sjuk igen?



Hostig, ont i huvet och mår illa. Härligt härligt! 

does that make me crazy

My heroes had the hart
To lose their lives on a limb
And all I remember
Is thinking, I whant to be like them




Torsdag åkte jag, Pernilla, Angelica och Isabelle in till stan för att hitta en present till Malin som fyllde år. Vid kl 18.00 så gick vi och åt på Mc Donalds. Riktigt gott måste jag säga att det va. Men det vart lite pinsamt i kassan för när jag skulle betala så tog jag fram mitt bankkort som är gult. Då fråga han i kassan om jag ville ha rabat?
jag; vaa?
han: jah rabat på plusmenyn.
jag; rabat?
han; men vill du ha det?
jag; nae det är lugnt.
han; men det blir billigare så.
Jag; aha okej men då kan jag vell ta det då.

Sen när jag ska dra kortet så säger han; aha jag trodde du hade ett medlemskort på Mc Donalds. Men nu får du rabat endå. haha. Smart kille det där!

Sen efter att vi hade ätit så gick vi ner till Gallerian Leo där det va nån speciell kväll så när vi kom in på Vila så fick vi cider och saltapinnar. Star Pilot va även där och Sarah Don Finer. Men vi såg bara på Star Pilots. Hitta även en present till Malin.

Fredag så va det först skola. Sen hem efter mycket om och men. Göra mig iordning och sen åka ner till lokalen där Malin hade sin fest. Vi tjejer kom dit lite innan och åt en sjukt god kladdkaka med grädde och jordgubbar! MUMMS! Sen efter ett bra tag så kom det folk. Jag tyckte kvällen va kul tills Den där jävla vicevärden kom in och förstörde allt och börja skrika. Skulle fan ha klappat till honom! Om jag hade vågat..:P Så kvällen sluta med att Malin, jag, Danne, Wester, Frida; Marre och några till stog och moppa golven och plocka upp allt som låg runt omkring. Sen åkte jag hem till Malin och sov där. Massa prat blev det. Bra är du gumman!
Sen åkte jag hem idag. Huvudverken ligger i och inga huvudverkstabletter har vi heller. Stackars mig..!


Spex Foto

Idag var det dags för spex fotot. Vi hade tema 80-tal men det va typ inga killar som va me på det. Tråkigt av dom! Men det blev ett kort iallafall. Kanske inte det roligaste. Malin och Ulrika va sjuka idag, otur men krya på er! Dagen har rullat på rätt bra tycker jag. Alla va på bra humör tror jag och när klassen är på bra humör så är den ganska härlig faktiskt! Sen åkte jag hem och sov, duscha och sen har det inte hänt mycket mer. Ska nog fortsätta med att inte göra någonting. Imorgon är det kort dag. Sen har jag utvecklingssamtal på kvällen. UUUUSSCHHH! jag vill verkligen inte. Känner på mig att jag inte kommer få så mycket bra kritik. Men pusss på er!



hej du glade ta en spade och gräv ner dig så slipper vi se dig!
Jag ser ju måttligt glad ut?!


Gårkväll


kom till Johanna efter skolan.

Sen kom Anki, Malin & Ullis .

tacos, marengsvis blev det!

woola

Bra kväll vart det . :)<3



Idag så vakna jag och Johanna 11.30. Liite sent vart det inatt. Tror vi gick och la oss 3.30. Jag va så jävla trött så jag såg i kors.
Sen satt vi och sega tills vi åkte in till stan och Johanna köppte nya kläder. Jättesnyggt! Efter det åkte jag hem och nu sitter jag här och väntar på mat. Är megahungrig nu.

tjejkväll

sitter hemma hos Johanna nu. Hon sitter och spelar GTA och jag skriver lite.  Vi har firat henne idag, ätit taco, marnengsvis och chips och dipp. En aning övermätt är man då men det vare värt. Vi satt och snacka i flera timmar om allt möjligt. Mycket trevligt! Ska nog göra mig iordning snart.

Imorgon ska vi gymma. Behöver jag! Sen vet jag inte vad som händer.
Ska tvätta bort sminket nu, pusss

angel in the city

Ussch den här dagen har inte varit med mig alls känner jag. Allt har bara gått så jädra fel för mig. Har varit ganska borta mästadels av dagen.
Men på håltimmen så gick jag, Malin och Johanna till hemköp och köppte lite gott och sen satte vi oss i solen och hade det almänt skönt. Sen kom några av nötterna från klassen och satte sig och snacka med oss. Hahaha förhärliga är vissa av dom!
 


Träningen ska jag inte ens dra upp här.
pusss


älskade vårväder

Nu är det verkligen vår. Solen skiner och snön är nästan borta. Man kan inte vara annat än glad! Gagen börja som vanligt med skolan. Gick till 13.00 och sen åkte jag, Anki och Malin in till stan för att hitta en present till Johanna. Vi gick neråt och passerade en bänk dör det satt tre killar på. Då vare någon av dom som sa Katy Perry till mig och det läskiga va att innan på dagen så hade vi i klassen snackat om vilket tema vi skulle ha på temafotot som ska tas på måndag. Då sa Anki att jag liknade Katy Perry lite. Hel läskigt! Vi gick en stund och köpte lite till Johanna. Sen gick vi och åt en cheesburgare och en Mc Flurry!! MUMMA. Sen gick vi lite till och jag köpte även ett hippiband och tre par trosor. Sen åkte jag hem. Nu har jag kommit ur duschen och ska bara ta det lugnt resten av kvällen. pusss


Nästan Vår



Dagen började med sovmorgon till 9.40! Så himla skönt. Plus att när man vakna för andra gången (första gången vakna jag av att min bror kom in i mitt rum och skulle ta min plattång och börja riva i min låda så jag vakna) så fick man solen i ögonen. Riktigt härligt vare! Det va ju ett bra tag sen som solen lyste känns det som. Sen gjorde jag mig iordning och åkte till skolan.
Där va allt som vanligt. Vi planera lite inför fredag. Sen åkte jag hem. Drack en sjukt god varm kopp oboy! Sen drog jag ut moppen och åkte till Anki. Första gången jag åker på den i år! Lite kallt vare dock. Vi snacka lite och vänta på Malin som va på ikano och shoppa loss. Sen kom hon efter en jädra stund. Vi snacka lite och prova kläder sen åkte jag hem och det va jättemörkt, jätte kallt och jätte läskigt! Kom hem med förfrusna fingrar och illröda lår. Fint.

Sen har jag bara suttit här och städat rummet har jag me gjort. BEHÖVLIGT vill jag lova! Så nu är det så fint och rent här. Härligt. Det har varit en bra dag med andra ord.

Men kom just på att jag glömde äta kvällsmat, det knorrar lite i magen. Men ska sova nu pusss


ERAN KOMENTAR TACK?

Okej nu har jag hittat tre tapeter som jag tycker är snygga. Problemet är att jag gillar alla tre och jag har beslutsångest. Så säg va ni tycker?


Grå med guldiga och beiga ]        [krämvit med guldbeig]            [ ljust krämvit  och mönstret
blommor ]                                         [mellan blommorna]                 [ är lite silver beigt




God morgon

Vakna för typ 30 minuter sen av att min mamma står i badrummet och sjunger och med dörren vidöppen och för er som inte vet så har jag rummet precis brevid badrummet så jag hör ju rätt bra in även fast att min dörr är stängd. Sen börja hon skrikprata med pappa och sen så drog hon igång dammsugaren... och slet upp min dörr. Så det var bara att gå upp.

Ska göra mig iordning nu och sen ska vi åka och kolla på tapeter i mitt och Richards rum. ÄNTLIGEN! Mitt rum ser förjävligt ut just nu, inte bara för att det är stökigt utan för att jag har orangegula tapeter!

aae nu måste jag gå och rädda min mobilladdare för min katt har börjat med att bita på alla sladdar hon hittar. pusss

Förr va bättre

Känner att jag gör lite som alla andra här nu med att lägga upp masser bilder på en som liten men när jag såg på endels bloggar & bilddagböcker så började jag me kolla igenom lite av dom bilderna jag hade och så hitta jag endel roliga bilder. Har även väldigt tråkigt så varför inte? Kände att jag ville dela med mig av min barndom till omgivningen


kolla mitt öra! haha

hahahah rädd?

är upphängd i dörren, fråga inte varför för det vet jag inte

min första cykelhjälm

jag verkligen gillar den här bilden!




Somrarna i sommarstugan. Fanns inget bättre då!

Svampmössa!

21:39

Två inlägg på en dag. Bloggaren vettni! Åkte ju som sagt till Pernilla. Mamma skulle ta pappas bil för hennes är på lagning. Så kommer vi till en lutande sväng och så va vi tvungna att stanna. Sen skulle mamma gasa och hela bilden bara glider mot diket, Jag trodde vi skulle välta eller nått och fick fan panik. Sen fick jag putta på och så gjorde vi ett till försök och bilden gled ennu mer. Tänkte att det här blir väll min sista bilresa, dramatiskt jag vet men fan va ont i magen jag fick. men vi kom där ifrån efter ett tag. satt och spände mig hela vägen.

Kom hem till Pernilla där Malin och hon satt/stog vid datorn. Vi snacka lite och Malin prova kläder sen åkte hon. Vi satt lite till vid datorn och sen bestämde vi oss för att baka scones! Efter ett par mycket konstiga recept hitta vi ett som lät bra. Dom vart lagom klara till semestersvenskar. Riktigt goda vart sconesen måste jag tillägga!!  Sen åkte jag hem, det vart en mysig eftermidda! puss på er <3


hönaa

Onsdagar känns alltid ganska så bra. Dagen innebär en kort skoldag och så är det mitten av veckan. Så nu är det bara hälften kvar.
Dagen börja med teknik. Vi byggde klart broarna och sen fick vi reda på provresultaten. Jag fick bara G men jag ska jobba upp mig i teknik! Sen håltimme, matte som va kul men somvanligt så fick jag inte så mycket gjort. Andres undrade hur många gånger jag hade varit sjuk efter som jag hamnat efter så himmla mycket. Heheh pinsamt att säga att jag bara varit borta från en mattelektion.
Sen hade vi tyska och jag gjorde tyskaprover som gick pissdåligt! IG på det.
Sen lunch svenska i 20 min och sen heeeem!

När jag kom hem så såg jag till min stora besvikelse att någon va hemma..
Jag upptäkte också att jag inte hade ett enda klädesplagg i min garderob?! Då mamma efter att jag åkt till skolan tydligen hade slängt alla mina kläder jag äger i tvätten. Så vafasen ska jag ha på mig nu?

Aja ska snart åka till pillis där även malin är!:) pussss



HÄRMAPA jag vet
Jag läste på din bdb pillan och hitta hur man gjorde såna hära, jag fatta inte heller innan. :P


Sick

Idag är jag hemma och är sjuk. Har feber, ont i halsen och allt som hör till. Har kollat på masser filmer nu hela morgonen/förmiddan. Ska hoppa in i duschen snart och sen ska jag plugga lite mer tyska.  Har även gjort om min design lite. Nu när jag har tid så kan man ju passa på. Men ha det bra alla! pusss

Studiedag

Har inte uppdaterat mig på ett tag nu. Men det har inte hänt allt för mycket. Men kör en kort genomgång.
 
Söndag; vare match som gällde. Vi van! Helt otroligt så nu ligger vi inte sist i serien, det känns bra göre!

Måndag; vanlig dag tills 12.30 då alla nior skulle lära sig dansa. jag tyckte inte det va så kul. Har ingen rytm i kroppen. Sen hem och sova. Fick sjukt ont i huvudet.

Tisdag; STUDIEDAG! Härligt. Åkte in till Ikano men Mathilda. Köpte inget för jag hade inte så mycket pengar kvar. Men sen när jag skulle ta ut lite pengar så stig det på mitt saldo att jag hade 1230 kr! Någon måste ha lagt in på fel konto. Inte för det gör mig nått. Sen åt vi på Chili. Gott! Sen mötte vi Anki som va där med Erik. Sen Gick vi lite till. Sen typ vid 16.40 så åkte vi hem och sen träffa vi Malin. Vi snacka lite om va vi ska ha på oss imorn. JAG HAR INTE EN ANING :O Men det löser väll sig. Nu måste jag plugga teknik som vi har prov på imorn och jag har inte pluggat något. Bra Paulina!

(Mobilkameran, därav dålig kvalite på bilderna)

Mathilda<3

Ett par sjukt fula skor från Eurosko!  Vanliga skor med skafft på? Va är det för påhitt?!


allt roligt har ett slut

Träning 10.30 i sporthallen idag. Utelöp och sen vanlig träning. Träningen gick bra tyckte jag. Vi va inte så jätte många som kom men det va roligt. Sen efter träningen gjorde jag mig iordning och sen åkte Pernilla, Cornelia och jag in till ikano. Vi åt på ett fullsmockat Chilli som va sjuk gott! Sen gick vi ett bra tag. Curre köpte en kofta, smink, naglar. Pernilla köpte en tröja och ett par örhängen och jag köpte ett par klackskor som jag tycker är assnygga men som jag ska lämna tillbaka och så ska jag istället köpa ett par Reebok skor. Vill ha båda men man kan ju inte få allt. Plus att Reebok skorna är lite lämpligare att ha så här års. Jag kan ju köpa klackskorna nästa gång jag får råd då det förhoppningsvis är lite varmare ute. Men sen gick vi och tog en mc flurry på McD. MMMM!
Där efter åkte vi hem till Curre som skulle packa lite saker efter som hon skulle sova hos Pilvis. Vi gick igenom Curres garderob och rum när vi endå var där och fyfan va vi garva! Helt sjukt. Sen så fick Pernilla med sig tre tröjor där ifrån. Två som hon fick och en som hon skulle låna.
Vi åkte hem till Pillis och sen kom min mamma och förstöde min dag. Japp så nu sitter jag här.
Imorn ska jag spela match på kvällen i Åby mot några som jag inte kommer ihåg va dom heter. Hoppas på en vinst den här gången då? hehe
Men godnatt. Puss


det är dom här jag ska byta till fast i svart.


RSS 2.0