jag nästan helt frisk igen, har dock lite ont i huvudet men det kan också vara för att jag ligger med örat över basen? Men man vet då aldrig. Nee fan nu har ännu 30 minuter av mitt liv bara sprungit iväg från mig.

MJ vrålar i mitt öra och stressen/paniken över att jag inte är klar med det jag ska har smygit sig på. Det betydet att jag ska sluta skriva skit på bloggen och börja skriva lite nytta på turismen. Soolong!

the king of pop

http://open.spotify.com/track/682nhC3aQtY9HwrC2P2vz4

Sitter och lyssnar på en av hans plattor. Man kan inte annat än sitta och sjunga med! Specielt på den här låten, enligt mig är det den bästa låtan han gjort. Början är bäst. MM MM


Sjuk

Två dagar efter att man tagit sprutan blir man sjuk. Igår va det verkligen inte kul. Hade feber-ont i hela kroppen och ont i huvudet och hosta. Kunde inte sitta stilla för det gjorde ont på ett konstigt sätt. Så ingen skola för mig idag. Fast det är bättre idag. Bara lite feber kvar. Dock ont i huvudet och hostar ganska mycket. Börjar må illa med nu.
Skulle plugga hela dagen hade jag bestämt men jag har legat och kollat på Greveholm i stället. Men ska kanske ta och börja nu. Ciaao!

Studiedag

Sitter och hostar och snorar framför tv:n. Fryser gör jag me, skulle ta på mig en filt om det inte va så att armen gjorde så himla ont när filten trog imot den. Kalla mig klenis men det gör verkligen ont. Jag höll på att börja tjuta igår när jag skulle ta på mig sportbh:n. Fykatten.

Imorn är det skola igen och då ska vi simma direkt på morgonen? EEE tror dom det själva eller?!

Nae nu ska jag lämna datorn och släpa mitt negativa jag till soffan med en handel bok. Wuuppi!

jahaja


är jag lite efter?

back in the time

Kollade på lite bilder jag tagit med min mobil under åren på ljungsbro.
Jag saknar verkligen inte skolan men det/dom som fanns där.



En idrottslektion i 8:an









gransnäs

nattinnebandyn




det står kvar

myys!


skolavslutningen i 8:an







från 7:an till 9:an med dom


"Kort Hårig Tjej"

Mitt i pluggandet fick jag för mig att jag verkligen måste kunna sätta upp en rosett i håret. Jag hittade en bra video som visade precis hur man gjorde men plötsligt vart mitt hår för kort och räckte inte till..surt!
Nu har jag kramp i armarna för att jag har suttit med armarna i luften för länge!


Ett långfinger åt döden

Ännu en vecka har påbörjats. Blir inte klok på hur fort allt ska gå. Visst att det är skönt att veckorna går någorlunda fort men helgerna går minst lika snabbt om inte snabbare!

Måndagens händelse va nog på matten. Jag hade hicka och så kommer Gunnar fram till mig och frågar om jag har hicka. Då frågade jag om han skulle skrämma mig eller något eftersom han frågade. Men då sa han; ge mig din hand. Jag sträcker fram handen och han nyper tag på leden längst ut i lillfingret. Han trycker hårt och det sa jag me. Men han sa bara; jag vet. Det skulle tydligen hjälpa mot hicka men det hjälpte då inte på mig. Det ända som hände va att jag fick ett platt finger och blodstopp längts ut i fingret. Hans kommentar till detta va; "det funkar visst inte på alla". Haha han är allt lite rolig han!

Denna dag har också varit lång. Går till 16.30 nu för tiden på tisdagar. Inte alls kul..
Men har garvat mig igenom denna dag med mina kära vänner. Jag gjorde premier i pedagogiska verkstaden idag me föresten. Har bild bevis på det! Jag och Freja målade även en fin teckning som jag tänkte visa.




Sen efter skolan blev det att gå till laserdomet med Hanna och fanny. Jag hamna i det blåa laget. Stackars dem! Jag kom 22:a av 23. Det kallar jag starkt jobbat. I första omgången hade jag skjutit 566 gånger och träffat 78 gånger. Sprang även in i en vägg.. Jag gillar inte laserdome! Men det va kul att köra med laget. Det blåa och röda laget hade ett bra teamwork där på slutet tyckte jag!

Nu ska jag sova vilket jag borde ha gjort för ett jävla bra tag sen! Puss

Den bästa sommaren


Bra film det där! För er som har sett Bröllpsfotografen så är ju dom som
gifter sig där barnen som är med i den här filmen.

Don´t bring flowers after I´m dead




Torsdag innebär att det är fredag dagen efter? Jaa men bra!

Skolan va helt okej idag. Vi hade idrott på morgonen men Freja fick astma anfall. Det va rätt läskigt! Lilla Freja då, inte alls bra!
Efter allt det åkte Sandra, Olivia och jag in till stan och åt på McD. Han i kassan trodde han va cool men det va han inte. Jag sa vad jag skulle ha och så sa jag att jag hade csn kortet. 
han; Aha vad vill du att jag ska göra med det?
Jag; ge mig rabatt?
Han; ah ja jag vet ju inte.
Då tänkte jag va är det här för jävla pajas.
Sen frågade han vad jag skulle ha och dricka. Då sa jag vatten.
Han; vatten?
Jag; Citronvatten
Han; ah men det kan ju inte jag veta.
Sen frågad jag vad jag skulle göra med csn kortet, om jag skulle dra det i kortläsaren.
Då säger han, jaa...
Och när jag drar kortet säger han;...men det kommer inte funka.
Asså fan va dum!

Sen kom jag tillbaka för att hämta min hamburgare och då säger jag att jag vill ha en dipp också och räcker fram pengar till det. Då säger han att jag ska ställa mig i kön.
Då vart jag lack på han och sa men KOMIGEN!
Han skämtade om allt... ingen vidare skämtare tyckte jag då.

Sen efter skolan va det samtal och sen åkte mamma och jag för att handla. Dom har satt upp julprydnaderna. MYYYS! Älskart.

Sen åkte jag till Malin och vi satt och snacka om våra liv och allt det. Mycket bra! Sen gick vi och köpte skumtomtar (som jag ville att vi skulle göra igår) och ett kinderägg :O Wuhuu! Fick även en leksak. Dock tyckte jag den va ganska invecklad? Sen åkte jag hem och åt jordnötssmör (på kex)
Slutet gott allting gott!





bästa com hem reklamen


Who's gonna be there after the last angel has flown

Plötsligt händer det.. Jag är ny duschad och klar och det va jag redan 21.30! Det här är inte likt mig men jag kan ju slå vad om att jag inte lägger mig förens klockan är 1 i natt! Men det är en annan sak det..

Idag kände jag verkligen hur mycket jag INTE ville till skolan. Känner bara mer och mer att jag inte vill gå dit, så ska men väll inte känna? Det ändrar nog på sig snart, hoppas jag. Men jag får tänka på det jag ska göra när väl skolan är slut, då går det. Som imorgon ska jag träffa min saknade Malin. Längtar faktiskt himla mycket! Jag vill att vi ska köpa skumtomtar för det är jag galet sugen på nu! Sen om 4 veckor ska jag få handbehandling av Mathilda. Gud va skönt! Sen ska ju klassen till Stockholm, gamla stans julmarknad och NK. Sen är det jullovet som står på tur! Kommer säkert roliga saker i mellan. Men längtar otroligt mycket till jullovet. Hanna och jag taggar som aldrig förr. Härligt. Nu har jag nog skrivit av mig det mesta. Ha en bra kväll. Puss


SÅÅ DU FREJA NU HAR JAG UPPDATERAT!


GLÖMDE

Måste säga att i fredags så åkte jag, Hanna, Mathilda hem till Bella efter skolan för att äta tårta (som förövrigt va riktigt god!). På vägen till Ljungsbro ser jag först en kille som går omkring i tjejstövlar? Sen så ser jag ner från bussen och ser rakt in i en bil där föraren sitter och bokstavligen gräver med ena fingret i näsan. Det va äckligt tyckte jag :(  

Och i lördags så va jag och Hanna på stan och då va det olika högstadieskolor som va där och försökte värva elever till sina skolor och där bland annat va ljungsbro skolan (HAHAH) men då kom det fram en kille och frågade om vi gick i 6:an. Jag sa direkt; NEJ det gör vi VERKLIGEN inte! Haha sen gick vi förbi. Dumma unge..
Glömde även säga att jag, Hanna, Curre och hennes kusin va och åt på Ming i lördags. SJUKTGOTT som vanligt. Sen gick vi och kolla runt lite på stan, Curre skulle prova några klänningar. Det va sjukt kul för curre kan inte prova klänningar normalt ;D

Sen idag efter matchen berätta Lisa att det va en som råkat bajsa ut sina tarmar..Nu vill/vågar jag inte bajsa längre..


söndagarsuger

Nu är även denna helg slut! Jag orkar verkligen inte en till vecka. Känner mig inte utvilad för fem öre..

Helgen har iof varit lugn men ändå.

Dagen har spenderats i sporthallen. Först stå i kiosken vid 13.00 sen match vid 14.50. Matchen gick riktigt dåligt men vi kämpade riktigt bra och jag är helt slut och har ont i huvudet och i käken. Hahah Jag skulle vara lite "cool" och kasta bollen mellan benen, jag tar satts och smäller iväg bollen men sen gör den inte som jag vill utan studsar upp på min käke. Det gjorde ont och det va sjukt pinsamt..Har fortfarande ont. Men är huvudet dumt får kroppen lida..Jag har även riktigt ont i magen efter att ha ätit liite för mycket sallad. Usch mår fasen imej riktigt dåligt! Men ska kolla klart på gossip girl sen måste jag göra lite matte. Blir nog att sussa tidigt idag så jag orkar upp imorgon


051109

Slutade innan lunch idag, alltså 11.45! HELT UNDERBART. Åkte med mamma hem och vi åkte och åt thaimat! Riktigt gott! Sen har jag bara sovit hela eftermiddag. Kollat på that 70´s show. 



People don´t believe in heroes anymore

Skola från 10.00 till 12.20. Sen tillbaka till skolan vid 16.00. Kom hem 20.30 ungefär. 
Idag va det öppethus på ljunkan. Så vi ettor på hp skulle vara kvar och hjälpa till.
Men innan på dagen hade vi två lektioner varav en va svenska där jag, Olivia, Sandra skulle redovisa. Av oss fick alla VG förutom jag som fick G. Dumma flintskalle :(
Sen gick vi till stan och kollade lite, Olivia åkte hem och Sandra o jag fortsatte run. Vi träffade på en kvinna som började snacka om hur en leksakshund såg ut när vi va små? Hon va lite läskig tyckte jag för jag fatta inte att hon pratade med mig först..
Sen åkte vi tillbaka till skolan där vi bara satt och gjorde inte mycket, fatta igentligen inte varför vi skulle vara där men visst, ganska bra tidsfördriv.

Nu skulle jag igentligen ligga och sova men somvanligt så gör jag inte det, dumma mig!






Even though it seems like it´s so far away

Första dagen i skolan efter lovet och då börjar jag morgonen med att limma superlim på mina fingrar som inte går bort. Hejja mig!
Va som ett vrak i skolan. Börjar känna mig lite sjuk men det är väll bara önsketänkande just nu.
Men denna vecka är inte så farlig, slutar 13.20 eller nått imorgon när vi igentligen skulle slutat 16.30. Inte mig emot!
Sen på onsdag är det visning för alla 94:er att kolla på Ljunkan och då ska vi på HP vara där och "jobba". Men vi får komp för det så inget att gråta över.

Sen på vägen hem vart jag lite fundersam över hur det är stält i folks huvuden. Jag mötte en cyklist i bara t-shirt och kortbyxor kl 16.30 en KALL och BLÅSIG eftermiddag. Tjena. Sen imorse ser jag en stackare som går och fryser i bara skinnjacka. Är det bara jag som tycker det är lite smådumt? Jag går omkring i tjockaste dunjackan och fryser nästan. Lustigt! Men är huvudet dumt får kroppen lida. Har jag hört..?

Nej men nu ska jag sluta skriva och äta lite kvällsmat. puss

I´m a mainiac

SÖNDAGAR SUGER 

Helgen lite kortfattad; Fest i fredags. Alltid trevligt att träffa folket som man inte ser så offta längre. Men annars vet jag inte. Kom hem till Pernilla vid 2-2.30 någon gång. Kunde inte sova. Min mage gick av och jag kokade typ. Men somnade vid 7.30 på morgonen. Kul..

Åkte hem och sen på kvällen åkte jag till Anki och sen kom curre och mathilda. Sen kom även bella.

Idag känns det inget bra. Jag vill inte gå till skolan imorgon. Att tänka på att det är 7 veckor kvar tills nästa lov gör mig lite deprimerad.. Inte kul!
Men nu sitter jag och hanna o snackar jul och då känns det lite bättre iaf :D haha!


RSS 2.0