Hejsan morsan, hejsan stabben. Här är brev från, älsklingsgrabben

Varför går helgerna så fort?! Kan någon säga mig detta?????

Men det har varit en skön söndag i alla fall.
Var jag ute och gick med mamma och pappa men vi kom inte så långt.
OCH NU...sitter jag och vill sticka ner en klipinne i halsen och klia lite. Kollar även på landskampen. Heja heja.

Häng over me

I hela drag vart kvällen riktigt lyckad och själv hade jag görtrevligt!
Sen att vi klantade oss rätt rejält på slutet hör ju bara till.
Men som med det mesta lööööste det sig riktigt bra!
Så jaa ska väl ta och ladda min Ipod och dra ut en sväng?
Eller kanske stanna inne och mysa med min kära kompanjon, godispåsen.


OTOOURSDAGEn

Tröttare än tröttans tröttan.

Som tur är var det en ganska kort skoldag till skillnad från imorgon...halv fem?!?! NEJ det är inte okej!

Har även köpt en tjocktröja på monkis rea och ett läppglans från H&M. Såå nu känns det ju lite bättre.
Följde även med mamma till maxi och handlade. Hittade riskakor med kanelbulle smak. Det var inte så trevligt som det lät.

Sen tänkte jag på en grej, hur dumma en del faktiskt kan vara. Eller själviska är nog ett bättre valt ord. Det gick en kvinna på kryckor bort till en taxi. Hon har handlat mat och har en matpåse som slänger fram och tillbaka medans hon hoppar fram. Hon öppnar dörren och kommer knappt in, hon får länge in påsen och kryckorna och sen sig själv och vad gör taxichaffisen? Jo han drar fram mobilen och slänger iväg ett sms medans hon knappt kommer in. Han kunde inte hjälpa henne eller någonting? Riktigt dåligt och såg skapligt fult ut!


LILLA LADY

OH men hej igen! Fan va skönt med studiedag rent ut sagt. Sov länge. Suttit i pyjamas nästan hela dagen, städat, glott massa på tv och så träning på kvällen. Måste ju säga att jag kan leva med dagar som dessa lite oftare. Men det absolut bästa var ju att jag var ENSAM HEMMA!

Nu ska jag borsta tänderna och sen sova, eller kanske läsa lite bok.


MEN EN GREJ!! Mina skor som jag beställde för över en månad sen kommer inte! De har inte skorna kvar? Hur dumma är dem?! Jävla sopor...MODEKUNGEN.SE säger jag bara. Riktigt dåliga...
Så nu ska jag få pengarna tillbaka och lite kompensation. Rabatt och en ring, men ingen ide att jag får rabatt för jag vill ju inte handla där ingen. Blöö..
Jag som behövde de där himla skorna...!


Btw vill jag tillbaka till värmen! NU.

Kommer ni ihåg?

 


haha


!!
 Sen kom jag även att tänk på. Det gick ju program på lördagsmornarna med Marcoolio. Han borstade tänderna med godis och det var massa barn över allt. Går inte att hitta någon stans. Kommer inte ihåg vad det hette heller.
Ganska kul.

Jag börjar tro att vi kan gå genom eld

Jag började precis tro på Karma. Det har kommit och bitit mig i röven, typ.

Åkte till Pernilla och vi gick en lång prommis. Sen chillade vi och dillade lite.
Pernilla sjöng en lång fin visa och jag fick stå ut med fislukten.

Sen när jag åkte hem fick jag skäll för jag inte städat fast jag var den enda förutom mamma som städat i detta jävla äckel hus. Där började min skit kväll.
Sen busade jag med Anki och det var kul men sen fick jag tillbaka skit genom att min katt pissar i min säng och på mitt golv och en jätte stor spindel dyker upp mitt i min åsyn!

Nu är jag fan inte glad och till råga på allt var jag redan sur för att jag bor på sämsta platsen på jorden!!!!!!!!!!!!!
Hoppas det blir en spricka i jorden och vårat hus åker ner och hamnar i Spanien. Eller i stan, typ vid Bergdalsgatan eller Vasastan. Det vore skapligt skönt.
Hoppas gud hör min klagosång!!


god morgon

Gårkvällen var riktigt trevlig! Vart mat och fika på på Steves med 5 fina männsker.
Aldrig en tyst minut med dem och aldrig en tråkig sekund. Underbara helt enkelt!


tuuuorwsdeeaagewn

Idag har jag;

-gått HELT utan smink i skolan. Aldrig hänt i mitt liv, eller jo, när jag gick i tvåan (Foundation snackar vi om då!).
och nej jag trodde inte jag var cool. Jag har dålig hy och skäms/skämdes! så de så..

-haft den värsta träningsvärk i hela mitt liv, i armarna. Fick ta på mig kläder med en hand i morse! Och mina vänner fick sätta upp håret på mig.

-blivit kallad apa på gymmet, alltid lika trevligt.

-druckit en himla god cappuccino. Halva koppen pulver, gott!

-tänkt plugga matte.

-inte pluggat matte, än.



Avslutar inlägget med ett garv.  Vilken info!


Different types who wear a day coat pants with stripes and cutaway coat perfect fits Puttin' on the Ritz

Gårdagen vart en rätt hetsig dag måste jag ta och säga. Men fan jag lyckades få ihop allt ändå.
Gick i skolan till kvart över tre och åkte sedan direkt till gymmet där det vart ett himla tjafs om mitt gymkort.
Det slutade med att de var tvungna att ta ett kort på mig EFTER att jag gymmat. Jag var alltså helt slut och svettig då.
Men aa innan det fasansfulla kortet togs så körde jag ett bodypump pass. FFFFFFFFFFYYYYYY va jobbigt det var! Orkade inte köra fullt ut med armarna eller benen!
Aaa sen så tog de kort på mig..det var som ett polisförhör typ.
Sen åkte jag direkt till Anki och duschade på 5 MINUTER!!!! Aldrig hänt i hela mitt liv förut. Sen gick vi till bussen, åkte in till stan och kollade handbolls-vm och mitt lag som hjälpte till.

Och idag mina vänner är jag...körd i armar och ben.


festliga damer

Måste säga att äldre männsker kan vara skapligt surmuliga. Eller envetna? Hittar inget bra ord men det är inget posetivt!

Som idag, jag skulle gå på bussen och står där snällt och fint i kön. Så kommer det en tant med kryckor och då tänker jag att hon kan få komma på före mig så jag släpper förbi henne. Sen när jag står där efter henne kommer en till tant och tränger sig före alla! Hon kan ha varit ca 50 år. Vafan? Inget hyffs på tanterra? knappast..




HIGHWAY MAN

En helg hos anka banka med pille rillan. Om jag inte hade ätit som en gnu hade jag nog haft magrutor efter helgen. Det är synd eller kanske mer tur att man inte kan lägga upp videosar här, har ett par och de är inte nådiga.





nejnejnejnejnej

Idag är det inte min dag. Det kände jag redan i morse..
Är på alla slags humör på samma gång om det nu är möjligt?  
Lite hungrig är jag me, fast jag har ätit..
Blööööööö

smycken

Min örhänges samling! Eller några av dem.



Mina favorit ringar! Mittenringen är mammas gamla ring de två andra ringarna är mormors gamla!


Nya linnet från Monki 75:-


Paulina funderar

Kunde inte somna direkt igår och då låg jag och funderade lite där i min ensamhet och kom fram till att, jag har fan världens tur att jag har så sjukt bra vänner. Smöööööööra lite till kanske men aa sant.
Att de står ut med mitt, snällt uttryckt, helt sjuka betéende och att de orkar höra på när jag babblar om saker ingen fattar eller ens tycker är kul?
Jag är ju fan inte klok någonstans när jag sätter igång och jag kan pratar som att jag har varit tvungen att vara tyst en hel dag. Ibland när jag bara babblar börjar jag tänkte efter att; va fan sa jag nyss och vaaad gjorde jag så för?
Ingen är normal men jag är way over the line, ibland.


Utkast: Jan. 11, 2011

Ljunkan kan ta sig i röven!!!! Kunde ha haft två extra dagar på lovet men neeeeej nej då ska de köra upp oss, låta oss sitta och vänta i skolan och sen har vi inge lektioner så då får vi gå hem. Dumma i huvudena..

Hehehehe lite arg kanske he heheh.

Men ah nu ska jag snart åka på träning och sen ska jag plugga massamassa. Trevligt.

How many roads must a man walk down, before he can call himself a man?

Helgen har varit en bra helg må jag säga! Igår var det överraskningsfest för Olivia. Riktigt trevlig och roligt folk.  
Många ord vart det nu, jobbigt.

Annars har jag spelat The sims typ hela eftermiddagen, kuuel! Och så ligger  min katt och snarkar vid mina fötter. Tidigare satt hon och tvättade foten samtidigt som hon höll stenkoll på sin svans som hon inte fattar är hennes. Sen försökte min andra katt hoppa upp och lägga sig på mina axlar när jag åt mat. Iq-nivån är grov i detta rum.


the answer my friend, is blowing in the wind

Okej såhär är det, det är lördag och det är näst sista dagen på lovet. Men på något konstigt sätt är jag nöjd med mitt lov. Klart jag vill ha lite mer tid till att bara göra saker som är sjukt onödiga eller mer tid att vara med mina buddysar. Men jag har faktiskt hunnit med nästan allt jag velat hinna med. Förutom att plugga dåå men allt kan man ju inte hinna med.

Så idag skulle jag och Anki följa med Malin och hennes familj till Motala för att se när Motala krossade Norrköping meen oturen slog oss i huvudet och matchen vart inställd när vi var på väg dit, så vi blev hemskjutsade och på den vägen är det. 

Just nu sitter jag och hoppas att det äckliga vädret ska sluta! Det kan förstöra hela min dag..och då blir jag fan ledsen i bägge ögonen!


mmmeeeeennnnnnn hej

Det är TORSDAG och jag tänkte att det var onsdag men nu betyder det ju att det är fredag imorgon...hmm fasingen!
Måste plugga rumpestumpen av mig igentligen men aaa ska göra det, imorgon tror jag..
Annars har jag sovit alldeles för länge och tränat mitt på dagen och vipps var klockan halv fem. Sen gick jag mot Malins place dit även Anki kom. Åt paj och fees lite, jätte trevlig kväll!

Och nu sitter jag och kollar på första säsongen av Scrubs, Underbart!

Könstigt

OKej nu är det såhär att jag HATAR att bo där jag bor, jag hatar att det snöar och jag hatar lite till att jag bor där jag bor..

Sen så drömde jag ganska lustigt inatt, eller var det igår eller i förrgår? Vettifan men ska komma till saken; jag går jämt och spänner käkarna och biter ihop jätte hårt för då är det en tand som rör sig lite och har ofta gått och tänkt på att om jag fortsätter göra så så kanske den lossnar. Och så i natt drömde jag att jag var i ett gigantiskt badhus (??) helt själv och helt plötsligt så bara lossnar en tand i min mun och jag får lite panik och känner att det är en av mina framtänder! Då börjar jag springa omkring och leta efter mamma som inte ens är där och då tappar jag mer tänder! Så jag springer omkring i ett badhus med massa lösa tänder i min mun?
Just nu känner jag att....det var ganska onormalt.

HEJ OCH HÅ

Idag har jag varit ganska duktig om jag får berömma mig själv. Gick till Ludde vilket tog typ 30 min sen så gick vi ut och gick ännu längre och sen gick vi tillbaka och sen när jag skulle hem så gick jag ju hem då och seeen åkte jag och gymmade med Perran och Ankan! Var så nöjd med mig själv att jag drack coola och åt några kakor när jag kom hem............................



uschianemig

Sitter just nu och kollar på sjukaste programmet. Eller igentligen är det inte så sjukt men lite.
Sen har jag ju varit vaken alldeles för länge. Vet i fan om jag har sovit eller inte men jag låg och tänkte att fan jag kan aldrig sova nu för tiden! Jag vred och vände mig och lite senare hör jag att någon går ner för trappan och sen upp igen och in i duschen. Tänkte; vem fasen går och duschar (så kollar jag på klockan och jag ser bara att klockan är 10 över något och då tänker jag att klockan måste ju vara 10 över 2 eller 10 över 3 för jag gick och la mig 1) såhär dags på morgonen!! Sen vänder jag mig om och är sjukt trött men jag kan inte sova så då kollar jag på klockan och då är den 10 över 7(!!!!!) och det är pappa som duschar för att han ska till jobbet! Kul, så sen när de hade åkt gick jag upp och här sitter jag nu. Kommer somna ståendes idag..


Barnprogram genom tiderna







(Tredje klippet, spola till 2:23)














Nyår

2011 första inlägg. Trevligt.
Tänkte visa nyåret i bilder istället för att resumera det i text. Trevligt.








RSS 2.0