ingen aning

Hejhopp. då va det snart fredag igen. Veckan har gått sjukt fort även fast det inte har hänt något speciellt mer en att typ alla lärare är sjuka på skolan så vi har haft en del håltimmar. Som tillexempel idag. Vikare på So:n ingen idrott. Engelska som vanligt, lunch, håltimme, mentortid (som jag mest sov på) sen kemi sen hem.
Fått ett nytt smeknamn av Ludde och Erik idag me. Pomperipossa. FIINT! :( Jävla kossmoss och PMS barn!
Sen åkte jag hem och åt en semla. mmm! Somna i soffan och vakna och kolla på klockan som va 18.00. Tiden har gått sjukt fort den här veckan. Kunde inte komma och kolla på våran match heller eftersom ingen va hemma...
Men följde med mamma till ICA Maxi nu på kvällen. Ingen rolig upplevelse efter som min mamma känner typ hela Sverige så det tar sin lilla tid att gå och handla..
Men kom hem 21.30 och nu ska jag gå och duscha. pusss


sjukt bra!


23:dje

                          
                                                                                        glad?

Tillbaka till skolan. Lite segt att komma ur sängen i morse måste jag säga.
Idag va det 9A:s tur att tvätta skåpen. Jag, Ulrika & Johanna fick ta skåpen vid lärarrummet.

Men idag va det ingen vanlig dag. Idag va självaste Lars Hermansson sjuk. Andra gången någonsin. Så vi fick håltimme.
Men vi satt bara på en bänk. Fick höra Daniels sångtalang me, fiint!
Sista lektionen va engelska. Jag, Johanna och Malin hade glömt lite papper i våra skåp så vi gick och hämta. På vägen dit så sparka Johanna mig på hälsenan. Sen när vi hade slutat så fick Harald damp och gjorde så jag gjorde kullebytta ner för en bänk och typ bröt huvet? Folk nu för tiden asså.
Sen åkte jag hem. Gjorde en stor kopp med oboy och grädde. MMM! Sen somna jag i soffan.
Nu sitter jag här och är lite chockad över att klockan redan är över 9! Men ska gå ner och kolla om jag kan hitta något att äta i detta hus! pusss


TRÖTT

Då va lovet nästan slut. Det har gått lite för fort tycker jag så här i efterhand. Men har gjort en hel del faktiskt.
Igår åkte jag, Mathilda, Pernilla på hockey. LHC-Frölunda. LHC förlora med 1-4. Men det va kul endå. Vi hade även en stammis bakom oss. ahlkomannen. Han har stått bakom mig varje gång jag har varit där. Sen kände man j igen annat folk me. Inget liv. Sen tog vi bussen som va överfull till resecentrum där vi gick till hakepi och åt.

Efter det tog vi bussen hem, eller jag åkte hem till Pernilla. Vi bytte kläder och tog det lugnt innan vi sedan skulle åka ner till olstorp. Vart ju inte riktigt som planerat. Vi inte riktigt ända fram. Iallafall inte i tid. men det va kul endå. Sen när vi kom in så hade jag förfrusit en fot (y) Sköönt vare. sen tog vi det lite lugnare och sen somna vi efter att pernillas överenergi attacker tog slut. pusss


GAMMAL BILD


Alesha Dixon - The Boy Does Nothing

Riktigt härlig låt måste jag säga!


22.

Idag har jag inte gjort alls mycket. Annars brukar jag tycka att det är väldigt jobbigt och tråkigt men idag har det faktiskt varit riktigt skönt. Myskläder, håret i en boll, inget smink och kladdmuffins. Fiint!
Har varit lite skakig idag me? Mina ben kändes jättesvaga och kändes som om dom skulle vika sig när jag gick och varje gång jag ställde mig upp så blev jag jätte yr? Lite läskigt. Men det har gått över nu.
Kunde inte komma till träningen idag heller :( Ingen skjuss...Är sjukt trött på det nu!
Men dagen har gått fort trotts allt detta latande. Skönt det för annars när man har slappdagar så går tiden så sakta?
´Måste säga krya till pillis me som skadade sig mer på träningen :/ Ska ringa till hennes mamma sen ;)
& så fick jag höra att malin gjort illa knäet! Stackare krya på dig me!
Men nu ska jag kolla på scrubs. ppus


                                

Ingen rubrik

Åkte till Johanna runt tolv idag. Vi möttes vid resecentrum och så gick vi hem till henne. Det tog ju bara 45 min om inte mer ;O Måste säga att det är sjukt kallt att gå omkring i tygskor så här dags på året. Men det kanske ni viste. Men under dagen så har vi spelat wii (som jag van på) sen har vi kollat på film. Varit ute ett tag till och sen hamna vi framför datorn. Sen åkte jag hem.
Har kollat på Night Riders. Han är snygg i ansiktet ankie!!


Ha det bra! pusss


morgon

Godmorgon! Eller kanske inte morgon. Själv vakna man kl 9.50.Tänkte gå ut ett tag men jag orkar fasen inte det, är så himla lat! Får se vad jag ska hitta på idag.

Igår; åkte jag ju till Pernilla på eftermiddan. Vi snacka lite och sen bestämde Pernilla sig för att sola, så vi åkte och gjorde det eller iallafall hon. När vi åkte hem så stanna vi på hemköp och köpte dipp och sen cyklade vi vidare i den extrema kylan! Sen när vi va nästan framme så skulle jag svänga in och så kör jag på en isfläck och vi ramlar.. BRA PAULINA! Pillan slog i sitt onda knä (sorry för det) och mina nya byxor gick sönder lite.. oturen är med mig jämt! Efter det tog vi inga risker så vi gick den sista biten. Sen kolla vi på film och sen åkte jag hem.





 

 "When it's finaly going well it always turn out bad..."


Love till lov


Första dagen på lovet. Åkte med mammut till Ikano. Hitta sjukt mycket jag vill ha! Ett par SJUKT snygga skor på d.n.a.
Hitta även masser snyggt på VILA. Men jag köppte lite iallafall. Så nu är jag verkligen fattig..;o 75kr kvar (y)

Ingen träning ikväll fick jag veta nu :(  Men ska åka till Pernilla iställer!<3 so long suckers

Dagens Köp;

En T-shirt från Gina Tricot & ett par byxer från VILA.

  gäddhäng på röven.. FINT! inte

Örhängena. Ljusblå, älskar färgen!

Alla ♥:s Dag

                                      Glad Alla :s Dag Alla! :)
          


Match kl 10.30 i stan. Samling kl 9.30. Ingen sovmorgon där inte. Det va min första bortamatch idag me.
Vi körde mot RP:s 94 lag. Jag gjorde mitt första mål me :) Men vi förlora idag igen.. :/ Sen åkte jag hem och duschade och då kände jag hur träningsverken från igår kom smygandes. Träningsverk i skinkorna, lår och vader. Men det är bra för då vet jag att jag har lite muskler. Sen har jag inte gjort mycket idag. Har mest sovit . Orkade nästan inget annat.
Ja men hoppas ni har haft en bra alla ♥:s dag. puss

Fredag den trettonde.

Jag vet inte riktigt om jag kan säga att fredag den trettonde är en otursdag men jag kan inte heller säga att dagen inte för otur med sig.

Satt uppe till tolv igår och plugga. Eller jag satt och kolla på vänner tabbar med. Allt va lagt tills fredag. stort engelska förhör, svenska läxa, matte prov, Fysiklabb skulle in, So läxa. Jihoo.
Men på morgonen när vi kom så va Matisen för förkyld för att ha förhör i engelskan så det vart inget. Sen va Anders sjuk så då slapp jag lämna in labbraporten. Matte provet gick G delen ganska bra. Sen hade vi ju engelska på svenska lektionen så då slapp jag lämna in svenska läxan. Sen på So:n så hade vi inget läxförhör utan vi fick chokladbollar av Måsen som hade sin sista dag. Allt detta kallar jag tur efter som jag inte hade gjort något av dom här grejerna så noga.

På idrotten så skulle vi hoppa hopprep och så skulle jag hoppa in i samma rep som Johanna och då så hoppa jag in fel och så snärta repet till mig på ryggen och det gjorde sjukt ont! Sen så satt vi i 90°C ställning. Satt i 14.50 min! Det va maggan och jag som slogs om första platsen. Sen va jag spagetti i benen och det tyckte tim va kul! Det va nog dagens otur en så länge!
Malin bar mig och sen massera hon mina ben! Asså Malin du är verkligen helt underbar! En ängel utan vingar!
Sen när jag skulle gå till bilen så gick tim med och så fällde han mig mitt där det va is! Gulligt av dig.
Nu har jag sovit lite och ätit lite av den choklad som jag fick av pappa idag.
Ikväll blir det Mathilda, Hanna, Curre :) puss





                                       


Vänner



Vänner är ju bara för underbart!

Söndag

                                        

Handboll hela dagen idag. Kom lite sent efter som jag är så himmla seg på att komma iväg. Men såg andra halvlek som va jätte bra! Tjejerna va sjukt duktiga. Pernilla trampa snett och knät böjde sig åt fel håll och Emma fick ett slag mot revbenen. Första gången jag såg RP laget och jaa det va en syn jag kommer komma ihåg.
Sen körde killarna som van och sen åkte jag hem. Ville verkligen se damernas match men såklart så kunde jag inte det....

Ikväll måste jag läsa fysik och göra ikapp i matten. Men ha en trevlig kväll alla

I Taket Lyser Stjärnorna

Gårdagen vart helt perfekt. Först åkte pillan och jag och kolla på bandy. Sen åkte vi till stan och mötte curre och hanna vid bion. Sen skulle vi gå och äta. Vi gick och kolla lite överallt, så kommer vi till Nancy's där curre stannar och säger att det ser ju gott ut här inne. Så vi går in och beställer. Sen när vi satte oss vid bordet så säger curre; fan det här stället är inte fräscht, det luktar sjukhus här inne. Jag har tappat matlusten. Men vi åt upp och sen gick vi till Ecpreco haus. Där vi fika och fördrev tiden. Sen gick vi bort och skulle fixa något till bion som tog värdes tid efter som vi skulle hitta något billigt. Men sen så gick vi in och vänta på SF. Där vi bland annat mötte...Lars Hermansson? xd haha sen mötte vi även masser andra.

Men till filmen. Det va jätte bra. Den va rolig, sorglig och man började tänka lite. När dom sorgliga bitarna kom i filmen så grät typ alla i hela bion. Tillomed jag grät. Alla grät förutom killarna och Hanna, haha! Sen när filmen var slut så gick vi bort till busshållsplattsen och väntade. Vi snacka om allt möjligt verkligen. Man blir verkligen glad när man är med er!
Det åkte förbi en liten röd Mc Donalds bil två gånger. Förs körde den sakta bredvid oss och sen gasa iväg. Sen kom den tillbaka och tutade på oss och sen åkte den igen. Sen kom bussen och vi åkte hem. Sen när den va framme i Ljungsbro så står det masser med poliser bland dom som ska gå på bussen. Vi går mot bakdörren och när vi kommer fram så stängs dörren. Vi ropar att han ska öppna dörren men han öppnar inte så efter typ 5 min så går jag fram och säger att han ska öppna dörren. Då säger han varför det?? För att vi vill ut! Då mumlar han något och sen säger varför det igen! Vilken jävla kille. Dagens ris borde han haa! Till slut så trängde vi oss fram och gick ut. När vi gick till bilen så stog samma röda MC Donalds bil som tutat på oss i stan på parkeringe i Ljungsbro. 
 Sen vart det att åka hem.


Fairytale gone bad - Sunrise Avenue


Helg sköna helg!


En trött, ful och osminkad paulina!



Den här veckan har nog varit den tröttaste veckan jag har varit med om. Skönt att den tråkiga delen av den är över!
Imorn blir det att hemta toapappret, villket jag hoppas på att mina föreldrar gör. Sen på kvällen blir det stan och bio
med Cornelia, Hanna, Pernilla! I Taket Lyser Stjärnorna. Sen på söndag blir det handboll för hela slanten. Ja det va vell ungefär hur min helg kommer se ut. hade!

Brandy. Right here


Grått

                          

                                   Det finns inte ord för hur trött jag är just nu"

Natinellt prov imorn igen. Det fruktade 3h långa. Va inte nervös för det första provet men inför det här är jag faktiskt det.
Sen är det ju gymnasieval om 11 dagar och jag vet inte vad jag vill gå en...Känner en blandad känsla av panik, ongest och stress! Ska bli så skönt när allt det här är över.

Kort dag annars. Slutade 13.00, kom hem och somna som en stock i soffan. Nu ska jag städa på rummet, göra klart matteläxorna som jag inte gjort och sen ska jag se hur mycket tid det finns kvar sen. Tänkte gå och lägga mig tidigt idag. Får vell se hur det blir med den saken. Men ni får ha det bra!

2-2-09

                               

En av det jobbigaste dagarna på länge. Allt började med att jag inte sov någonting inatt och jag säger inte bara det utan jag gjorde verkligen inte det. Jag låg och kolla på klockan, vred och vände mig men somna aldrig. Så snacka om att jag har varit liiiite trött idag i skolan. Skolan va som vanligt. Fick veta att vi ska ha matte och fysik prov nästa vecka och så ska vi ha två nationella prov denna vecka. 1 imorgon i 90 min och ett på torsdag i 3h! Usch. Båda i svenska. Men dagen luffade på segt som vanligt. Sista lektionen hade vi engelska och jag var såå nära på att bara lägga mig på bänken och börja gråta av hunger och trötthet. Men så när det va 10 min kvar så går brandlarmet. Ibland har man lite tur här i livet. Visst att det va kallt men bättre en att lacka sönder på bänken. Sen stod mamma och väntade på mig och vi åkte hem. Jag åt och la mig i sängen och tänkte att det är ju 1h kvar tills träningen...vakna 16.30 (träningen börjar 17.00 och det tar 15 min att åka dit) av att mamma kommer in och säger något. Så det blev lite stress efter som jag inte hade packat eller bytt om ingenting. Men va inte den enda som va sen. Träningen va riktigt kul idag! Ioförtsig så är nästan alltid måndagsträningarna roliga. Sen vare hem och så upptäckte jag att mina två tröjor och min BH hade kommit! wiiie :) snart är det sängen som jäller. godnatt!


RSS 2.0