is there a soulmate for everyone

Sitter just nu i min säng och kollar på scrubs. Riktigt skönt att tänka på att man slipper gå upp 6.15 imornbitti, sova sig igenom alla jobbiga lektioner och sen komma hem trött och hungrig. Istället ska jag sova så länge jag bara orkar. Åka och hälsa på Ljungsbro skolan med Malin sen gör vi vell något annat. Sen ska jag kanske med Hanna och Curre på modekväll i galerian leo. Bra dag.

Nu ska jag kolla klart på sista avsnittet och sen sova. Godnatt!


eeeekkkkkkkooooo

You took your suitcase, I took the blame

Ska gå och dränka mig och min engelska i badkaret ett tag. Då känns nog allt liite bättre.



They say bad things happen for a reason
But no wise word's gonna stop the bleeding


Just praying to a God that I don't believe in

jag ville bara säga att du betyder galet mycket för mig!




I can´t finde the words

ÄNTLIGEN HELG! Så grymt skönt. Har verkligen längtat efter helg denna vecka.

Igår kväll så åkte jag till Curre för att sedan gå till Mathilda där det väntade idol och lite gott!
Riktigt trevligt som alltid. Sen lämnade vi Mathilda vid 22.00 eftersom hon skulle packa tills idag. Lycka till på SM!
Då gick jag och curre hem till henne och sen så satt vi ute och snacka ett bra tag. Hel fint!

Idag så vaknade jag av ett sms från Malin. Vi bestämde att jag och curre skulle komma och kolla på hennes modevisning ikväll. GRYMT kul! Så det är vad som händer idag. Åka till Curre nu efter maten för att göra oss iordning och sen ska vi åka till stan och  kolla på Malin. Ha en bra kväll alla för det ska jag ha!

What have i done and Who have I become?

Uppe med tuppen va det som gällde i morse. Skulle vara hos tandläkaren 07.20 så jag va tvungen att gå upp kl 6.00. Eller jag gick ju inte upp förens 20 min senare men endå. Gick upp och åt sen kände jag att sängen ropade på mig så jag gick och la mig igen. Vaknade och såg att jag skulle vara hos tandläkaren om 30 min och där låg jag i t-shirt och helt ful i huvet! Men jag han och jag kom fram till tandläkaren och mina tänder va fina som vanligt (inget skryt nej) Men jag hade tydligen salivsten så då tog hon fram ett sandpapper och slipade mellan mina tänder och ner i mitt tandkött.(det va ju dock ingen 80 papper men ni fattar!)
 Det gjorde ont och jag känner fortfarande av det. Sen kom jag lagom tills skolan började...Suck!

Dagen va ganska seg, jag va så jävla trött så jag somnade nästan två gånger.
Sen väl hemma hade jag ont i huvudet och helt seg. Så åt och somnade stenhårt i soffan.

Nu har jag precis färgat håret och ska göra mig klar för att sova men inna ska jag läsa tuuurism! Tjihoo ha en bra kväll!

no one else

Denna helgen har varit helt suverän! Fredags va det fest i hos Jesica. Jag Curre och Ankie åkte dit. Gick lite villse där i början men sen kom vi fram. Det va riktigt trevligt! Sen sov jag hos Curre.

Vaknade upp vid 11 tiden på lördagen. Trötta och så. En stund senare kom Hanna och då gjorde Curre och jag oss iordning för att åka in och äta på Ming! Längtat efter det typ hela veckan.
Vi åt så vi nästan sprack! Fick tillomed kramp i magen. Sen gick vi lite på stan och sen så åkte vi hem och gick till Mathilda. Där satt vi ett tag och Mathilda och Curre gjorde varandra fina.

Sen gick vi hem till Hanna och sjöng sing star och pratade hela kvällen sen åkte jag hem.

Idag så vaknade jag vid 11 me. Sen tog jag en varm och lång dusch! Riktigt skönt. Sen åkte jag till min välldigt saknade Malin! Vi gick ut i det fina vädret och snackade om det mesta. Underbart! Sen ringde vi till Curre och hon kom ut till oss och vi snacka ennu mer. Sen våldgästade vi Hanna mitt i hennes pluggande. Vi fick nybakat bröd me. Riktigt fint! Sen gick vi hemåt. När jag kom hem fick jag smörgåstårta. Som sagt, helgen kunde inte blivit myckt bättre! Stor puss på det!<3




bääästa!


runing and screeming



Helt otroligt! Vi slutade inte halv fyra idag! Utan vid 13.00 så fick vi en uppgift att vi skulle gå ner till stan och göra uppgifter som handlade om den där "marknaden" som är längs gatan. (Kommer inte på vad den heter just nu)
Det va inte så farligt. Sandra, Olivia och jag gick runt och frågade och kollade. Jag matade fåglarna med provsmakerna! Hahah är jag snäll eller är jag snäll?!

Sen när jag kom hem få fick jag pannkakor. Jag tog fram sylten och sockret. Häller på lagom mycket socker och så stoppar jag in en bit i munnen...
Då visade sig det att jag hade hällt på salt på pannkakorna! Det smaka inte gott alls vill jag lova! Så jag fick slänga dom..

Nu har jag ont i huvudet och är snorig. Hoppas jag inte blir sjuk nu till helgen för då skulle jag bli så jävla sur rent ut sagt! Såå nu har jag uppdaterat mig lite. Ha en bra kväll för det ska jag ha! Tschüss!


A Whole New World



vilken kille eller vad!!? :O

(och nej det va inte första gången jag såg denna video!)

skola


sandra är neerd :D



det här är elins häst morgan!

vad säger kossan sandra? MÖÖÖÖÖ!


så tycker jag om denna lektion!

Live your life with arms wide open

Är så galet trött! Kom hem runt 3 någon gång. Va och kollade runt på stan med Sandra efter skolan. Jag hittade så JÄVLA mycket jag vill ha! Men det blir lite svårt att shoppa när det är hål i plånboken och alla pengar bara ramlat ut ur den och gått upp i rök. Taskigt läge..
Men sandra köpte ett par skor, en tröja och ett armband. Hon kommer bli sniggis i det!

Min förkylning börjar bryta sig fram mer och mer. Men det är mysigt att vara lite snuvig tycker jag. Bara man inte hostar och är helt igentäppt i näsan.

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla klart på gosip girl! Tschüss!

Let the sun illuminate the words that you could not find

Den fruktade måndagen vart inte så himla dålig trotts allt. Hade två lektioner och åkte sedan hem vid 13.00.
Inte så tokigt! Senare på eftermiddagen så åkte jag ner till stan för att träffa Pernilla en sväng. Vi skulle gå och tanka mitt busskort men när vi väl va där inne så märkte jag att jag hade glömt busskortet hemma! Så då sprack den planen. Sen gick vi och åt på Steves. Gott som alltid. Sen vid 18.00 så åkte Pernilla åt sitt håll och jag åt mitt.

När jag gick av bussen så fick jag en stor lust att gå ut och gå så jag gick en runda. Riktigt skönt och med musiken vrålande i öronen kunde det inte bli bättre! Gick och kollade på där jag gick i skolan när jag va liten och där jag bodde innan. Minnen säger jag bara. Fick nästan en klump i halsen. Det kändes ganska jobbigt att tänka på allt det. Hur allt har förändrats. Hur många man kände men som inte kommer ihåg en nu.. Hur mycket lättare allt va när man va 6-7 år. 

Kom hem för inte så länge sen nu. Jag kollade på klockan och såg att jag varit ute och gått i ca 45 min! Bra av mig.

Nu måste jag göra svenska orden sen ska jag bara slappa resten av kvällen! Puss


mummsfillibabba











                                                           

                                        

fast car



Behöver jag säga mer?

No one else can feel it for you

Har gjort om designen lite. Efter att ha gjort om Sandras blogg så kände jag att jag me ville göra om min. Vet inte om jag vart så nöjd men det är lite nytt iaf!

Gårdagen va det först skola. Sen åkte jag till Tim. Vi gick någonstans ute? Vetifasen vad det va men han såg en orm så vi vände på dirrekten! Hahah. Det va lite kul! Senare stressade jag hem som en dåre för att komma hem, byta skor, bokstavligen slänga i mig en macka och sen åka ner till Ankie och Curre. Som tur va så behövde vi inte åka buss för jag kom typ samtidigt som bussen kom. Sen fick vi skjus ner till rece där vi mötte några från Ankies och Curres klass och paralellklass. Sen efter ett tag så åkte vi vidare till Vidingsjö hem till Stina där det skulle va fest.
Det va trevligt! Kom hem vid 3 någon gång.

Idag har jag inte gjort så mycket så jag struntar i att skriva något om det. Ska snart sova för jag är helt sjuuukt trött! Puss

inget bra rubrik

Gårdagen lite kort; Skola till 11.00 :L Hur skönt som helst! Sen senare på eftermiddagen så åkte jag till Pernilla. Hon satt och plugga medans jag satt vid datorn. Sen åkte vi ner och köpte blåbärspaj. Nyttigt och bra!
Sen åt vi mat och sen kollade vi på idol. Mysig kväll! :)

NU;
kom hem från skolan för en stund sen. Är så galet trött och dagen har varit seg! Men flickorna små gör dagen lättare! Olivia, Elin, Freja och jag va och åt på la kantarell på lunchen idag. Kebaben va ingen höjdare tyckte jag men endå åt jag som en gris...
Sen rullade dagen på och plötsligt va jag på resecentrum. När jag ska gå på bussen så kommer jag på att jag glömt curre i skolan! Va är jag för en vän va!? :S Jätte ledsen för det Curre!
Sen åkte jag hem med mamma och vi han med en Mc.Flurry me. MUMMS!

Nu ska jag igentligen plugga lite men jag måste sova lite innan.
Sen ska jag åka till MALLOO! Ha en fortsatt bra dag för det ska jag!

Give me a reason I gotta know! Do you feel it to?





Åkte in till stan och åt på salladsbaren med Ankie. Riktigt trevligt! Vi satt och snacka tills dom skulle stänga nedervåningen. Då gick vi ut och mötte Hanna, Curre och Mathilda. Sen träffade vi på masser annat trevligt folk.
Sen mötte jag och Ankie upp Malin och dom andra gick iväg. Sen träffade mötte vi upp dom igen och Hanna va lite gladare en innan! Men kvällen va väll både bra och dålig. Fick ett skoskav lika stort som min näve men det kan jag ju gott ha!

Dagen har jag för det mesta försökt att få ordning på mitt rum. Jag har slängt ut mitt skrivbord och min hylla så alla saker ligger på golvet. Tog även tag i att göra iordning i garderoben. Blev fint tyckte jag! Kolla bilden nedan!

FÖRE;




EFTER;

stark innsatts av mig!

en lite smart lösning på mitt örhänges problem. Lite stolt över
mig själv faktiskt!






Min bebis fick va med längst ner

hahah




NOSTALGI PÅ HÖG NIVÅ! Vem älskade inte bröderna fluff som liten?!

höst

Orkar inte skriva ett långt inlägg nu. Vill hälst av allt bara sova! Men nej, måste skriva engelska läxan och göra matte. Inte för att jag kommer ihåg vad mans kulle göra i matten men..

Dagen har både varit bra och jobbig. Har klämt mig i tre dörrar idag. En gång fick jag dörren på armen och jag har fortfarande ont!

Sen så va dagen lång men tjejerna fick den att pasera snabbt!
Åkte bussen med Ankie. Trevligt!

Sen mötte jag Tim och han gick han med mig upp till busshållsplattsen (en hjälte insatts enligt han). Vi stannade där och satt och snacka i det helfina vädret! Efter ett tag satt båda två och skakade som små djur! Haha
Sen efter ett bra tag åkte jag hem i regnet.

Nu sitter jag här och måste skriva klart engelska texten samtidigt som jag har kramper i magen och är trött som en GNU!


hide and seek



Jag är ingen hejare på att uppdatera just nu. Men man är ju så himla trött när man kommer hem och så vill man inte sitta och skriva upp allt som hänt under dagen..
Vill bara att det ska gå två tre veckor nu! Och att ett lov ska komma och vara LÄÄÄNGE.
Men det är nog för mycket begärt.
Men jag har inte mycket att klaga över idag. Började 8.15 och slutade 10.45. Men missade bussen till ljunkan imorse och jag som hade tagit på mig mina klackskor..Aj aj! Men Morgan och Jesper missade också bussen så gick med dom ner till skolan. Det va ett jädra tjat om att missa bussarna måste jag säga!

Hade två tråkiga och långa lektioner sen åkte jag med mamma och handla och sen hem.
Ska lägga mig och kolla på tv och sen ikväll ska jag se "Män som hatar kvinnor"
Alla säger att den är bra.

Nae nu ska jag gå här ifrån! Chiao!

http://open.spotify.com/track/0w8qNK4uYybFFBlBwL4rGM

hold on, be strong



HAHAHA vilken kvinna! Eller vad säger ni!?

RSS 2.0