Do you feel it to?

Hej mitt namn är Paulina och jag är galet jävla trött och har galet jävla tråkigt (y)
Låter kul va?

Ska skutta in i duschen och sen ska jag åka till mina kära kompisar och se hur alla har det idag. Tschüß


I´m bored



HÖSTBOMB
















the party don´t stop

Dagen bjöd på en 6 timmars vandring på stan med Maliin! Med andra ord en bra dag!
Vi han med rätt så mycket kände jag, fick med mig ett och annat hem. 
B.la ;
-en kofta
-en t-shirt
-tre ringar
-ett armband
-ett halsband
-två linnen
-ett pat leggins
-en mössa

Inte helt fel. En fika slank ner på det också. Sen gjorde vi ett stopp på sko punkten också.
Sen gick vi från bussen som stanna i lj ääända hem till Malin, jobbigt för oss. (Lat)
Sen åkte jag hem för min mage kurrade som en kelsjuk katt och så hade jag ont i huvudet.
Sen har jag bara suttit framför tv:n och kollat på alla program man vanligtvis inte brukar
hinna se. Skönt.






Min nya jacka, himla skön!





SE DIG OM

Fint att vakna klockan tolv och känna att man kan ligga kvar ett litet tag till.
Idag ska jag som sagt åka in till stan och köpa min dunjacka som jag inte riktigt har hittat en, men jag ska åka in 30 min innan min pappa slutar så jag kankse hittar den innan han slutar för han är ingen shopping typ om man säger så, gå in, köpa det man VET att man ska ha, gå ut, åka hem. Men va gör man inte.

Nu ska jag fixa mig så jag inte missar bussen. CHINGCHONG!


I GOT A SOUL BUT I'M NOT A SOULDIER

Match i Katrineholm nu på kvällen. Vi förlora tyvär men inte med många bollar. Domarna va ju inte dom skarpaste knivarna i lådan när det gällde att dömma men vad kan man göra. Kom hem vid 21.20 typ och har sedan dess legat i min säng och fläskat som en annan gris. Men nu har jag gjort mig iordning och bäddat klart sååå ska sova snart!

Imorgon ska jag åka in och köpa min efterlängtade dunjacka! WEEHJ


http://open.spotify.com/track/3haN0f2YjW4waIiN38X33J


Happyland

Söndags mornar är inte kul. Söndagar över huvud taget är inget kul.  Fast den här söndagen är inte så farlig med tanke på att det är lov hela nästa vecka. U-N-D-E-R-B-A-R-T.

Ska fixa mig lite mat och sen ska jag ladda in för matchen (alltså ligga och softa som en säck potatis i soffan). Japp. Matchen är 18.00 i Katrineholm, samling 15.30. Men nu ska jag ner och kolla till maten, CIAOO


and when you´re out there without care

HÖSTLOV! Det kunde inte komma mer lägligt tycker jag. Har längtat efter det riktigt mycket hela veckan (igentligen sen sista dagen av förra lovet) för den har varit så sjukt seg. Efter en lektion har det känts som att det har gått en hel dag. Men nu är det här.

Gårdagen hade vi sovmorgon, uppskattat! Jag åkte samma buss som Bella in till skolan. På bussen sitter och försöker ta av mig min ring som fastnat på mitt lite för feta finger. Men sen får jag av mig den och vad gör jag då? Jo tappar den under sätena och den rullar fram i bussen. Det va endel som började kolla på mig och undrade vad jag höll på med. Men jag satt där och låtsades som ingenting och Bella bara satt och garva haha. Vilket jag me gjorde åt mig själv.
Sen när vi är framme vid rece så väntar vi tills alla har gått av och så böjer sig Bella ner och ser min ring! Tur för mig för det va första gången jag använde den, och sista!


Efter skolan åkte jag hem till Hanna och vi åkte sedan ner till träningen. Träningen gick fort och sen åkte vi hem för att göra oss iordning för att åka på bio. Vi såg bröllopsduellen. Inte den bästa film jag har sett. Sen åkte vi hem för vi va så jävla trötta. Vaknade av att jag hade kramp i båda skinkorna och i knät, lite läskigt.
Sen åt vi frukost, varm oboy med grädde. Jammi!

Nu sitter jag här och är lite ledsen över att jag inte vet vad jag ska göra..nästan inga är hemma ;o.. Lite små sorgligt tycker jag...

everything fels so far away

hej jag är duktig på att uppdatera min blogg!


Har inte orkat skriva något här. Har inte hänt så mycket denna vecka (som jag kommer ihåg nu) så det gör vell inte så mycket att jag inte har skrivit.
Två dagar sen är det lov! Jag gråter av lycka typ. Eller ne jag gråter för jag är så trött men endå.

Ska nog sova nu. Imorn efter skolan ska jag träffa min saknade Malin! :) Känns skönt.


one long sleepless night

Jag orkade verkligen inte skriva något långt inlägg igår, han inte för den delen heller! Satt uppe till 02.15 för att hinna skriva klart arl:en. Men så visade sig idag att jag hade hela lektionen och ända till 00.00 idag på mig att skriva. JÄTTE kuul! Jag som satt och skrev fast mina ögon gick i kors i huvudet på mig...

Gårdagens roligaste händelse va efter skolan när jag och sandra drog in mot stan. På vägen dit får jag en ide om att spraya hårspray i blåsten. Synd att sandra stog i motvinden och fick all spray i ögat! hahh gu vad jag garva!

Dagen har varit hur seg som hälst. Har varit såå himla trött. Fick sova lite på sista lektionen ialla fall. Sen åkte jag med mamma och handla på maxi och sen släppte hon av mig hos mathilda. Vi åkte sen ner till sporthallen och kolla på träningar. Hahaha shitt va vi garva där på slutet!

Sen åkte jag hem och tänkte sova vid 22.00 men nu sitter jag här och har inte hamnat i sängen än? Bra? Ne!
Men nu fan ska jag göra det! Godnatt!





........



Min rumpa har somnat för att jag har suttit ner för länge..
"Allt" och alla har somnat förutom jag känns det som!


det är kylligt här inatt

Nuuu vill jag sova i sisodär två veckoer!


Even if it leads nowhere

Sååå kallt! Jag sitter och nästan skakar så kallt är det..
Det gillar vi inte :(

Skolan va lång men funkade. Sen åkte jag in till stan där jag träffade Hanna och Fanny. Dom hade strosat runt på stan ett litet tag och skulle gå och fika så jag hängde med. Hohoh fy kattsingen va illa man mådde efter det. Alla tre tog varsin stor kladdkaka med grädde till. Uhjuhj inte bra! Sen gick vi vidare och kolla lite, jag hitta lite snyggt jag vill ha men måste spara mina 400kr..Sad.

Nu ska jag ta ett varmt skönt bad sen måste jag skriva ARL. Skulle ha pluggat matten men det råka av en händelse åka med hem till Hannapanna. Lyckat av mig som har prov på onsdag. Är huvudet dumt...

behind the glory

Sitter och lyssnar på spotify med ljudet vridet till max! Härligt!



Modelen jag, hanna, mathilda och bella (tror jag) dräggla över. Jag kan hålla med om att han ser inte så överdrivet snygg ut på kortet men i verkligheter så va/är han WOOOHW

left outside alone

Är så jävla trött, på dåligt humör och aa.. Inget kul att vara med! Vill bara gå och lägga mig och sova tills nästa fredag. Det lät som en bra ide!

Skolan va rätt så tråkig, tur att jag har Sandra och Olivia och alla andra för den delen me. Ska inte vara sån nu.
Träningen har nog aldrig gått så dåligt! Lovar, jag kunde ha börjat tjuta mitt i allt, så dåligt gick det!
Så nu är jag inte så jätte pigg om man säger så. Sitter och kollar på Idol. Jag säger bara; RESA, ERIK & TOVE! Men jag saknar JON i det gänget!!

om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt

Kort dag! Det gillar jag mycketmycketmycket! Har mest slappat och gjort ingenting. Har varit på garvhumör nästan hela dagen. Synd att jag inte har haft någon att garva med nu på eftermiddagen/kvällen. Fast kanske tur att inget har sett mig för då kanske folk skulle tro att jag har blivit sjuk i huvudet?

Jag är ganska nyligen uppkommen från badkarets varma vatten där jag har tillbringat nästan en hel timme. Sköönt! Nu ska jag kolla på little britain. Så kan jag garva åt det! So long!

thank´s for watching me fal

Skola till 16.00 idag. Sen efter åkte jag och Sandra en smockad buss ner till stan där jag sedan gick till Hakepi för att äta med Hanna och Pernilla, sen gick vi vidare till biblan för att "plugga" men det vart inget plugga för min del, jag bara satt och prata och störde Hanna som åtminstånde försökte plugga haha! Jag är en ond kvinna!

Sen gick vi skillda vägar till bussen. Jag höll på att missa min så jag fick kuta som en iller. Men *host* snabb *host* som jag är så han jag precis me den. Det va min dag det. Trevligt, kul, fint..aaa! Lite övertrött me. Men ska skutta bort till tv:n nu. Chiaoo!



it´s so out of line to try and turn back time

Åkte till Malin vid 14.00 ungefär. Strax där efter så åkte vi till sporthallen för att kolla på killarnas match. Dom förlora tyver den. Sen efter det var det våran match. Glömde precis bort vilka vi körde emot men vi förlora tyver men Hanna och jag va glada endå ;) Men jag tyckte vi spela bra. Det va ju bara med 3 bollar.
Sen fick vi kanelbulle och sen åkte jag hem, åt mat, duscha och sen hamna jag framför tvn/datorn. Helt okej, men jag känner inte för att gå till skolan just nu. Men jag får ju träffa mina flickor så det får gå! puss


tonight´s gona be a good night

Som sagt så hamnade jag i sporthallen. Där satt jag med Malin och hennes kusin och sen Anna och Eric. 93 killarna van. Sen kollada vi på nästa match me. Jag kommer inte ihåg vilka som körde men det ena laget krossade det andra med 43-23!

Kvällen spenderades med bästa. Fick tårta och kakor. GOTT! Vi lyssna på högkvalitets musik och så kolla vi på tv, fast utan ljud ;P Kom hem för inte så länge sen nu, ska tvätta bort allt äckelsmink sen ska jag krypa ner i min varma säng och kanske kolla på en film. Men igentligen skulle jag behöva sova, måste plugga, städa och så har jag match imorn. SUCK!

Men men, ha en fortsatt bra kväll! puss

I GOTT A FEELING

Då va det äntligen helg igen! Synd bara att vädret är piss, men som dom säger: "det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder". Fast igentligen borde det heta: " det finns inga dåliga kläder bara dåligt väder" För vad man en tar på sig så fryser man ju ihjäl!

Gårkvällen spenderades med Curre och Hanna, trevligt som alltid. Puss på er!



Idag skulle jag och Curre åka till stan men den kvinnan är ju helt okontaktbar så det blir nog inget av det, men ska endå ner och kolla handboll med lite gott folk.
Efter det vet jag inte vad som händer, det är sånt som märks.



Btw så va jag inne och leta efter bilder från modevisningen i torsdags men hitta inga :( Illa..


orkar inte komma på en bra rubrik!

Fyyfan vad det är kallt ute! Kom hem runt 23.30. Mina läppar, fötter och fingrar va djupfrysta och mina lår va iskalla. Men trevlig kväll va det ialla fall. Vi tog en fika och satt och snacka sen gick vi ner och kollade på modevisningen. Kvällens höjdpunkt va den SJUUKT SNYGGA killmodelen. Nått av det snyggaste jag har sett, helt klart! Man smälte när han kolla en i ögonen!

Tog bussen hem senare på kvällen och sen mötte Hanna och jag upp Curre som hade varit barnvakt. Vi gick ner mot brunnby och snackade och huttrade som små apor! Det gjorde ialla fall jag. Sen efter ett bra tag åkte jag hem och här ligger jag och skriver såhär mitt i natten..Kanske borde sova? Men jag kom nyss på att jag inte har gjort klart ALR grejen eller mässgrejen så det måste jag göra..NU.. :( Mitt eget fel...
Godnatt

STUDIEDAG!

jul jul strålande jul...
Jag är i julstämning haha! Allt är Hannas fel!! Måste byta ut hennes spellistor tror jag!

Men.. ska snart in och ta en fika med Hanna, Mathilda och Bella. Ongrar att jag inte tog på mig vinterjacka, tärmobyxer, vantar, mössa och halsduk för fyfan va kallt det är ute! :( Det är nog det ända med julen som är dåligt, att man fryser hecken av sig så fort man går ut! Men nog om DET nu! Ska fixa te mig lite jag me, puss!


RSS 2.0